Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tayyib marka kaçak kömür!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tayyib marka kaçak kömür!

Tayyib marka kaçak kömür!
    ISPARTA’da, Belediye zabıta ekiplerinin düzenlediği operasyonda, ’Tayyib’ markalı bir TIR dolusu kaçak kömür ele geçirildi. Yaklaşık 20 ton kaçak kömürün nerede üretildiği ve kimler tarafından satışının yapıldığı ise belirlenemedi.

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kaçak kömürle mücadele çalışmaları kapsamında Emre Mahallesi’nde bir siteye dökülmüş halde, yaklaşık 20 ton kaçak kömür ele geçirildi. ’Tayyib’ markalı kaçak kömürlerin nerede üretildiği ve kimler tarafından satışının yapıldığı ise belirlenemedi. Kaçak kömürlerin yapılan analiz sonuçlarında ise Isparta Mahalli Çevre Kurulu’nun (MÇK) alt limit olarak belirlediği 7 bin kalori oranının altında olduğu belirlendi.

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kaçak kömür ele geçirilen site yöneticileri hakkında 5 bin TL’lik para cezası uyguladı. Kaçak olarak getirilen kömürlerin halkın sağlığını olumsuz yönde etkilediğini belirten Zabıta Müdürü Hasan Parlakyıldız, halkını düşünen hiçkimsenin böyle bir olaya tevessül etmemesi uyarısında bulundu. Parlakyıldız, şöyle dedi:

"Emre Mahallesi’nde bir siteye dökülen bu kömür, Isparta’da mutemedi olmayan bir şahıstan satın alınmış. Şehre giriş yapılırken de kömür analiz laboratuarına uğramadan direkt siteye getirilmiş. Ancak arkadaşlarımızın yapmış olduğu denetimler esnasında bu kömür yakalanmıştır. Site yöneticilerini ve halkımızı uyarmak istiyorum. Kömür satın alırken mutlaka kömürün mutemedi olup olmadığına, MÇK normlarına uyup uymadığına, yani analiz sonuçlarını mutlaka kontrol etmeliler. Şu anda yakaladığımız kömürde muhatap bulamadık. Bu kömürün muhatabı kimse gelip bizden kömürünü alıp şehir dışına çıkarabilir. Halkımız, zor durumda kalmamak için kesinlikle mutemedi ve analiz sonuçlarını yetkililerden istesin."

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben bu kış hep tayyip kömürü aldıydım entresan bir olay demek kacakmış
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkan yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu kış hep tayyip kömürü aldıydım entresan bir olay demek kacakmış
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkan yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu kış hep tayyip kömürü aldıydım entresan bir olay demek kacakmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırım bu bir akp münkirinin basit bir şakası olsa gerek.bunlar aklı sıra böyle olaylarla akp nin önünü keseceklerini zannediyorlar. akp , vatandaşlara söyleyecek bir şeyleri olmayan kişilerin böyle şaklabanlıkları sayesinde %50 aldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sanırım bu bir akp münkirinin basit bir şakası olsa gerek.bunlar aklı sıra böyle olaylarla akp nin önünü keseceklerini zannediyorlar. akp , vatandaşlara söyleyecek bir şeyleri olmayan kişilerin böyle şaklabanlıkları sayesinde %50 aldı.
    arkadaşım bak böyle bir kömür varmış ama kömürde tayyip yazıyor diyede hemen aklımıza neden siyaset yada başbakanımız geliyor? belkide adam kömüre kendi adını yazdırmıştır birde böyle düşünmek gerekir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Torbası 12 tl idi 1 yıldır var bu kömür isminin bir ara tayyip olması beni kuşkulandırdı ama iyi kömürdü bence kaçakta olsa
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ucuzmuş
    İşini görmüş ya hocam sen ona bak hehhehheh

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herşeyden siyaset çıkarmak gereksizdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tayyip diye marka koyunca heralde kimse karışmaz sandılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri