Orijinalini görmek için tıklayınız : Flaş yazdırma tahmini fiyatı
incitanesi
10-09-2006, 11:56
Merhaba Bende aşagıda yazan modende cihazım var emu almıyordu.Sağolsun dün arkadaşlar flaşı yazdırırsam sorunun düzeleceğini söylediler.Benim bilgim bu konuda o kadar ileri düzeyde değil.Herhande benim yapabileceğim bişeyde değil.Acaba uyducuya götürsem tahminen flaşı yazdırmak için ne kadar para ödemem gerekiyor bir bilginiz var mı? şimdiden teşekkür ederim :49:
Cihaz:
DSC-911Az
H/W Ver : 12.03.A5
L 219, 2M Flash
ateşelektronik
10-09-2006, 12:07
20-30 ytl arası.....
emresena
10-09-2006, 12:18
Ayen Katiliyorum...20-30 Ytl'yi GeÇmez...flsah'i Sokup..yeniden Flash Dump Dosyasini Yazdirip Yerine Takilacak...takriben 1 Saat Surer
ateşelektronik
10-09-2006, 12:29
Merhaba Bende aşagıda yazan modende cihazım var emu almıyordu.Sağolsun dün arkadaşlar flaşı yazdırırsam sorunun düzeleceğini söylediler.Benim bilgim bu konuda o kadar ileri düzeyde değil.Herhande benim yapabileceğim bişeyde değil.Acaba uyducuya götürsem tahminen flaşı yazdırmak için ne kadar para ödemem gerekiyor bir bilginiz var mı? şimdiden teşekkür ederim :49:
Cihaz:
DSC-911Az
L 219, 2M Flash
bu arada...eğer cihazın normal çalışıyo da yazılım yükleyemiyorsan hata başka yerlerdedir bana göre...onun flashla bi ilgisi olduğunu tahmin etmiyorum...sorununu açıklamalı bişekilde yazarsan daha fazla yardımcı olacak arkadaş olur...kolay gelsin
keskinli
10-09-2006, 12:54
arkadasım senin cihaz 12.03.A5 ise zaten flash ı 2 mb tır ve kapasitesi yeter,flash sökmeye falan gerek yok,5 ztl ye emulu yazılım atarlar.yada rs 232 kablosu alıp bu sitedende emulu yazılımı indirip kup240 programı ile kendin yükleyebilirsin
Cihaz:
DSC-911Az
L 219, 2M Flash
cihazınızın emu almaması flaştan kaynaklan sorun degildir rs232 com girişinde sorun vardır
polatadnan
10-09-2006, 13:25
selam bana yardımcı olursanız memnun olurum benim sorunum topfield marka digitalı nex cevirme yapmışlar benim şimdi ne yapmam lazım..nex yazılımımı atmam lazım lazım yoksa değişik bi yazılımmı atmam lazım..şimdiden tşk.saygılarımla.............
selam bana yardımcı olursanız memnun olurum benim sorunum topfield marka digitalı nex cevirme yapmışlar benim şimdi ne yapmam lazım..nex yazılımımı atmam lazım lazım yoksa değişik bi yazılımmı atmam lazım..şimdiden tşk.saygılarımla.............
topfıeld cihazlar nex e dönmez arkadaşım
cihazınızın emu almaması flaştan kaynaklan sorun degildir rs232 com girişinde sorun vardır
benim başıma da aynı olay geldi cihazım yazılım almadı başka bilgisayarlarda denedim port arızalıdır belki diye yine aynı olay oldu en sonunda götürdüm flash yazıldı ve sorun çözüldü fiyatı ise 30 ytl birde chip değişti benim onunla berbaer 40 ytl verdim
digiplus
10-09-2006, 15:11
Cihaz:
DSC-911Az
L 219, 2M Flash
Bu arkadaşımızın receiver'ı çalışırken ekran yeşil yanıp kapanıyormuş.Ön displayde de f yada t harfi yazıyormuş.Yazılımı zorlarsa yükler ama tekrar aynı şeyi yapacağından eminim.Flashını programlatmalı...
incitanesi
10-09-2006, 23:10
Arkadaşlar öncelikle hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim digiplus arkadaşın dediği gibi tv seyrederken birden ekran yeşil oldu.cihazın göstergesinde t yada f gibi bir harf çıktı.Yeniden emu yüklemek istedim.yükleyemedim,sadece orjinal yazılımı kabul ediyor.değişik yükleme dekoderleriyle H/W Ver 12.03.A5 olan yazılımları denedim olmadı kuru kafayı yükledim olmadı
isayuksel
11-09-2006, 00:10
Arkadaşlar öncelikle hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim digiplus arkadaşın dediği gibi tv seyrederken birden ekran yeşil oldu.cihazın göstergesinde t yada f gibi bir harf çıktı.Yeniden emu yüklemek istedim.yükleyemedim,sadece orjinal yazılımı kabul ediyor.değişik yükleme dekoderleriyle H/W Ver 12.03.A5 olan yazılımları denedim olmadı kuru kafayı yükledim olmadı
Softcam dosyası yüklemeyi denermisin
incitanesi
11-09-2006, 10:29
"Softcam dosyası yüklemeyi denermisin"hiçbişey değişmedi arkadaşım
incitanesi
11-09-2006, 10:34
antalya/merkez finest arkadaşım
isayuksel
11-09-2006, 10:36
"Softcam dosyası yüklemeyi denermisin"hiçbişey değişmedi arkadaşım
Eğer cihazın yazılımı ve özellikle softcam yüklemeyi kabul ediyorsa sorun çözülebilir sorun demektir. Bu yüklemeleri yapabiliyormusunuz. Orjinal yazılımı yüklemeyi denediniz mi?
Ayrıntılı bilgi verirseniz sorunuzu daha iyi anlayabiliriz
isayuksel
11-09-2006, 10:49
DSC-911AZ_12[1][1].03.A5_060411zc.zip (Only the registered members can see the link) yazılımını
Kup230 (Only the registered members can see the link) ile
Bu Talimata (Only the registered members can see the link) göre yükleyin. Bunları yaptıktan sonra güncel yazılım yüklemeyi deneyin
incitanesi
11-09-2006, 12:17
isa yüksel arkadaşımın dediği DSC-911AZ_12[1][1].03.A5_060411zc.zip yazılımını attım softcamı yükledim ve güncel emuyu yükleyebildim Bir daha böyle sorunla karşılaşırsam flaşı programlatmak başka carem olmayacak gaiba.Yardımcı olmaya çalışan herkese minnettarım.Çok teşekkür ederim
cansukru
19-06-2008, 19:12
elıne saglık
benim başıma da aynı olay geldi cihazım yazılım almadı başka bilgisayarlarda denedim port arızalıdır belki diye yine aynı olay oldu en sonunda götürdüm flash yazıldı ve sorun çözüldü fiyatı ise 30 ytl birde chip değişti benim onunla berbaer 40 ytl verdim
[/B][/QUOTE]
Arkadaşım en son mesaj yazılmıs tarihe bakarmısınız? 2006 yılına ait..!
Konu güncelliğini yitirdiği için kapanmıştır..!