Orijinalini görmek için tıklayınız : MediaLink BlackPanther 2card Plus_v1.07 15.Ocak.2013 Tarihli Yazılımı
MediaLink BlackPanther 2card Plus_v1.07
1.Addition des Landes zu Youtube
2.HDMI Änderung
3.Stablizing DB
4.Addition der APP-Symbol
ataaydin
16-01-2013, 00:45
kolay gelsin . küçük bi sorum olacak ML BlackPanther 2card Plus cihazının normal black panter 2 card dan ne farkı var. kasası ne bilim özellikleri görünümü. Bakındım biraz internetten ama bi bilgi bulamadım
kolay gelsin . küçük bi sorum olacak ML BlackPanther 2card Plus cihazının normal black panter 2 card dan ne farkı var. kasası ne bilim özellikleri görünümü. Bakındım biraz internetten ama bi bilgi bulamadım
Bu cihaz yurt dısı versiyon olanı yazılımları uymaz
ataaydin
16-01-2013, 00:57
Bu cihaz yurt dısı versiyon olanı yazılımları uymaz
saolasın cevap için fakat benim merak ettiğim yazılımları uyup uymaması değildi.
ML BlackPanther 2card dan farkı ne donanım anlamında onu merak etmiştim . kasada görünümde fark varmı
saolasın cevap için fakat benim merak ettiğim yazılımları uyup uymaması değildi.
ML BlackPanther 2card dan farkı ne donanım anlamında onu merak etmiştim . kasada görünümde fark varmı
Ben görmedim cihazı daha önce yetkili kişilerden aldıgım cevap bu şekildeydi
ataaydin
16-01-2013, 01:10
teşekkürler . kolay gelsin
Yeni yazılıma buradan ulaşabilirsiniz Only the registered members can see the link