PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GS TV yi türksat uydusunda görmek istiyoruz

uydu3405
15-12-2011, 23:19
Sayın başkanımız Ünal Aysal ve ekibi göreve geldiklerinde ilk olarak gs tv yi şifresiz yapıcaklarını söylediler güzel bir gelişme idi, ve sözlerini tuttular digitürk içinde tüm üyelere şifresiz yaptılar.
Artık diyorum ki bizim televizyonumuz bizim uydumuza gelmeli başarılarımızı kendi kanalımızla çoşkuyla kutlamalıyız , en doğru haberleri taraftarlar olarak kanalımızdan almayı doğru biliyorum.
Sizlerde istermisiniz türksatta yayına başlasın hadi yazın çığ gibi büyüyelim

sercol
16-12-2011, 00:25
Galatasaray tv yi netten izleme (Only the registered members can see the link)
galatasaray tv yi digitürk kendi abonelerine bu ikramı sunuyor ancak kulüp olarak türksattan bir tp no suna yerleştirilmesi lazım tüm olay bu ancak bir gelişme göremedik daha; bende netten izleme gösterdim ancak kotalı olanlar uçmasın sonra :-)

bykomedi
16-12-2011, 15:09
Sayın başkanımız Ünal Aysal ve ekibi göreve geldiklerinde ilk olarak gs tv yi şifresiz yapıcaklarını söylediler güzel bir gelişme idi, ve sözlerini tuttular digitürk içinde tüm üyelere şifresiz yaptılar.
Artık diyorum ki bizim televizyonumuz bizim uydumuza gelmeli başarılarımızı kendi kanalımızla çoşkuyla kutlamalıyız , en doğru haberleri taraftarlar olarak kanalımızdan almayı doğru biliyorum.
Sizlerde istermisiniz türksatta yayına başlasın hadi yazın çığ gibi büyüyelim

Ünal Aysal ve GS TV'yi Turksatta şifresiz yapmak mı? :D :D :D hiç güleceğim yoktu!

uydu3405
16-12-2011, 15:13
sayın uydu kurdu rumuzlu üye neden güldün bir bildiğin varsa bizleride aydınlatırmısın?

idiye
16-12-2011, 16:55
sayın uydu kurdu rumuzlu üye neden güldün bir bildiğin varsa bizleride aydınlatırmısın?

Baskaninizin icraatina güldü herhalde.Baksaniza geldiginde ilk is olarak bunu halledecegini söylemis.Sözünde durmamis.

Bu olabiirmi acaba?

uydu3405
16-12-2011, 17:07
Dikkatli okursanız benim yazımı, bizim başkan geldiğinde yapıcağını duyurduğu ilk icraatını, gerçekleştirdiğini söylemişim.
Digitürk içerisinde tüm üyelere şifresiz yaptılar.
Ben Türksat uydusuna gelmesi için çaba harcıyorum ve bukonuda bir çığ olalım diyorum varmısınız?

ŞRARSKOZ
16-12-2011, 18:02
Hadi bakalım hayırlısı.

cilginizmirli
16-12-2011, 19:39
Şahane olur Türksatta şifresiz görmek.İnşalah gerçekleşir.

can baba
16-12-2011, 20:24
gs tv yeni frekansı 11845 v 30000

can baba
16-12-2011, 20:24
turksat

asi cocuk
16-12-2011, 20:26
Galatasaray tv yi netten izleme
galatasaray tv yi digitürk kendi abonelerine bu ikramı sunuyor ancak kulüp olarak türksattan bir tp no suna yerleştirilmesi lazım tüm olay bu ancak bir gelişme göremedik daha; bende netten izleme gösterdim ancak kotalı olanlar uçmasın sonra :-)

euronews52
16-12-2011, 20:36
Dikkatli okursanız benim yazımı, bizim başkan geldiğinde yapıcağını duyurduğu ilk icraatını, gerçekleştirdiğini söylemişim.
Digitürk içerisinde tüm üyelere şifresiz yaptılar.
Ben Türksat uydusuna gelmesi için çaba harcıyorum ve bukonuda bir çığ olalım diyorum varmısınız?

arkadaşım nasrettin hocanın bir lafı vardı parayı veren düdüyü calar misali:present::present::present:

uydu3405
16-12-2011, 20:36
sayın can baba neden frekans yazdınız insanları yanlış yönlendiriyorsunuz

süleyman09
16-12-2011, 23:51
gs tv nin fazla izleyiyiciye ihtiyacı yok sadece digi türk üyelerine has birkanal mı acaba diye düşünüyorum

uydu3405
17-12-2011, 00:22
türkiye de taraftarı çok olan bir takım ve siz bu tv nin izleyiciye ihtiyacı yok diyorsunuz onun biz taraftarlarına ihtiyacı olmasa bile
biz taraftarların kanalımıza ihtiyacımız var TÜRKSAT a gelmesini de istiyorum ben şahsım ve taraftar arkadaşlarım adına bunun için mesela neler yapabiliriz bunu burada tartışabiliriz.
galatasaray sitesinden mail yağmuru yapabiliriz ama burada organize olmalıyız

bakican
25-12-2011, 22:31
doğrusu herkez turksatta sifresiz yayına devam etmesini ister ama şuda bi gercekki digiturk bu kanalı bırakmaz zaten yapılan anlasmadada bunlar belirtilmiştir. Gs turksatta kanalı yayına baslatacağım diye bi sürü para odemek zorunda kalır digi ye bence şimdilik bu sekilde gitmesi kanalın geleceği için iyi olur yoksa turksatta gelir olmadan uzun sure yayına dewam edebileceğini bir Gs taraftarı olarak malesef mumkun görmüyorum!

uydu3405
06-01-2012, 00:22
futbol takımımız maşaallah iyi gidiyor ve takımımızla ilgili en doğru bilgiyi kanalımızdan almak biz taraftarların hakkı.
Yönetimimiz buna en kısa sürede çözüm bulsun yani bir fb tv kadar olamıyormuyuz adamlar nelerle sarsıldı ancak türksatta yayınları durmadı yani hiç bir gruba bağımlı olmamalı tv miz kendini döndürebilmeli bunun için ne kadar genç beyinler var yani istenirse her şey başarılır

bykomedi
06-01-2012, 17:09
Ya kardeşim bak bunlar boş işler, milleti oyalayıp duruyorlar. Ya anlaşma bitmemiştir ya da milleti başından savma veya başkan olmak için GS TV'Yİ ŞİFRESİZ YAPACAĞIZ dediler! Sırf para! Türkiye'de nereden baksan baya bir kanal var bunların % 50'sini platform kanalları oluşturuyor ve bir de önüne gelen istediği kanalı açıyor! Ama Fransa öyle değil. Bildiğime göre 6 tane haber kanalı ve herkesin izleyebileceği düzeyde kanallar var! Mesela Fransa'da 200 kanal var,150'si platform diğer 50'si ise şifresiz kanallardır. Ama o 50 kanalda ''S Yıldız,Fix TV, PLUS,Fly TV, HLT,Kanal Biz'' gibi kalitesiz kanal yok! Üstelik altını çiziyorum KLÜP TELEVİZYONLARI NEREDEYSE TÜM DÜNYADA ŞİFRESİZ (Türkiye Hariç)

uydu3405
10-01-2012, 23:39
gs tv yi türksatta görmek istiyorum