Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni cihaz
arkadaşlar foruma yeni üye oldum dreambox 500s cihaz aldım.araştırdığım kadarıyla biraz karışık bir cihaz.şimdi sormak istediğim cihaza sırasıyla ne gibi yazılımlar yüklemem gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim.birde servere üye olmak gerekiyormuş.üye olacağım server varmı önereceğiniz.yani ilk baştan itibaren yapmam gerekenler nelerdir
arkadaşlar foruma yeni üye oldum dreambox 500s cihaz aldım.araştırdığım kadarıyla biraz karışık bir cihaz.şimdi sormak istediğim cihaza sırasıyla ne gibi yazılımlar yüklemem gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim.birde servere üye olmak gerekiyormuş.üye olacağım server varmı önereceğiniz.yani ilk baştan itibaren yapmam gerekenler nelerdir
Aramıza hoş geldin kardeşim cihazında hayırlı olsun burdaki linkte sayın ustalarım bilgi paylaşımında bulunmuşlardır bakın okuyun bilgilenin cihazınız hakkında bilgi edinin selametle
Only the registered members can see the link
Dreambox 500s - SupersatForum (Only the registered members can see the link)
o zaman image yüklesek yeterli.daha sonrada server bulursak onun bilgilerini girecez anladığım kadarıyla
o zaman image yüklesek yeterli.daha sonrada server bulursak onun bilgilerini girecez anladığım kadarıyla
değerli arkadaşım server ihtiyacın varsa siteden temin edebilirsin aşağı linki incele bi
Only the registered members can see the link
biraz pahalı geldi serverler.ilerleyen günlerd bakacaz artık