Bilgi için çok teþekkür ederim Radakoðlu saðol.Beni boþu boþuna aramaktan kurtardýn.Radakoglu Nickli Üyeden Alýntý
![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Bilgi için çok teþekkür ederim Radakoðlu saðol.Beni boþu boþuna aramaktan kurtardýn.Radakoglu Nickli Üyeden Alýntý
![]()
YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL
evet bende uyguladým gerçekten hýzlandý teþekkürler umsado hocam:victory:
arkadasým paylasým için çol sagol.emegine saglýkk.
Bilgisayarýnda XP pro yüklü ise olur bunu belirtmemiþsin.XP pro yüklü ise Umsado ustanýn verdigi talimata uygun kelimeleri gir verir.lordx Nickli Üyeden Alýntý
önemli not: baþlat çalýþtýra gpedit.msc sonra tamam tuþuna basacaksýn açýlan pencerede yaptýðýn bütün iþlemleri sað tarafdaki yerde yap giriþdeki yerde yaparsan olmaz.
Üstad;Bendeki XP Home Edition imiþ.Bakýp,kontrol etmeden deneyip yazmýþým.Kusura bakmayýn.
Ýlginize teþekkür ederim.
bizde yükleyelim bari pro yu arasýnda bi fark vardýr herhalde bu farklarý yazarmýsýn ustam
ayrýca merak ettiðim birþey var bu 32 bitlik iþlemci ile 64 bitlik iþlemci arsýnda ki fark nedir benim ki 64 bitli intel acaba iþletim sistemini deðiþtirsemmi diyorum nasýl yapsam ustamiyi olurmu???
Teknoloji uzuyup gidiyor ayak uydurmak zor belkide ama 64 bitlik iþlemci ilerideki çýkacak olan yeni iþletim sistemleri için çok yüksek performans saðlar... Örnek olarak bu senenin sonunda Windows Wista kullanýlmaya baslanacak ve seninde ona geçmen için 64 bitlik iþlemcin olmasý gerekiyor.. Tabi Bill Gates konu hakkýnda deðiþiklik yapmassa.64 bitlerde hýz olayý daha fazla.Özetlemek gerekirse þöyle:
Ýnformation yani bilgi nin formülü ---bilgisayarda bu (bilgi) saniyedeki bit sayýsýný verir.
H = t/T log (n/2) [for binary (yani 0 ve 1 için)] iþte bu "n" büyüdükçe senin yolladýðýn bilgi sayýsý da artýyor n de çýkýþ levellerini simgeliyor yani 64 bit te 2 kat çýkýþ leveli var demek
yani hýzý ve kapasitesi de nerdeyse 2 katý demek.
Bimem anlatabildimmi.
YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL
ustam bilgilerin teþekkürler uyguladým bi deyýþýklik göremedým % 0 yaptým ayný ve sonnada % 80 yaptým ayný ben yanlýþmý yapýyorum yoksa
not þu anda % 80 de yým ve hýzým normal
Arkadaþým bu yaptýðýmýzla %20 lik bölümüde kullanabiliyorsun.ben yaptým bende hýz farký var.Çokçok aþýrý olmasada fark ediyor.ben memnunum.mehmet Nickli Üyeden Alýntý
YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri