Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazıklar Olsun
Only the registered members can see the link
Bu adaletmi!! okurken utandım yazıklar osun...
xfles7837
11-01-2013, 17:33
asgari ücretten daha iyi. kampa mı katılsak ne.
aliharbiye
11-01-2013, 17:57
zehir zıkkım olsun beter olsunlar. yazıklar olsun böyle zihniyete. topunun canı cehenneme. köyde sağırlar birbirlerini ağırlar. hükümete ödediğim vergilerin tümüne ve benden haraç olarak aldıkları paraları kuruşu kuruşuna hakkımı helal etmiyorum. ve o parayı her kim yiyecekse inşallah yemeye fırsatı olmadam mefta olur, suriyelilerde onları besleyende helak olsun.
Heeee arkadaşlar yazımada ekleme yapmak istiyorum. elektrik kaçağı yakaladıklarında en az 5 milyar ile 10 milyar arası ceza parası yazıyorlar. tedaş ve toroslar kurumununda allah belasını versin suriyelilere kendileri kaçak bağlıyorlar ve o kaçak elektriyin parasıda bizden çıkıyor. ayrıca iş yerimin önünden her gün lojistik tırrar geçmektedir. bide her gün yine özel bellona merinos vs gibi özel ve güzel markalara ait özel araçlar çıkıyor. yani uzun lafın kısası o şerefsizlere bizden daha iii bakıyorlar.
oy verenler dusunsun az neden bize bu kadar maas multecileri o kadar diye ama yarin neden o kadar maas denildiginde onunda cevabi hazirdir herzamankki gibi yurdisindan multeci yardim vs diyecekler bundan eminimo verilen paralar bizim paramiz degil diyecekler o zamanda benim halkim bakg ordunmu iftira attilar yine hukumete diyecekler)))
rselturk
11-01-2013, 23:12
Bu parayı alanlara sözüm yok:yurtlarını terketmişler,kurulu düzenleri bozulmuş,can kaygısına düşmüşler,yardıma muhtaçlar!...
Ya bu parayı verenler!...Kendi ceplerinden verselerdi yine alkışlardım...Ammaa onca emekçiyi karın tokluğuna çalıştırırken,emeklisine %3 lük zammı bile 15 gün süreyle pazarlık masasında tutarken...Ama kendilerine gelince, üç günlük millet vekili olsan bile ayda altıbin Tl.emekli aylığına hak kazanmış addediyorsan,ZEHİR ZIKKIM OLSUN!...:46::46::46:
ŞRARSKOZ
11-01-2013, 23:21
türkiyeyi terketmezler artık nede olsa calışmadan 800 tl ye babam ye
mültecilere verilen paralar birleşmiş milletlerden geliyor. bilgi sahibi olmadan milleti bilgilendirmeye çalışmayın arkadaşlar. bu paraların akp ile ilgisi yok.
xfles7837
12-01-2013, 00:21
mülteciler için bm de fon olduğunu paranın da oradan geldiğini yorum yapanların bildiğinden eminim. yanlış bilgilendirmeyi yorum yapanlar değil, emekliye işçi ye zam yapılacağı zaman, ya da iğneden ipliğe zam yapılırken bütçemiz bu olaylardan dolayı açık veriyor diyenler yapıyor.
mültecilere verilen paralar birleşmiş milletlerden geliyor. bilgi sahibi olmadan milleti bilgilendirmeye çalışmayın arkadaşlar. bu paraların akp ile ilgisi yok.
haa promosyondan mı:8[1]:
(Uludağ Üniversitesi’nde de 535 bin TL’lik) promosyon vakfa aktarılmış.
bu gibi belkıde aktarıldı
BİRAZDA bizim gariibanlara aktarılsa !
Haram olsun . Olsunda kac kdefa olsun.En fazla söyliyenin iki kati olsun.
beydemir
12-01-2013, 03:29
selvi64 kardeş belki bir bölümü senin dediğin gibi ama büyük bölümünü gene bu millet karşılıyor örneğin geçenlerde cuma namazı çıkışı cemaatten yardım toplandı dyanet iş.baskanlığı aracılığıtla
world2000
12-01-2013, 10:21
ben olsam onları sınırdan ıcerı almam,guvenemem kımseye
Bu adaletmi!! okurken utandım yazıklar osun...
hilmi birzahmet araştır
hilmi birzahmet araştır
kendi ülkesinde insanlar açlık sınırının altında yaşarken, suriyeli mültecilere aylık 800 tl veren ül***le aynı ülkedir.konteyner kentte adı hac konaklama tesisi olan konteyner kentte,3 öğün yemek ve ekmek dağıtılıp, her türlü ihtiyaçları karşılanırken birde muhaliflere aylık bağlatılması
babacan cnn de -EKİM 2012 itibariyle -Tur*** spends more than 380 million TL for Syrian refugees, says deputy pm
Türkiye, Suriye mülteciler için fazla 380 milyon tl harcıyor,
gelelim Afyonlu başkana ;_“Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir._
ooo büyük konuşuyor demek ki seçimlerde Afyon adayı !!!
-ey başkan senin üyelerin
-mültecilerle evlenenlere 20 000TL evlilik yardımı.. üyen aldımı
--Suriyeli mültecilere sınavsız üniversite
mülteci gençlere sadece beyanla, sınavsız üniversitelerin kapılarını açtı.
senin üyen neoldu !
-Suriye ’de şiddetli çatışmalara sahne olan Halep kentindeki silahlı muhalifler, yabancı ülkelerin desteğiyle ilk defa maaş almaya başladı. Muhalif komutanlar, orduyla çarpışan isyancılara aylık 150 dolar dağıtıyor. Komutanlar paranın Suudi Arabistan, Katar ve Türkiye ’den geldiğini belirtti. Son 2 ayda kayıt yaptıranlara verilen maaşlar, ilk olarak ön saflarda savaşanlara dağıtılıyor.
Evlinin maaşı artabilir evli olursa dahada artıyor senin arkadaşların nice ey başkan.
unalarman
12-01-2013, 14:08
Haram zıkkım olsun.
hilmi birzahmet araştır
Bence sen biraz araştır ben gözümle gördüğümemi yoksa senin haber diye verdiğnemi inanayım sana bir örnek araştır bakalım malülen emekli maaşı ne kadar örnek vereyim: 100'de 80 iş göremez raporlu birisi 1.180 tl ... 3 aylık dikkatini çekerim aylık değil yani... Sureyeli mültecilere 800 tl aylık bu adilmi sence.???
Daha bir sürü örnek verbilirim anlayan anlar....