Orijinalini görmek için tıklayınız : :::Aciko 422 X-522x Güncel *** Dosyaları :::D+,SRG,BELGESEL OK
*DİGİTAL +OK
*SRG PAKET OK
*BELGESEL OK
Aciko 422 X-522x Serisi Soft cam.Seyretmek istediginiz kanalın soft camını cihazınıza yukleyin.Softcamı atarken cihazınız standby(saat) konumunda olacaktır
RESİMLİ ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ (Only the registered members can see the link)
sevketensari
11-10-2006, 13:29
sayın serkan bey bu yazılım 4225 sky a uyar mı?
sayın serkan bey bu yazılım 4225 sky a uyar mı?
Yazılım degil :) softcam sizin cihaza uyar
Malesef gitmişler. Bende okuldan gelince büyük bir heyecanla yukarıda verdiğin softcamı atmıştım alıcıya ama hiç biri açmadı. Gitmişler. Sağlık olsun napalım.
Ellerine sağlık Sekan kardeşim. Sağolasın. Yinede en hızlı tabanca çekensin.
Saygılar.
Malesef gitmişler. Bende okuldan gelince büyük bir heyecanla yukarıda verdiğin softcamı atmıştım alıcıya ama hiç biri açmadı. Gitmişler. Sağlık olsun napalım.
Ellerine sağlık Sekan kardeşim. Sağolasın. Yinede en hızlı tabanca çekensin.
Saygılar.
Keyler gelince dungece ben verdim.Vermemin sebebi aslında keyler ellede girilebilir ama cogu kesim bilmiyor elle girmeyi.Su an bo softcamda Turksat belgesel ok ve dün gece digital + okeydi.Hispasat uydum olmadıgı için tv caboyu deneyemedim.Tv cabo softcamı olan arkadaş varsa hemen paylaşttan bu konuda verirse dosyayı eklerim
eyupergelen
11-10-2006, 20:06
serkan hocam iki adet dosya veriyorum bunlar umarım işinize yarar
Softcam_d__cabo (Softcam_d__cabo)
SoftcamKey_New_update_D___test_ok__11_10_ (SoftcamKey_New_update_D___test_ok__11_10_)
Sanırı m yanlış anladınız aciko cihazlara olmaz bu softcam.Aciko cihazların softcamı DCK uzantılıdır
bu soft camlar aciko422 cıya uyarmı
bu soft camlar aciko422 cıya uyarmı
Uyar Talimata uygun yukleyiniz
sevketensari
17-10-2006, 08:25
serkan bey verdiğiniz soft cami 4225 skya yükleyebilir miyim?:praying:
®adakoglu
17-10-2006, 08:50
serkan bey verdiğiniz soft cami 4225 skya yükleyebilir miyim?:praying:
Evet yükleyebilirsin.
Teşekkürler ustalar. Ellerinize sağlık. İnşallah bunlar biraz uzun ömürlü olurlar. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Saygılar.
Softcama SRG Paket eklenmiştir..
*SRG PAKET OK
*BELGESEL OK
*TPS OK-MULTİVİSİON OK(Guncel Aes)
*ABSAT (Guncel Aes)
hocam bunu yükleyince mevcut biss keyler gidiyor bu sadece bende olan biseymi yoksa beklenen biseymi
ekomanya
19-10-2006, 16:58
hocam bunu yükleyince mevcut biss keyler gidiyor bu sadece bende olan biseymi yoksa beklenen biseymi
aynı olay benimde başıma geldi. malum kanal gidiyor ve tps de açmıyor...
*** dosyası yenilenmiştir..Dün akşam biss keyleri eklemeyi unutmusum kusura bakmayın.AYRICA TPS LER İÇİN GUNCEL AES i kendiniz girmeniz gerekmektedir.
ekrem956
19-10-2006, 18:53
selam tşk,emeğinizin karşılığını almanız dileği ile saygılarımla.
19 10 2006 tarihli Emu *** dosyası EKLENMİŞTİR
*DİGİTAL +OK
*SRG PAKET OK
*BELGESEL OK
yakupowersky
19-10-2006, 22:54
tskler hocam ellerınız der gormesın
sevketensari
21-10-2006, 10:30
serkan bey verdiğiniz soft cami attım .video link kısmındaki elle *** girme bölümüne 21. satırda ve 22. satırda 7c AE diye ve 01 ve 10 id li satırlara TPS aes keyleri girdim.OK lediğimde tps açılmadı.:v6cry: sizce ne yapmam gerekiyor:49: :praying:
serkan bey verdiğiniz soft cami attım .video link kısmındaki elle *** girme bölümüne 21. satırda ve 22. satırda 7c AE diye ve 01 ve 10 id li satırlara TPS aes keyleri girdim.OK lediğimde tps açılmadı.:v6cry: sizce ne yapmam gerekiyor:49: :praying:
Guncel keyleri girdiginizde açması gerekir.Keyler sürekli degişmektedir.Ayrıca yazılım tarihi hangi aya ait yazarsanız iyi olur..
sevketensari
21-10-2006, 21:28
serkan bey yazılım 6.9.2005 tarihli çünkü 24.5 2006 yazılımını yükleyince bu sefer iki slotta olan kartlar aynı anda çalışmıyor:( :v6cry:
serkan bey yazılım 6.9.2005 tarihli çünkü 24.5 2006 yazılımını yükleyince bu sefer iki slotta olan kartlar aynı anda çalışmıyor:( :v6cry:
yazılım 6.9.2005 tps aes sistemi yokki..Üzgünüm:(
sevketensari
21-10-2006, 21:56
serkan bey 6.9.2005 tarihli olan orjinal yazılım bunun üzerine verdiğiniz sof cami attım srg açtı. ***** açtı yalnız elle keygirdiğimiz bölümde 7cae diye görülen o1 ve 1o ıd li satırlara keyleri girdim modifiye ettim fakat açılmıyor. aes li 4225 sky başka yazılım mevcut mu?. x cam orion la tps leri seyredebiliyorum ama x cami çıkardığımda makinaya elle *** gidiğimde açılmıyor. sizleri de kusura bakmayın rahatsız ettim:praying:
serkan bey 6.9.2005 tarihli olan orjinal yazılım bunun üzerine verdiğiniz sof cami attım srg açtı. ***** açtı yalnız elle keygirdiğimiz bölümde 7cae diye görülen o1 ve 1o ıd li satırlara keyleri girdim modifiye ettim fakat açılmıyor. aes li 4225 sky başka yazılım mevcut mu?. x cam orion la tps leri seyredebiliyorum ama x cami çıkardığımda makinaya elle *** gidiğimde açılmıyor. sizleri de kusura bakmayın rahatsız ettim:praying:
TPS Aesli 5225 sky yazılımı var birde onu deneyin ondan başka aes yazılımlı Goldmaster 11400 yazılımı var.Gm 11400 yazılımı forumda mevcut sorunsuz yazılımdır deneyin isterseniz..
aciko 4222 cı cihazım var son keyleri atmıstım multiler falan acılmıyor ya aslında 7-7-06 tarihli yazılımdan farklı bir kanal acılmıyor hatta mevcut biss keyler bile gitti hocam sorun nerde olabilir acele cevap yazarsanız cok memnun olurum internete hergün girme fırsatım olmuyor yardımlarınız için simdiden tesekkürler
birde basta verdiğiniz srg belgesel d+ ne anlama geliyor hangi kanalları içeriyor yazarsanız çok memnun olurum
aciko 4222 cı cihazım var son keyleri atmıstım multiler falan acılmıyor ya aslında 7-7-06 tarihli yazılımdan farklı bir kanal acılmıyor hatta mevcut biss keyler bile gitti hocam sorun nerde olabilir acele cevap yazarsanız cok memnun olurum internete hergün girme fırsatım olmuyor yardımlarınız için simdiden tesekkürler
Bu verdigim softcamla Digital +. Biss belgesel,srg kanalları mutlaka acıyor .Tps leri guncel aes girerek izleyebilirsiniz.Keyleri yukledikten sonra cihazın *** bölümüne reset atmayınız
hocam peki türkiyedeki maç esnasında sifreye giren kanalların biss keyleri siliniyor bu beklenen biseymi
hocam peki türkiyedeki maç esnasında sifreye giren kanalların biss keyleri siliniyor bu beklenen biseymi
Bende silinmiyor sorun yok.Şu an hala izliyorum Manchester Utd. Liverpool maçını :)
Allah Allah yükleyince siiniyor kaç oldu denediğim yüklerken falan bi yerde hata yapıyor olabilirmiyim
Allah Allah yükleyince siiniyor kaç oldu denediğim yüklerken falan bi yerde hata yapıyor olabilirmiyim
Neyse sorun yapmanıza gerke yok.Keyleri ellede girebilirsiniz.. digital + ve srg kanallarını elle *** girerekte izleyebilirsiniz.Biss keyleride tek tek girerek
hocam size zahmet veriyorum kusura bakmayın ama bu kanalların (srg falan) keylerini nerden bulabilirim sonucta ben o kanalları izlemek için yüklüyorum bu soft cam leri
hocam size zahmet veriyorum kusura bakmayın ama bu kanalların (srg falan) keylerini nerden bulabilirim sonucta ben o kanalları izlemek için yüklüyorum bu soft cam leri
Only the registered members can see the link keyler burada var
23/10/2006 D+ Açan softcam birinci mesaja eklenmiştir.
ya hocam bu kanalları ben neden anlayamadım kanalların birkacının iismini verirmisinz mesela D+ nedir srg hangi kanalları içeriyor ayrıca softcamde problem yok türk kanallarıda açıyor yardımların için tesekkürler
ya hocam bu kanalları ben neden anlayamadım kanalların birkacının iismini verirmisinz mesela D+ nedir srg hangi kanalları içeriyor ayrıca softcamde problem yok türk kanallarıda açıyor yardımların için tesekkürler
d+ astra ve hispasat uydusundan yayın yapan paket kanalların ismidir.Örnek digiturk gibi. Srg kanalları kotbird üzerinde 12399 yatay 27500 frekansından yayın yapmaktadır.Taratınca görebilirsiniz..
Arkadaşlar, D+ ları izleyebilmeniz için Aciko 4225'in veya GM 11400 cimin yazılımını yüklemeniz gerekiyor. Aciko 5225 CW yazılımı D+'ları açmıyor, haberiniz olsun.
Saygılar.
sevketensari
27-10-2006, 10:31
Bugün verilen tps 26-03 kasım sof cam dosyasını 4225 skya atabilirmiyim atarsam elle *** girmeden tps leri seyredebilirmiyim?
geredeliibo
28-10-2006, 21:50
hocam ben ********* şifresini girmek istiyorum nasıl yaparım
hocam ben ********* şifresini girmek istiyorum nasıl yaparım
softcamı atsan yeterli o zaman acar
geredeliibo
28-10-2006, 22:39
serkan usta rahatsız ediyorum ama bende 11400 cım var ben 5225 i yükledim sonra softcam açmadı
serkan usta rahatsız ediyorum ama bende 11400 cım var ben 5225 i yükledim sonra softcam açmadı
5225 yazılımda sorun var .Siz 4225 sky yazılımını atın bence ACİKO 4225-GM 11400 Eş deger cihazdır..
geredeliibo
28-10-2006, 23:14
usta ben dediginiz sıralamaya uydum 4225 attım softcam *** maker programı ile yeniden attım yine açılmıyor ********* izleyemiyorum bana bir yardımcı olsan gerekirse elle gireyim nereye ve şifresi nasıl yardımcı olursan sevinirim
6382 BİSS bölümüne girin ilk satıra 00100 00 diger 16 haneyi ekleyiniz. burada *** var bu linkte Only the registered members can see the link
geredeliibo
29-10-2006, 01:26
sagol açtık usta sonunda oldu softcamdan açılmadı ama manuel oldu çok sagol emeklerine saygılar
®adakoglu
30-10-2006, 11:46
Bugün verilen tps 26-03 kasım sof cam dosyasını 4225 skya atabilirmiyim atarsam elle *** girmeden tps leri seyredebilirmiyim?
Çihazınıza tps keyleri sofcam olarak da girseniz olur ancak keyler çok degiştiği için keyleri manuel girmeniz daha iyidir.
Çihazınıza tps keyleri sofcam olarak da girseniz olur ancak keyler çok degiştiği için keyleri manuel girmeniz daha iyidir.
peki bu soft camı 4222 cı ya atabiliyormuyuz ben beceremedim
metermen
30-10-2006, 19:01
çok saol serkan abiii attım cihaza bakalım ne olucak
metermen
30-10-2006, 19:06
arkadaşlar çalışıyoooooooooooo :D:D:D:D:D kanallar açılıyo türksat ********* açılıyo çok saol serkan abiii
geredeliibo
31-10-2006, 00:33
selam usta bir konu hakkında daha bilgi edinmem lazım şimdi sorum şu bende 11400 goldmaster var ben buna 4225 acıko yükledim ve softcam attm ama kanallar açılmadı sonra tavsiyeniz üzerine manuel olarak biss bölümüne girdim yalnız bir şifre girebiliyoruz sonra başka ekleme yaptıgımız zaman bir sonraki kayboluyor ne yapmalıyız yada direk pc den cihaza atmanın başka bir yolu varmı daha dogrusu ben pc ile girip manuel yapmak istemiyorum yukarıda bahsetmişsiniz bu şifreli kanalları tps atın falan gibi multivision *** wiew ********* ve bunun gibi kanalların şifrelerini nerden bulabilirm ve pc den 11400 cım modele nasıl yüklerim yazılım acıko 4225 yüklü biraz uzun oldu ama kusura bakmayın yardım elinizi uzatın teşekkürler şimdiden....
Arkadaşlar yeni yazılımı aciko ana bölümde bulabilirsiniz..
hocam bu 4225 yazılımını 422cı ya atabiliyormuyuz
hocam bu 4225 yazılımını 422cı ya atabiliyormuyuz
Hepsi düzenli sekil verlecek az sonra bekleyiniz..
Yeni *** dosyası burada verilmiştir. Konuya devam edelim arkadaşlar..Only the registered members can see the link
Konu kapanmıştır..