Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cepte artık bu hizmet ücretli

ASİL
07-05-2012, 19:07
Cep telefonu kullanıcılarını isyan ettiren karar...

Only the registered members can see the link
Cep telefonu kullanıcılarına kötü haber. Telefonunuz kapalıyken ya da erişilmezken hangi numaranın ne zaman aradığı size 49 kuruş olarak yansıyacak
Sizi kimin aradığını merak etmek de artık ücretli. Telefonunuz kapalıyken ya da telefonunuz çekmediğinde kim tarafından arandığınıza dair bilgilendirici smsler artık ücretli.
49 KURUŞA KULLANABİLECEKSİNİZ

Mayıs ayı içerisinde ücretlendirilmeye başlayacak yeni uygulamaya göre, sizi kimin aradığını merak ediyor iseniz servisi ayda 49 krs'a kullanmaya devam etmek zorundasınız.
CEP KULLANICILARI TEPKİLİ

Cep telefonu kullanıcıları gsm firmalarının kendilerine gönderdiği sms ile şok oldu. Şikayet Portalı Şikayetvar'a gönderdikleri şikayetlerde "Cep telefonumuza gelen mesajla şok olduk. Telefonumuz kapalıyken kim aramış mesajına artık 49 kuruş alınacakmış. Birçok yerde gsm firmalarının teknik sorunları nedeni ile cep telefonları çekmiyor. Kendi hatalarını bize ödetmek istiyorlar. Önceden ücretsiz olarak verilen hizmete kullanıcılar alıştı şimdi ücretli yapılmaya çalışılıyor" diyerek tepki gösterdiler.
Daha önce sizi arayıp ulaşamayan kişiler ücretsiz bilgilendirilirken bıraktıkları mesajlar ücretliydi. Yeni uygulama ile hangi numaraların sizi ne zaman aradığını öğrenmek ücretli.

cilginizmirli
07-05-2012, 19:10
Vatandaşı soymaya devam desenize.Bilgi için teşekkürler.

serefkh
07-05-2012, 19:20
bunu iptal etmenin yolu yokmu

uydu3405
07-05-2012, 19:28
Avea bunu yıllardır yapıyor isteğe bağlı alınan bir hizmet mesela ben almıyorum bu hizmeti bize yeni bir şey değil yani

erhanula
07-05-2012, 20:32
şimdi ne diyelim uzun bir sülale boyu okuyucam hayırına bana sormadan bu kararı alanlara hakkımı helal etmiyom

nurettin01
07-05-2012, 22:17
eh bizim ülke kadar aptalını bulamadılar.tepki göstermiyoruz adamlar da istediğini yapıyorlar.

uydu3405
07-05-2012, 22:26
bu bir hizmettir bence almaları normal

Hikmet™
08-05-2012, 09:45
Turkcell in kim aramış servisi benim için gayet önemliydi ama bana gelen sms den sonra bende baya sinirlenmiştim.

aliharbiye
08-05-2012, 14:37
para alınmadığı söylenseydi şaşardım zaten, bizi söyüçlemenin püf noktalarında biri, hayır en çok zoruma giden şu aldıkları telefon vergileri varya o. acaip zoruma gidiyor valla, hükümet cep telefonu şirketlerine tarh koydu telefon şirketleride bizde parayı söyüçlüyor kursaklarında kalır inşallah,

yalcinticaret
08-05-2012, 20:36
bahsedilen hizmeti hiç kullanmadım desem yeridir
benim cep hep açık şarj teke düşünce doldururum çok nadir kapalı olabilir oda kapsam alanı dışında olması lazım :)

rselturk
08-05-2012, 21:27
Bu iktidarın ölçüsüz,insafsız ve de adil olmayan gelir kaynakları:
-[B]Akaryakıt zammı
-İletişim zammı
-İçki_Sigaraya zam
_[COLOR="black"]Hepsinin de üstünde yalana zam! Bizlerse küçük ayrıntılarla uğraşıyoruz.Bir de bizim öfkemiz zamlanırsa görürler günlerini!:nono:

uydu3405
08-05-2012, 23:10
sayın rselturk operatörler aldıkları bu hizmetin bedelini hükümete vermiyecek kendi ceplerine atıcak biz her şeyi böyle karıştırırsak bir yere varamayız sapla saman olayı varya ayıralım artık lütfen

a.madennn
09-05-2012, 02:19
ya devir şuanda sadece bu konuyla alakalı değil her anlamda milletin cebindeki 1 kuruş var ve milletin cebindeki o 1 kuruşu nasıl yaparız da alırız hesabı oldu bunlar bence iyi günlerimiz yakında bir gelecekte soluğumuz havaya bile para vereceğimiz günler gelecek umarız bizler görmeyiz,zaten şauanda da üstü kapalı bir şekilde ödüyoruz ama adı farklı yakın bir gelecekte sadece su soluğumuz hava vergisini bile açıkça isteyecekler aklıma şu geldi hava bedava suya biraz para verin hepsine de veriyoz vermediğimiz ne var ki ! unutmadan vergi gelecek nesillere yaşanaçak temiz dünya bırakmaktır ama vergiler adil ve makul olduğu sürece ...