REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dreambox Kullananların Dikkatine......!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 Dreambox Kullananların Dikkatine......!

Arkadaşlar son zamanlarda birçok arkadaş özellikle DM 500S lerde kanal geçişlerinde uydu geçişlerinde aradığınız servis bulunamadı hatasıyla sık sık karşılaştıklarını söylediler.Yaklaşık 2 haftadır Kablo,Lnb,Diseqc,Cihaz 4lüsü arasında testlerimiz sonucu olumlu sonuçlar aldık.

Eğer Kablo,Lnb,Diseqc ve Dreambox uydu cihazınızda herhangi bir problem olmadığından eminseniz Problem %1000 adaptörünüzle alakalıdır.

Diyelimki adaptörünüzle alakalı çözüm parayı bastırıp yenisinide almak değil Çoğu forumda 100lerce konu açılmış herkes şu ayarlardan bu ayarlardan oluyor demiş hayır arkadaşlar yukarıda dediğim gibi problem Kablo Lnb Diseqc Cihaz 4ünde değilse %1000 Adaptörde fakat yeni adaptör almanızda probleminizi çözmeyecek aşağıda gördüğünüz parçalarla adaptörünüz içerindeki parçaları herhangi bir elektronikçide yada eli havya tutan birinden yardım alarak değiştirmeniz sonucu bu problemden tamamen kurtulmuş olacaksınız.

Yüksek voltaj sonucu dirençlerin çoğu şişme yapar.Şişme yaptığı için zamanlar tvnizin ekranında karıncalanmalar titremeler cihazlarınızda ısınmalar artar.

Buarada ben deneyimlerimi aldığım olumlu sonuçları sizlerle paylaşmak istedim.Belki bu problem ile ilgili 10larca konu açıldı.Fakat ben aldığım olumlu sonuçlar neticesinde bir nebzede insanlara yardımcı olabilmek için bu konuyu açmak ben uğraştım insanlar uğraşmasın düşüncesiyle sizlerle paylaşmak istedim.Umarım faydalıda olurum.Herkese problemsiz Tv İzlemeler......

Adaptörünüzün İçi

Eskiler(Şuan Adaptörde takılı olanlar)

Yeniler(Takılacaklar)

Konu Efe Takmaz tarafından (17-06-2010 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aradıgınız servis bulunamadı benim bildigimkadarıyla yazılımdan ilerigelen bir sorun daha önceleri busorunla baya çok sık karşılaşıyordum şuan plliturko v.3 kullanıyorum buhatayı almıyorum servis bulunamadı gibi sorun da yok deneyiminizide katılıyorum
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

genelde ben llb ve baglantı yerlerini kontrol edip biraz kurcaladıktan sonra düzeliyor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum çok saol günlerce uğraştiktan sonra adaptörden olduğunu bende buldum herkes yapsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet büyük ustalarrın yazılım donaım felen filan dedikleri şeyi bende arkadalın anlattığı yöntyemle kondansatörleri değiştirereke yaptım düzeldi iyi çaışmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlışlıkla kondansatörleri şişmiş diyeceğine dirençleri demişşin notta

(Yüksek voltaj sonucu dirençlerin çoğu şişme yapar.Şişme yaptığı için zamanlar tvnizin ekranında karıncalanmalar titremeler cihazlarınızda ısınmalar artar.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende eskiden oluyordu. Artık hiç bi sorun olmuyor. İmaj değiştirince böyle bi hata görmedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu gibi sorunlar genellikle kanal listesinden veya image lerden kaynaklanır Türksatta kanal çakışması nedeniyle böyle sorunlar olabiliyor veya kullanılan image dosyalarındaki hatalardan kaynaklı olabiliyor .Yeni bir image yüklenerek stabil çalışan bir backupla bu sorunlar çözülür,tabiki disegc kullanılan kablo ve anten ayarı önemli faktörlerdir,yukarıda bahsedildigi gibi adaptörden kaynaklı bu gibi hatalar olmaz bu konuda yeterince bilgi sahibi olmak bence paylaşımlarda daha saglıklı bilgi akışını saglamış oluruz.
    Saygılar........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardes adaptorden olduğuna eminmisin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri