PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : üstadlara özel

dragutcim
17-09-2006, 00:17
Goldmasterın üstadları cihazımızı daha aktif kullanabilirmiyiz? Misal oyun bölümünü güncelleyip çok az veriyi isteyen eski oyunlar, radyo kısmında güncel konularla ilgili resimler veya doğa resimleri, son yazılımla çöken kapanma zamanlayıcısı (sleeptimer), ekranın 9' a bölünmesi ki bu özellik zaten orjinal yazılımdan alınıp katılabilir, uydudan güncellemede de onunla ilgili yazılımı atınca oluyor ama emular gidiyor bunun editlenip kırılmasıyla yani tüm bu özelliklerin standart olarak cihazda kalması gibi bir durum söz konusu olabilirmi? çok fazla elektronik ve yazılım bilgisine sahip olmadığımız için bunlar sadece isteklerimiz olabilir ama cihazın flaşı yetmez kartı kaldırmaz gibi konuları bilmediğimiz için biz kullanıcılar sadece sizlerden talep etme durumundayız. Efendim kısaca yinede verdiğiniz emeğin karşılığı emular için bile müteşekkiriz.
Ayrıca supersatforum'un bir üyesi olmaktanda memnunum. Sağlıcakla kalın....

Admin
17-09-2006, 00:36
Sanırım sizde Goldmaster 4000-9000 serisinden var yada aynı board cihazdan.9000 serisi 1 mb sahip cihaz yani kapasitesi çok az malesef.Buna ragmen yazılımları cıkıyor..Sanmıyorum hepsi bir arada olsun

SUNNY
17-09-2006, 00:44
sevgili arkadaşım bu istdikleriniz biz de her cihaz için yapmak isteriz ama cihazlarda belli bir kapasitesi var o da aşılamaz ve bunu bizler değil yazılımı çıkartan firma yapacak

Admin
17-09-2006, 00:51
sevgili arkadaşım bu istdikleriniz biz de her cihaz için yapmak isteriz ama cihazlarda belli bir kapasitesi var o da aşılamaz ve bunu bizler değil yazılımı çıkartan firma yapacak

Tabiki biz zaten aracıyız.Amacımız amatorce burada bilgimizi paylaşmak :45: Firmaya gerekli seyleri iletiriz.Zaten onlar forumları takip ediyorlardır..Olmazsa ben konusurum bu konuyu ama sanmam yazılımda hepsi olsun