Orijinalini görmek için tıklayınız : 37 ekran telefunkene uydu gözükmüyor!
iyi günler ,
kumandası kayıp bı 37 ekran telefunken var dedeme aldım 1 de eski 7000 lik bı uydu var .. 37 ekrana benım goldmasterı scart ile taktıgımda direk uydu bağlanıyoo ama dedemin 7000lik uydu bir turlu 37 ekran telefunkene baglanamadı . diğer uydularda sorun yok o uyduyu baglayamıyorum ve kumandası olmadıgı icin av tusuda yok S-VHS kablo cıkısıyla uyduyu baglasam yine mı av tusuna basmam gerekır ? çözüm yolu varmı kumandasız baglayabılmem ıcın o uyduya
arkadaşlar elımdekı uydu BOTECH BC 7000 FTA bu uydu harıcındekı butun uydular scartı takınca ava otomatık gecıyor tv. ama bu uydu av tusuna basmak gerekıyor tvnin kumandası da yok bana yol gosterırmısınız?
8. pine 12 volt mu vereceksın :D . verdık dıyelım av moduna geçti pekı 12 volt sureklı olarak mı vermek zorundayız yoksa 1 seferlık mı gecınce bırakacakmıyız?
dursun66
17-10-2012, 18:20
arkadaşlar elımdekı uydu BOTECH BC 7000 FTA bu uydu harıcındekı butun uydular scartı takınca ava otomatık gecıyor tv. ama bu uydu av tusuna basmak gerekıyor tvnin kumandası da yok bana yol gosterırmısınız?
kardeş normal UHF kablosuyla bağlayıp tv,den arama yapacaksın başka şansın yok tv nin kendisinde arama tuşu yoksa bi şey kalıyor tv, nin kumandasını bulmak...
kardeş normal UHF kablosuyla bağlayıp tv,den arama yapacaksın başka şansın yok tv nin kendisinde arama tuşu yoksa bi şey kalıyor tv, nin kumandasını bulmak...
hocam uhf kablo resim linki verirmsiniz ? tv deki diğer yuvarlak çıkış mı ?
dursun66
18-10-2012, 19:33
hocam uhf kablo resim linki verirmsiniz ? tv deki diğer yuvarlak çıkış mı ?
aynen öyle kardeş o bahsettiğin yuvarlak çıkışa takacaksın ara kablosu elinde yoksa bile her yerde bulabilirsin....
aynen öyle kardeş o bahsettiğin yuvarlak çıkışa takacaksın ara kablosu elinde yoksa bile her yerde bulabilirsin....
çok tesekkurler sorun cozuldu :) konu:present::45::clap2:: kapandı