PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pvr 74200 fta'da USB den video oynatmada ses sorunu

qweasd1
21-06-2012, 13:11
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayardaki filmlerimi ts formatına cevirip uydu alıcısının usb üzerinden izlemek istiyorum fakat çevirdiğim ts formatındaki videolardan ses gelmiyor. görüntü var ses yok. kendi kaydettiği videolarda ses var sadece benm çevirdiğim videolarda yok pc de sorunsuz gösteriyor..bu sorunu nasıl çözebilirim bilen arkadaşlar var ise yardımcı olrsa seviniirm..:praying: kolay gelsin

kubilaysa
21-06-2012, 23:32
ts format pc de sorunsuz izleyebilirsin. vestel 7700 dvd al taksitle. . mpg .data. avi. wmv . formatları bu son model dvd izleyebilirsin. yada redlina br 5000 yada redlina t 7500 al bütün formatları çözüyor ( bende br5000 serisivar hepsini çözüyor ) sizin marka goldmaster 74200 sadece ts mi çözüyor Freemake | Best Freeware Alternatives To Paid Video Software (Only the registered members can see the link) un 3.02 versiyonu indir bütün formatları ts formatı avi ve diğerlerine çevire biliyor ben ts format kayıt yada diğer formatları dvd izlemek için ts digerlerini avi çevirip izleyebiliyorum. next uydu alıcısında redlina uydu alıcısında vestel 7700 dvd de al bir vestel 7700 dvd usb girişli sorunsuz izle data.avi. ( diger formatlardan çevirdiğin avi. ) mpg .mpeg .wmw sorunsuz izleye biliyorsun. filmleri avi dönüştür usb ile izle yada pc de sonlandır dvd disk iizle

kubilaysa
21-06-2012, 23:38
Tipard Ts Converter Full İndir (Ts Dönüştürücü) (Only the registered members can see the link) s,zin sorunuzu anladım bende ilk başta filmleri avi dönüştürücü indirdin sadece % 50 çevirici program varmış 50 çevirdiği için bazıları görüntü var ses yok yada ses var görüntü yerine mozaiklik var dı araştırıcı olcaksın çözene kadar çevirici indir deneme bak. bazıları %100 çevire biliyor freemake.com çeviriyor sorun yok. bu buldugum u dene belki içine yarar ts çevirici link e tıkla adresinden indir ben denecem neticeyi yazarım

kubilaysa
22-06-2012, 00:16
Tipard Ts Converter Full İndir (Ts Dönüştürücü) (Only the registered members can see the link) bu nu dene

qweasd1
22-06-2012, 00:41
Teşekkürler kubilaysa..
Evet cihazın normalde film oynatma seçeneği yok :) sadece kaydettiğini oynatıyor.
Ben bi kurnazlık yaptım, filmleri kaydettiği dosya türüne çevirirsem gösterirmi acaba dedim işe yaradı :)
Sizin dediğinizide anladım. Ben total video converter ile çevirmiştim bi diğer converter'leride deneyelim bakalım işe yarayacakmı..
Pc'm deki Filmlerin ( 200+ den fazla :hat: ) alayı .avi :) ama tv de uzana uzana film izlemenin k€yfi bi başka :)

kubilaysa
22-06-2012, 00:47
ts-converter.exe - 4shared.com - partage et stockage de fichiers en ligne - télécharger (Only the registered members can see the link) dosya yı rar dan çıkardım 4shared hesabımdan indire bilirsin 2 dosya var göreceksin ilk bu converter indir exe dosyası

qweasd1
22-06-2012, 00:59
İlk verdiğinide indirdim Bunuda indiriyorm
İnş. işe yarar yarin cevabımı atarım :) :ty: Tv' ye Geçicem :hat:

qweasd1
22-06-2012, 01:00
aa bu önceki indirdiğim :)
onun içinde patch da var cRæck'ledi :D k€yde istemiyor :)
Bakalımm cevirdiklerim işe yarayacakmı...:praying:

kubilaysa
22-06-2012, 01:18
ts.conterter exe dosyası rardan çıkar kurulumu kur. kurduktan sonra aç file + gel film seç sonra sol kısımda profile gel ps3 mpeg-2 ts hd video ( ts.) gel sağ tara f ta converter a bas bastınmı satın al kısmı çıkar onu es geç. sol kısımda order later a bas çeviriyor 3 dakika 5dakikalık şarkıyı fly ı sonra çevirdi dosyayı bulmak önemli. pc den

kubilaysa
22-06-2012, 01:22
ts avi ye göre 2. kat yer kaplar mb olarak en iyisi redlina hd çözüyor. pvr si var freemake avi ye dönüştürdümü vestel 7700 usb lidvd izleyebiliyorum full çeviriyor tüm formatları çeviriyor avi ye

kubilaysa
22-06-2012, 01:34
tp conver indidikten sonra menüsü aç. file aç film seç sonra profilden çevircen formatı bul. ps3 mpeg2 tshd video- ( ts seç ) seçtik ten sonra converter bas sol kısımda order later a bas 5 dakikalık coşkun sabah fly müziki 3 dakika çevirdi format filmleri .belgeler tipard studio da bulabilirsin

kubilaysa
22-06-2012, 01:40
eger sonuç alamazsan boşuna kafanı yorma ya redlina br5000 hd al yada redlina t 7500 ( son seri hd ) al hepsini çözüyor üstelik pc de tsler çok yerkaplar. fly olarak kaydedersen az yer kaplar disk e epeyce çok film sığdırırsın. mp4 ve fly filmler 220 mb ken aviler 670 mb dir kemal sunal filmlerinde. sana önerecem hd redlina t 7500 serisi ts ise 1.2 gb yer kaplar

kubilaysa
22-06-2012, 03:06
ts converter redlina da sorunsuz izlene biliyor next pvr sistemi olmadı için bozuk duraklıyor sizin işinize tahminen yarar ts hd realty olur 1200 720 dir görüntü kalitesi avi sd olur. fly ve mp4 mpeg 2 olur sonuç başşarılı

qweasd1
22-06-2012, 18:03
Çevirdim hem ps3 ts sini hemde Xbox ts sini denedim ikisindende sonuç alamadım bu seferde ses var görüntü yok :D. Birde cihazın menüsünde videonun üzerinde çok beklersen kendine reset atıyor daha fazla uğraşmak istemiyorum :) bi sorun olşmasın. Şuanlık başka bir cihaz alacak durumda değilim..+olark dersane ve denemeler arttı iyicene şu kpss bi geçsin güzel bi sistem kurucam zaten...Tüm yardımların için Teşekkürler.

kubilaysa
22-06-2012, 22:52
Download Total Video Converter - OJOsoft (Only the registered members can see the link) dünkü 5 kakika olarak birde 5 dakika olarak partlara bölüyrmuş yeni buldum bunu dene belki sonuç iyi olur bu dediğin total ı siz kullanıyorsanız boşuna kullanıyorsunçünkü filmleri ts çevirmiyor aktiv değil % 20 olarak yazıyor hiç çevirmiyor 26 dolar mış çevirmesiiçin insanlara bedava sunmuyorlar siz yinede freemake.com kullan yada pc de buklunsun her yazılımda yenilikler oluyor. ts belki konulur ilerde konulur ts 2 çeşit totalçevirici var bu % 50 çeviriyor ...............................................Total Video Converter İndiriliyor... - Tamindir (Only the registered members can see the link)

kubilaysa
22-06-2012, 23:23
bir başka converter filmleri ts formata dönüştürüyormuş neticeyi yazarım download bu ................................................................................ ............................................................. .................................. Download Total Video Converter - OJOsoft (Only the registered members can see the link) bu ücretli olduğu için next plus dıp cı da ½ 50 çeviriyor fakat pc de film izleniyor saat 23:39 itibarinle . redlina br 5000 de izleye bilecekmiyimonuda 00:00 da yazıcam data filmler ( vcd filmleri ) avi ye dönüştürüyor ts dönüştürüyor ve others

kubilaysa
23-06-2012, 00:38
Format Dönüştürücüler Kategorisindeki Programlar - Tamindir (Only the registered members can see the link) Video Converter bunu yeni test edicem değerlendirmeyi yazıcam filmleri ts çeviriyormuş

kubilaysa
23-06-2012, 00:48
Total Video Converter İndiriliyor... - Tamindir (Only the registered members can see the link) bu conver ı öneririm redlina br 5000 serisinde hiç sorunsuz net ayna gibi net izleye biliyorum görüntünet ses net. aynı kanal izler gibi izleye biliyorum data ( vcd ) filmimi data dan ts çevirdim siz bakın ... next pluslarda izlenmez. versiyon nedeniyle. next hd ler da izlenir. ts uyumlu

kubilaysa
23-06-2012, 00:50
hangisi işinize yararsa kullanın markaların formatlarına göre değişik olabilir bende çeken başkasında çekmeye bilir

qweasd1
23-06-2012, 01:15
bendeki total video converter full sürümüdür. yani tüm özellikleri açık eğer tam çeviren bir converter olsaydı benm çevirilerimde problem çıkmazdı... :frown:

kubilaysa
23-06-2012, 19:20
ts den başka formatla izleyemiyorsun. any to converter ts [url=Only the registered members can see the link] tüm converter lar burda bakabilirsiniz ......................... ............................. .............................................. ...................................................... bakın Only the registered members can see the link

kubilaysa
23-06-2012, 19:32
Any Video Converter İndir - Video Format Dönüştürücü - Tamindir (Only the registered members can see the link) bu %100 bedava ts dönüştüre biliyor sadec3e filmlerde reklamı var üst taraf da

qweasd1
23-06-2012, 20:50
Bide bunu deneyelim bakalım :ty:

kubilaysa
26-06-2012, 00:28
any converter ile vob filmleri ipod2 mp4 çevirdim ( dvd vob )

kubilaysa
26-06-2012, 00:30
tipard ts ile filmleri 5 dakika çevirdim hd olarak 00.00 05.00 devam..1 . 2 part ve devamı

kubilaysa
26-06-2012, 00:35
any converter vob (dvd filmleri ) ipod2 mp4 çevirdim . filmleri vesteldvd 7700 de izlemek için freemake.com ile avi ye çevirdim redlinada izlenir hepsi

kubilaysa
26-06-2012, 00:36
tüm converter ları deneyim özelliklerini ve neleri çevirdiğini yazıcam bu bölüme