Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş- Rota Kadıköy!

zekı62
01-01-2013, 21:26
Stat konusuna ağırlık veren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bir görüşme yapacak

Başkan Fikret Orman’ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu alacağı ve bu konu hakkında destek isteyeceği belirtildi
. Erdoğan’ın duruşu, Beşiktaş’ın da stat konusundaki tavrını belirleyecek. Başbakan iki kulüp arasındaki sorunun çözülmesini isterse,

Siyah-Beyazlılar "]Türk Telekom Arena için girişimlerini hızlandıracak. Aksi bir durumda ise,

B planı hazır. Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe’nin maçlarını oynadığı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda iki sezon oynayacak.

sensi
02-01-2013, 02:04
:sunglasses2:bence bir beşiktaşlı olarak kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı daha iyi olur bırakın arena galatasarayın olsun sene başından beri cak cak bağırıyorlar arenada oynamasınlar diye sanki tapulu malları ne varsa fenerbahçede var ebedi dostumuz fenerlilerdir

MUTAF
02-01-2013, 02:26
bencede güzel olur saracoğlunda bjk maçları

karakutu
02-01-2013, 02:46
Aynen bekleriz Beşiktaş,ı kadıköye gelsinler oynasınlar stadları olana kadar
bakarsınız belki bir gün bizede kucak açan birileri olur elbet:45:

headend
02-01-2013, 03:01
:sunglasses2:bence bir beşiktaşlı olarak kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı daha iyi olur bırakın arena galatasarayın olsun sene başından beri cak cak bağırıyorlar arenada oynamasınlar diye sanki tapulu malları ne varsa fenerbahçede var ebedi dostumuz fenerlilerdir

aynen katılıyorum ..sanki 5 kuruş paraları var ..bu konuda onların karar vermeye hakları yok ..benim .senin verdigi vergilerle yapıldı arena ..bataktaki klüp ahkam kesiyor millete stad benim diye stadı yapan adamı bile yuhladılar utanmadan ..babalarının tapulu malı sanki ..:rtfm:

Volkan
02-01-2013, 11:26
Bana göre stad yenileme projelerinde her takımın birbirine yardımcı olması gerekir. Ayrıca Bu konuda Federasyonunda yaptırımları oloması gerekiyor. Sonuç olarak bu stadlar sadece işletme ve kiralık kimsenin tapulu malı değil.

zekı62
02-01-2013, 11:53
Bana göre stad yenileme projelerinde her takımın birbirine yardımcı olması gerekir. Ayrıca Bu konuda Federasyonunda yaptırımları oloması gerekiyor. Sonuç olarak bu stadlar sadece işletme ve kiralık kimsenin tapulu malı değil.

:clap2:::45: