REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Uydu alıcısı satın almayı düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Uydu alıcısı satın almayı düşünüyorum

Selamlar arkadaşlar uydualıcısı satın almayı düşünüyorum yaw, fiyat çeşitliliği kanal kapasitesi falan avantajlı alıcı hangisi olur acaba?Bi Yardım etsenizz sevinirimmm:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D-Smart ‘tan yanayım ben valla yeterli derecede kanal var özellikle de fiyat çeşitliliği açısından paketler cep yakmıor. Müdür Bence tercihin bu olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HD kanallar içinde geçerli çeşitlilik olayı bence de D-Smart diyorum. Hatta buradan bi bakıp daha detaylı görebilirsin D-Smart HD paketi içeriği Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı guneyyurdakul Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    HD kanallar içinde geçerli çeşitlilik olayı bence de D-Smart diyorum. Hatta buradan bi bakıp daha detaylı görebilirsin D-Smart HD paketi içeriği Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu hafta iki adet Next 18500 HD monte ettim. 12 ay aile paketi+7adet HD kanal ücretsiz. Bence Next kalitesi ile hem HD hemde D-Smartlı.Teknosadan almışlar. 459tl kampanya fiyatı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gungor1976 wala abi dediğin gibiyse iyi ozaman HD kanallar artık gerekiyo yani gerçi sayısı şimdilik az sanırım hd kanal sayısı ama olsun yine de iş görür ya. Dsmart goremaster ve next veriyo sanırım seçmelimi ama onu bilmiorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdilkcmn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gungor1976 wala abi dediğin gibiyse iyi ozaman HD kanallar artık gerekiyo yani gerçi sayısı şimdilik az sanırım hd kanal sayısı ama olsun yine de iş görür ya. Dsmart goremaster ve next veriyo sanırım seçmelimi ama onu bilmiorum
    TRT HD ile beraber 8 HD kanal var.Bence çok iyi. İkinci çanağınıda Astra yaparsan toplam 15 e yakın HD yayın izlersin daha ne olsun. Motorlu çanağın varsa hemen hemen her uyduda 1-2 açık HD yayın var zevkine göre takılırsın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güngör ustam ligtv haricinde bi atraksiyonu varmı??
    dsmart kimden duysam daha iyi diyo???????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

digitürkte lig tv haricinde bi numara yok kardeş sonuçta bu tv yi evde herkes izliyo film belgesel eğlence dersen D-Smart derim ayrıca HD kanallarıda çok kaliteli herifler 3D yayın veriyolar hacı daha naaapsınlar fiyatlar dersen uygun bundan iyisi şamda kayısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence inpax 9100 hd al derim hemfiyat hem hd göruntu kalitesi hem mkv oynatması hem linux olması hemde actıgı kanalları bakımından doyurucu

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri