Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Digiturk Plus Hakkýndaki Sorularýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Digiturk Plus Hakkýndaki Sorularýnýz

Digiturk Plus hakkýndaki sorularýnýzý bu baþlýk altýnda belirtebilirsiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lütfen bana digitürk plus pace 9100 ve 9200 ün servis giriþ kodlarýný gönderebilirmisiniz:49:
    Konu SEYHANOZAN tarafýndan (25-01-2013 Saat 23:45 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

acil gönderirseniz sevinirim sizleri tebrik ediyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SEYHANOZAN Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    acil gönderirseniz sevinirim sizleri tebrik ediyorum...

Onlarýn servis giriþ kodlarý DÝGÝTURK Teknik servislerde bulunmaktadýr. Hiçbir yerde bu kodlarý bulamassýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

:45:Çok teþekkür ederim bilgi için; benim antenimden çýkan kablonun bir bölgesi kesilip sinyal yükseltici baðlandý, daha sonra kablo yetmedi diye 2. ek (konnektörlerle)yapýldý.kablo uzatýldý evde digitürk plus var sinyal seviyesi %98 ve %100 ama anten kablomda 2 ek olmuþ oldu led tv ekranýnda bir petekleme tarzý küçük þeyler görülüyor. Aceba görüntü kirliliðinin oluþumunda kabloda 2 ek olmasýnýn etkisi nedir önerilerinizi bekliyorum SAYGILARIMI SUNARIM... :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sagem dÝgÝtÜrk kutulari hakkinda 2 sorum olacak; gÖrÜntÜ kalÝtesÝ Çok Çoook ÝyÝ denÝyor doÐrumu(tester Üyeler), ne zaman satiÞa sunulacak bÝlgÝnÝze sunuyorum...:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SEYHANOZAN Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sagem dÝgÝtÜrk kutulari hakkinda 2 sorum olacak; gÖrÜntÜ kalÝtesÝ Çok Çoook ÝyÝ denÝyor doÐrumu(tester Üyeler), ne zaman satiÞa sunulacak bÝlgÝnÝze sunuyorum...:49:
    Sagem kutular görüntü bakýmýndan mükemmel cihazlar. Bir tanýdýðýma test cihazý vermiþler test imkaným oldu. SD kanallarda görüntü mükemmel. HD kanallarda ayrý bir süper görüntü kalitesi vardý. Ama cihaz yeni olduðu için yazýlýmsal problemleri var biraz. Ama almak isterseniz öneririm bu cihazý. Bu cihazlarýn nezaman satýþa çýkacaðýný bilmiyorum henüz. Diðer sorunuza gelirsek kablodaki f konnektörlerin ucu oksitlenme yapmýþtýr belki. Onlarýn ucunu keserek temiz bir baðlantý yaparsanýz düzelebilir. :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

2008 yýlýnda 1100 lira verip digiturk + receiver almýþtým.aboneliðimi iptal ettirdiðimde hiçbir yayýn alamadým bu cihaza turksat yazýlýmý atýlýrmý?digiturk yetkili servisi bu cihazý sadece digiturk kartýyla kulanabileceðimi söyledi.digiturke artýk daha fazla para vermek istemiyorum.cevap yazacak arkadaþlara þimdiden teþekkür ederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sansky Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    2008 yýlýnda 1100 lira verip digiturk + receiver almýþtým.aboneliðimi iptal ettirdiðimde hiçbir yayýn alamadým bu cihaza turksat yazýlýmý atýlýrmý?digiturk yetkili servisi bu cihazý sadece digiturk kartýyla kulanabileceðimi söyledi.digiturke artýk daha fazla para vermek istemiyorum.cevap yazacak arkadaþlara þimdiden teþekkür ederim

Pace marka DÝGÝTURK Plus cihazýný hiç test etme imkaným olmadý. O cihaz hakkýnda bir bilgim yok malesef. Ama müþteri hizmetlerini (0212 473 73 73) arayarak yardým alabilirsiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

DÝGÝTÜRK PLUS daki kayýtlarý kendi arþivimize almak mümkün olmuyormu.mesela history deki bazý proðramlarý kayýt ettim.ancak bunu kendi hdd deme alýp arþivlemek istesem nasýl bir yol izlemem gerek.telif melif hakký demeden bir yol varsa fikir bekliyorum.saygýlar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri