Orijinalini görmek için tıklayınız : Polisimizden Tookat gibi cevap
Operasyonları protesto eden Bp'liler, dün dağa çıkmak istedi. konvoyun önü Diyarbakır çıkışındaki Üçkuyular mevkiinde polis tarafından kesildi. Burada yapılan kontrollerde 5 aracın evrakları eksik olduğu gerekçesiyle geçişine izin verilmedi.
POLİS MEMURUNDAN ŞAŞIRTAN CEVAP
Bu esnada polis ile BDP'li aysel arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Ceza kesen polislere tepki gösteren Aysel Tuğluk ''Müdür bey niye böyle yapıyorsunuz" sözleriyle sitem etti.
Polis memuru Tuğluk'un bu sözlerine: "Biz bir şey yapmıyoruz. Siz yasayı çıkarıyorsunuz, biz de uyguluyoruz" :present::45:yanıtını verdi. Bu yanıtı beklemeyen Tuğluk kısa süreli şaşkınlık yaşadı.
ŞRARSKOZ
20-12-2011, 18:14
:45::45::45::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]:
aliharbiye
20-12-2011, 18:18
hakikaten harika cevap ağzına sağlık memur bey, iii yapıştırmış vallai. heheheee
bekomehmet81
20-12-2011, 21:31
süper yapmış demekki bunlara böyle yapmak lazım arabayı bağlasalardı bari
uydu3405
20-12-2011, 22:58
saygı değer kürt kardeşlerim ben türk soyundan gelen bir vatandaş olarak diyorum ki bu tür kötü niyetli olaylara alet olmayın bu memleket hepimizin
sizlere kürtsünüz diye şunu yapamazsınız diyorlarmı heleki şimdilerde geçmişte olmuştur
buna karşı gelemem ama artık özgür bir ülkedeyiz
ülkemizin kasası bir kürt milletvekiline emanet yapmayın birbirimize kırdırmak isteyen
soysuzlara uymayalım bunu okuyan kardeşlerim gelin birlik olalım
yakupyurt
21-12-2011, 13:55
ne kadar caba sarfetsek anlatamayız coğunun beyni yıkanmış tek yönlü calısıyor ne gerek var kardes kardeş yasıyorduk öylede devam etsin
hakan_77
21-12-2011, 15:14
saygı değer kürt kardeşlerim ben türk soyundan gelen bir vatandaş olarak diyorum ki bu tür kötü niyetli olaylara alet olmayın bu memleket hepimizin
sizlere kürtsünüz diye şunu yapamazsınız diyorlarmı heleki şimdilerde geçmişte olmuştur
buna karşı gelemem ama artık özgür bir ülkedeyiz
ülkemizin kasası bir kürt milletvekiline emanet yapmayın birbirimize kırdırmak isteyen
soysuzlara uymayalım bunu okuyan kardeşlerim gelin birlik olalım
güzel konuştun valla şimdi huzursuzluğu çıkaran gene kürt kökenlidir kendini
türk vatandaşı olarak görüp saf masum kürtleri ayıran oluyor yalnış anlamayın
sorun gene kürt kökenlerden çıkıyor benim tanıdığım türk arkadaşlarım var melek gibi ama hepsini iyi yapamayız insanlar birbirinden farklıdır