Selamlar arkadaşlar uydualıcısı satın almayı düşünüyorum yaw, fiyat çeşitliliği kanal kapasitesi falan avantajlı alıcı hangisi olur acaba?Bi Yardım etsenizz sevinirimmm:45:
Selamlar arkadaşlar uydualıcısı satın almayı düşünüyorum yaw, fiyat çeşitliliği kanal kapasitesi falan avantajlı alıcı hangisi olur acaba?Bi Yardım etsenizz sevinirimmm:45:
D-Smart ‘tan yanayım ben valla yeterli derecede kanal var özellikle de fiyat çeşitliliği açısından paketler cep yakmıor. Müdür Bence tercihin bu olmalı![]()
gungor1976 wala abi dediğin gibiyse iyi ozaman HD kanallar artık gerekiyo yani gerçi sayısı şimdilik az sanırım hd kanal sayısı ama olsun yine de iş görür ya. Dsmart goremaster ve next veriyo sanırım seçmelimi ama onu bilmiorum
TRT HD ile beraber 8 HD kanal var.Bence çok iyi. İkinci çanağınıda Astra yaparsan toplam 15 e yakın HD yayın izlersin daha ne olsun. Motorlu çanağın varsa hemen hemen her uyduda 1-2 açık HD yayın var zevkine göre takılırsın...
güngör ustam ligtv haricinde bi atraksiyonu varmı??
dsmart kimden duysam daha iyi diyo???????
digitürkte lig tv haricinde bi numara yok kardeş sonuçta bu tv yi evde herkes izliyo film belgesel eğlence dersen D-Smart derim ayrıca HD kanallarıda çok kaliteli herifler 3D yayın veriyolar hacı daha naaapsınlar fiyatlar dersen uygun bundan iyisi şamda kayısı
bence inpax 9100 hd al derim hemfiyat hem hd göruntu kalitesi hem mkv oynatması hem linux olması hemde actıgı kanalları bakımından doyurucu
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri