PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir teröre lanet mitingiyle ayağa kalkıyor

süleyman09
10-08-2012, 10:59
10 Ağustos 2012 Cuma
Only the registered members can see the link
İzmirliler sosyal paylaşım siteleri üzerinden birleşerek teröre lanet yürüyüşü düzenliyor. 12 Ağustos Pazar 13.00’de Gündoğdu Meydanı’nda buluşacak İzmirliler bu kez kentin kalbinin attığı bu meydanda teröre dur demek için bir araya gelecek.

ferman
10-08-2012, 12:39
yakın olsam katılırdım kısmet

zekı62
10-08-2012, 16:45

İzmirliler terörü lanetledi :clap2::

zekı62
10-08-2012, 17:01

:clap2:::45::present:

osmann
11-08-2012, 00:41
zekinin son paylaştığına katılıyorum...yahu karakol basıyorlar mit ten çıt yok. izmirin göbeğinde saldırıyorlar mit yine yok...bizim istihbarat birimlerimiz lav mı edildi nedir? asker herşeyi nasıl bilsin? anlamadım gitti.bu heronmudur neronmudur nedir, hani tüm hareketi görebiliyordu? görüyorda bize mi haber vermiyor...ne karışık işler.anlayana aşkolsun...

dangalağın tekide izmirde kan verenler için oruçsuz mu demiş ne demişse? aferin o salağa...açsın milletin arasını, neyine yarayacaksa... bigün .ıçının dibinde patlar bir bomba. o zaman anlar anyayı konyayı...dangalak herif afedersin.

inşallah kökü kurur bu itlerin. inşallah acı içinde geberirler. ibretlik olurlar. amin..

yildo
11-08-2012, 02:05
bir izmirli olarak izmir halkinin bu duyarliligina alkisliyorum

ESES-58
11-08-2012, 13:35
izmirlileri canı gönülden kutluyorum.bir türk evladı olarak gurur duyuyorum.ayrıca sosyal medyada bazı mayası bozuk şerefsizlerin "izmirliler kan verir tabi oruç tutmuyorlarki" diyerek hem güzel dinimi bilmediklerini böylece din tüccarlığı yaptıkları,hemde yaralanmış askerlerimize şartlar ne olursa olsun kan vermeyin mantığını oluşturduklarını hemde açılan yoldan izmiri karalama kampanyasının devam ettiğini görüyoruz.

aliharbiye
11-08-2012, 13:39
keşke yakın olsaydımda katılaydım. aferin iii yapmışlar ayaklarına sağlık.