Digiturk Plus hakkýndaki sorularýnýzý bu baþlýk altýnda belirtebilirsiniz![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Digiturk Plus hakkýndaki sorularýnýzý bu baþlýk altýnda belirtebilirsiniz![]()
lütfen bana digitürk plus pace 9100 ve 9200 ün servis giriþ kodlarýný gönderebilirmisiniz:49:
Konu SEYHANOZAN tarafýndan (25-01-2013 Saat 23:45 ) deðiþtirilmiþtir.
acil gönderirseniz sevinirim sizleri tebrik ediyorum...
:45:Çok teþekkür ederim bilgi için; benim antenimden çýkan kablonun bir bölgesi kesilip sinyal yükseltici baðlandý, daha sonra kablo yetmedi diye 2. ek (konnektörlerle)yapýldý.kablo uzatýldý evde digitürk plus var sinyal seviyesi %98 ve %100 ama anten kablomda 2 ek olmuþ oldu led tv ekranýnda bir petekleme tarzý küçük þeyler görülüyor. Aceba görüntü kirliliðinin oluþumunda kabloda 2 ek olmasýnýn etkisi nedir önerilerinizi bekliyorum SAYGILARIMI SUNARIM... :49:
Sagem dÝgÝtÜrk kutulari hakkinda 2 sorum olacak; gÖrÜntÜ kalÝtesÝ Çok Çoook ÝyÝ denÝyor doÐrumu(tester Üyeler), ne zaman satiÞa sunulacak bÝlgÝnÝze sunuyorum...:49:
Sagem kutular görüntü bakýmýndan mükemmel cihazlar. Bir tanýdýðýma test cihazý vermiþler test imkaným oldu. SD kanallarda görüntü mükemmel. HD kanallarda ayrý bir süper görüntü kalitesi vardý. Ama cihaz yeni olduðu için yazýlýmsal problemleri var biraz. Ama almak isterseniz öneririm bu cihazý. Bu cihazlarýn nezaman satýþa çýkacaðýný bilmiyorum henüz. Diðer sorunuza gelirsek kablodaki f konnektörlerin ucu oksitlenme yapmýþtýr belki. Onlarýn ucunu keserek temiz bir baðlantý yaparsanýz düzelebilir. :45:
2008 yýlýnda 1100 lira verip digiturk + receiver almýþtým.aboneliðimi iptal ettirdiðimde hiçbir yayýn alamadým bu cihaza turksat yazýlýmý atýlýrmý?digiturk yetkili servisi bu cihazý sadece digiturk kartýyla kulanabileceðimi söyledi.digiturke artýk daha fazla para vermek istemiyorum.cevap yazacak arkadaþlara þimdiden teþekkür ederim
DÝGÝTÜRK PLUS daki kayýtlarý kendi arþivimize almak mümkün olmuyormu.mesela history deki bazý proðramlarý kayýt ettim.ancak bunu kendi hdd deme alýp arþivlemek istesem nasýl bir yol izlemem gerek.telif melif hakký demeden bir yol varsa fikir bekliyorum.saygýlar
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri