Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım
Hyd-df-100a Cİhaz AÇilip Kapaniyo ?
uzman_elhan
26-09-2006, 10:22
cihaz kendi kendine açılıp kapnıyorsa bir çok sorundan yapar
1_yazılımdan
2_beslemedeki kondastörlerden diyotlardan
3_eyer yanliş yazılım atmişsan flash dump yapman gereke bilir bir çok sebepten kaynaklana belir ama sen ilk başta yazlımı dene olmasa beslemeye dene oda olmasa flash dump dene oda olmasa sen cihazı servesine gönder eyer serviside yoksa fabrikaya gönder....
çok teşşekürler kardeşim:45:
vaneruydu
26-09-2006, 12:37
besleme de olan 3,3 e 5 volt zerinde olan kondansötörden yapar
arkadaşlar ilginize tşkrlr
selam arkadaşlar benim sorunum,hyd-dc 300 hyundaı uydu alıcım bugün açtıgımda stanby da kalıp bir türlü açılamıyor yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden teşekkürler
alperyılmaz
28-09-2006, 15:38
fişi ni cek yeniden tak acılmazsa yeniden yazılım yükleyip deneyin
sayın alperyılmaz fişi çektim olmadı yazılım atayım dedim stablink i tanımıyor baglantı yok diyor alakanıza teşekkür ederim galiba servise yol göründü iyi akşamlar
sayın alperyılmaz fişi çektim olmadı yazılım atayım dedim stablink i tanımıyor baglantı yok diyor alakanıza teşekkür ederim galiba servise yol göründü iyi akşamlar
arkdaşım cihazın HYD DC 300 (ovalmı) yardımcı olabilirim
sayın alperyılmaz yazılım atamadım ama cihaz kendiliginden açıldı evet hyd dc 300 sayenizde servisten kurtuldum allah sizleri başımızdan eksik etmesin,ido 16 yıda
selamlar belki bu konunu burada yeri yok ama nereye yazicagimi bilemedigim icin boyle oldu on paneli olmayan calisan bir makine bulduk uzerindeki bilgilere gore Hyundai dediler bilgiler soyle
sw 7.44
hw 6065-1.0-SZAD bu makina is gorurmu emu yukleyebilirmiyiz?yardiminiz icin onceden tesekkurler