Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehit Sayımız 87 miş bizden saklanıyor muş :S
Türkiye, dün önce 24 daha sonra 26 olarak açıklanan şehitlerin acısından sonra bugün ajanslara düşen bir başka haberle sarsıldı.
kaynak : HÜKÜMETİN HALKTAN GİZLEDİĞİNİ, AKP MİLLETVEKİLİ İFŞA ETTİ : “87 ŞEHİT VAR” : Haber, Haberler, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri,HABERCİM (Only the registered members can see the link)
şehidin mevzisi
Şehit Er EyüpÇolakoğlu
Only the registered members can see the link
Cumhurbaşkanımızın mevzisi
Only the registered members can see the link
haber doğrudur yanlıştır ama bu fotolar gercek.Vah garibim vah
bykomedi
20-10-2011, 17:47
Terör yüzünden kaç tane genç şehit oldu... :(:(:(
yargıç_1
20-10-2011, 17:58
bu haberin gerçekliği ne kadar doğru acaba
ben 8-9 saatlik bir çatışma diye biliyordum...33 saatmiş...aklım almıyor...meydan muharebesimidir bu? nasıl bu kadar sürer? yahu 90 lı yıllarda o bölgede askerlik yapan kimse yokmu içimizde? hiç böyle uzun süreli bir çatışma duydunuzmu? 33 saatte bırakın o bölgedeki diğer birliği izmirden bile takviye gider...bişeyler var bu işin içinde...
yalandir bu. Neden saklansin ki böyle seyler. Kravatli biri cikmis, gereksiz bir aciklama yapmis. Bizim 550 milletvekilimizden ses seda yok daha. Bunlar benim temsilcilerim degil miydi? Ben böyle temsil edilmek istemiyorum.
hallederiz
20-10-2011, 21:00
şehitlerimizin hepside bir birinden garibanmış..birisi elektriği ve suyu olmayan bir kulübede yaşıyormuş..birinin ailesinin oturduğu evin elektiriği borcu yüzünden kesilmiş ve şehit haberinden sonra apar topar dünyaya rezil olmayalım diye tekrar bağlanmış..öte taraftan doğuda elektrikten para bile alınmıyor...2011 türkiyesinde..neden hiç bir zenginin çocuğu şehir olmuyor acaba açıklamasını yapabilen varmı
şehitlerimizin hepside bir birinden garibanmış..birisi elektriği ve suyu olmayan bir kulübede yaşıyormuş..birinin ailesinin oturduğu evin elektiriği borcu yüzünden kesilmiş ve şehit haberinden sonra apar topar dünyaya rezil olmayalım diye tekrar bağlanmış..öte taraftan doğuda elektrikten para bile alınmıyor...2011 türkiyesinde..neden hiç bir zenginin çocuğu şehir olmuyor acaba açıklamasını yapabilen varmı
çünki onlar varlıklı kişilerin çocukları...onlar para vasıtasıyla bakanları,genaralleri müdürleri amirleri vs vs bizlerin gözünde ulaşılamaz olan kişileri sülalesiyle satın alabilecek kudreti parası olan kişilerdir....hayattada böyle deyilmidir hallederiz kardeş zenginler daha mutlu huzurlu güvenli dahadaha zenginleşip paralarına para katsınlar diye gecemizi gündüze katıp çalışmazmıyız....
Bares-si
21-10-2011, 02:59
Güney Doğuda 95-96 yılarında görev yaptım.Bilinmeyen o kadar çok şey var ki..Bizden öncede karakol basıp şehitler olurdu,bizim zamanımızda da oldu,ne yazıkki bizden sonrada devam ediyor.Birileri bu işlerin bitmesini istemiyor anlayacağınız.Bizim zamanımızda OHAL vardı,hiç olmazsa bukadar eşkere çıkıp eylem yapıp bayrak sallayamıyorlardı,ne oldu da ohal'e son verildi,bir şeyler mi düzeldi?Daha çok gün yüzüne çıktılar,asker karşısına geçip bütün kinini kusar oldular,eylem yapar oldular.O zamanlar sadece çatışıyorladı,şimdi ise şehirlere indiler.
Bu işlerden o kadar çok nemalanan varki maaslesef bu bitmez,bitmesini de istemezler,yoksa 1 ayda herşey temizlenir inanın.Görüpte ateş edemiyorsa asker yazılıp çizilenler tefarruattan öte geçmez ne yazıkki.Umarım herkes bir şeyler anlamıştır..
:Komd.
seyfi505050
21-10-2011, 10:18
Bizim için biride bir ****enyediside bir yandı yüreklerimiz yandı milletimizin bagrına ateş düştü inşallah bu vatan hainleri en kısa sürede cezaları bulurlar.Şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyorum Milletimizin başı sagolsun
ben doğuda görev yaptım ancak o tür33 saatlik çatışma dağda operasyonda falan olur oda kısa kısa terörris çatışan değil vurkaç yapan bir şerefizidir onlar 24 askeri şehit ettiklerindede aynen vurkaç yapmıştır ilka anda ne zarar verirse verir kaçar sonra biz böyle savunma yaptığımız sürece herzaman kayıp veririz gidiceksin kuzey ırakta kalacaksın pkk bitinceyedek dünyayada ya pkk ile birlikte çıkarız kuzey ıraktan yada beraber burda yaşarız diğceksin kararlı geri adım atmayacaksın bu işi nisan ayından başalyıp ekim ayınakadar kuzey ırakta kalıp bitiriceksin siz düşünün büyük bir futbol takımı rakibinden çok çok üstün ama bi bakıyorsunuzki sahada defans oyun anlayışı defansata kalan golü yemeye mahkumdur bizimde durumumuz budur
sallamasayon bir haber eger oyle birşey olsa hükümet karşıtı bir çok basın organı var gider bulur o şehit evlerini roportaj yapar kan kusturur ama yok yada 24 değilde 3 şehit var da diyebilirdi ama 24 şehiti teyit ettiler sallamasyon haberler
atakurtul
21-10-2011, 19:11
Bu rakamlar pkk nın sitelerinden veriliyormuş roj da aynı lafları ediyorlarmış. mış mış
yanı yalan haber veriyorlar
yargıç_1
21-10-2011, 19:34
haberin doğruluğu belli olmadığı için konuyu kapatıyorum..