Digiturk Plus hakkındaki sorularınızı bu başlık altında belirtebilirsiniz![]()
Digiturk Plus hakkındaki sorularınızı bu başlık altında belirtebilirsiniz![]()
lütfen bana digitürk plus pace 9100 ve 9200 ün servis giriş kodlarını gönderebilirmisiniz:49:
Konu SEYHANOZAN tarafından (25-01-2013 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.
acil gönderirseniz sevinirim sizleri tebrik ediyorum...
:45:Çok teşekkür ederim bilgi için; benim antenimden çıkan kablonun bir bölgesi kesilip sinyal yükseltici bağlandı, daha sonra kablo yetmedi diye 2. ek (konnektörlerle)yapıldı.kablo uzatıldı evde digitürk plus var sinyal seviyesi %98 ve %100 ama anten kablomda 2 ek olmuş oldu led tv ekranında bir petekleme tarzı küçük şeyler görülüyor. Aceba görüntü kirliliğinin oluşumunda kabloda 2 ek olmasının etkisi nedir önerilerinizi bekliyorum SAYGILARIMI SUNARIM... :49:
Sagem dİgİtÜrk kutulari hakkinda 2 sorum olacak; gÖrÜntÜ kalİtesİ Çok Çoook İyİ denİyor doĞrumu(tester Üyeler), ne zaman satiŞa sunulacak bİlgİnİze sunuyorum...:49:
Sagem kutular görüntü bakımından mükemmel cihazlar. Bir tanıdığıma test cihazı vermişler test imkanım oldu. SD kanallarda görüntü mükemmel. HD kanallarda ayrı bir süper görüntü kalitesi vardı. Ama cihaz yeni olduğu için yazılımsal problemleri var biraz. Ama almak isterseniz öneririm bu cihazı. Bu cihazların nezaman satışa çıkacağını bilmiyorum henüz. Diğer sorunuza gelirsek kablodaki f konnektörlerin ucu oksitlenme yapmıştır belki. Onların ucunu keserek temiz bir bağlantı yaparsanız düzelebilir. :45:
2008 yılında 1100 lira verip digiturk + receiver almıştım.aboneliğimi iptal ettirdiğimde hiçbir yayın alamadım bu cihaza turksat yazılımı atılırmı?digiturk yetkili servisi bu cihazı sadece digiturk kartıyla kulanabileceğimi söyledi.digiturke artık daha fazla para vermek istemiyorum.cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
DİGİTÜRK PLUS daki kayıtları kendi arşivimize almak mümkün olmuyormu.mesela history deki bazı proğramları kayıt ettim.ancak bunu kendi hdd deme alıp arşivlemek istesem nasıl bir yol izlemem gerek.telif melif hakkı demeden bir yol varsa fikir bekliyorum.saygılar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri