REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Receiver olarak ne tavsiye edersiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Receiver olarak ne tavsiye edersiniz?

Yazılım yüklenebilen(hustler kanallarını izlemek için) fiyatı uygun hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?
    Çanak sabit mi yoksa dönerli mi tavsiye edersiniz?
    Fiyat olarak receiver+çanak toplam 250 tl bütçe ayırdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayırdığınız bütçe ile zaten cok ahım şahım bir sistem alamazsınız.

normal bır dısegc motor 80 ile 100 tl arası
    alacağınız motor plastik dişilili olacağı için 90 lık bir canak alacaksınız 30 Tl
    15 tl lnb
    20 tl kablo
    motor kurulumunu 50 tl diyorum ama cok zor
    zaten bu hesap şu anda toplam 215 tutuyor

en önemlisi cihaz ben kısaca mademkı paran az bir tane klon dream 500 S al derım yada Goldmasterın ucuz cihazlarından al. onların en ucusu 80 tl dreamı 110 tl falan alırsın.

bu bütçeye bence en iyi alabileceğin 2 sABİT çanak ve bır tane dream olur canağın bir tanesınıde aparat takıp sırıus alırsın işlem tamam olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

klonlarda sorun oluyordu.ama sorunu hatırlayamadım şimdi.eğer server eklenince sorun yaratıyorsa beni engellemez.Nasılsa server kullanmıcam.Başka sorunu yoksa klonların hemen alırım.

teşekkürler ilginiz için...
    Konu runner353 tarafından (11-07-2011 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreambox tavsiye ederim dogru yazılım kullanırsan pek fzla hata vermez uzun süre fişten çekersen çokmeler oluyor benim ençok sorunum dreamboxla çökmeler başkasorun pek olmuyor 2ki img öneririm openli turko plli turko pek sorun olmadıbende tabiki karar senin
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı süleyman09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dreambox tavsiye ederim dogru yazılım kullanırsan pek fzla hata vermez uzun süre fişten çekersen çokmeler oluyor benim ençok sorunum dreamboxla çökmeler başkasorun pek olmuyor 2ki img öneririm openli turko plli turko pek sorun olmadıbende tabiki karar senin
    Yardımlarınız ve öneriniz için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

godmaster 76500 fta tavsiye ederim dedigin kanalları da açıyo ben gayet memnunum:45: özelliklerine buradan baka bilirsin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu alper3 tarafından (12-07-2011 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir.
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alper3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    godmaster 76500 fta tavsiye ederim dedigin kanalları da açıyo ben gayet memnunum:45: özelliklerine buradan baka bilirsin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkür ediyorum yardımlarınız için...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri