PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni cihaz

htorti
12-12-2012, 11:28
arkadaşlar foruma yeni üye oldum dreambox 500s cihaz aldım.araştırdığım kadarıyla biraz karışık bir cihaz.şimdi sormak istediğim cihaza sırasıyla ne gibi yazılımlar yüklemem gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim.birde servere üye olmak gerekiyormuş.üye olacağım server varmı önereceğiniz.yani ilk baştan itibaren yapmam gerekenler nelerdir

aslanım
12-12-2012, 11:38
arkadaşlar foruma yeni üye oldum dreambox 500s cihaz aldım.araştırdığım kadarıyla biraz karışık bir cihaz.şimdi sormak istediğim cihaza sırasıyla ne gibi yazılımlar yüklemem gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim.birde servere üye olmak gerekiyormuş.üye olacağım server varmı önereceğiniz.yani ilk baştan itibaren yapmam gerekenler nelerdir

Aramıza hoş geldin kardeşim cihazında hayırlı olsun burdaki linkte sayın ustalarım bilgi paylaşımında bulunmuşlardır bakın okuyun bilgilenin cihazınız hakkında bilgi edinin selametle

Only the registered members can see the link

Dreambox 500s - SupersatForum (Only the registered members can see the link)

htorti
12-12-2012, 13:23
teşekür ederim hoşbulduk

htorti
12-12-2012, 13:25
o zaman image yüklesek yeterli.daha sonrada server bulursak onun bilgilerini girecez anladığım kadarıyla

aslanım
12-12-2012, 14:11
o zaman image yüklesek yeterli.daha sonrada server bulursak onun bilgilerini girecez anladığım kadarıyla

değerli arkadaşım server ihtiyacın varsa siteden temin edebilirsin aşağı linki incele bi
Only the registered members can see the link

htorti
13-12-2012, 13:37
biraz pahalı geldi serverler.ilerleyen günlerd bakacaz artık