Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sadece Kumanda dan Cihaz ayarlanırmı mı?

alperyılmaz
13-10-2006, 16:48
Arkadaşlar sizlere az önce başıma gelen bir olayı anlatayım dedim daha önceleride oluyordu da bu bugun tekrarlandıgı için bu gun sizlere le paylaşayım dedim:

Az önce bir adam geldi elinde kumanda ile

müşteri-delikanlı şu bizim cihazın kanalları karışmış şunu bir ayarlarmısın. dedi

ben -dayı bu byle kundadan ayarlanmaz makınayı da getirmen lazım .

müşteri - ya oglum beni yorma şuradan bir iki tuşa basıp yapıyorlardı basıverde ben gideyim

ben -beyefendi iyi tama ben basıp ayarlayayım da bu kumnda buradan cekermi diye bana israr etmeye başladı olmaz dediysem de adamı zor ikna ettim makınayı getirmeye :8[1]: :8[1]:

e®tan
13-10-2006, 17:34
Yapsaydın adama bir kıyakta ayarlasaydın kumandadan:8[1]:
Belki ayarlanır:49:

tike®
13-10-2006, 18:10
zamanında beko videolarda o olay vardı. lcd ekranlı bir kumandası vardı videonun bütün programlarını kumandada yapıyordun sonra videonun karşısına gecip U/K dan transfer tuşuna basıyordun bütün programı videoya aktarıyordu :) sanada öyle bir kumanda lazım alper :)

hallederiz
13-10-2006, 18:26
no coment

alperyılmaz
14-10-2006, 14:16
zamanında beko videolarda o olay vardı. lcd ekranlı bir kumandası vardı videonun bütün programlarını kumandada yapıyordun sonra videonun karşısına gecip U/K dan transfer tuşuna basıyordun bütün programı videoya aktarıyordu :) sanada öyle bir kumanda lazım alper :)

bana o değil abi buradan ben basınca müşterinin evinden alcak bir kumanda lazım yapabilirmisin?:49:

anthony99
14-10-2006, 15:49
ya ortak sana helal olsun be. demek kumandadan cihaz ayarlamaya başladın.sen iyice işi genişlettin yav. bravo sana.:puah:

hallederiz
14-10-2006, 16:04
teknoloji budur işte

07SARAY
15-10-2006, 17:10
alper abi o zaman her cihaz için ayrı kumanda gerekli veya kod yada kumanda o kadar akıllı olacakki hangi cihazı ayarlayacağını bilecek.:8[1]: (yada sinyal müşteriyi takip edip o evdeki cihazı ayarlayacak):puah:

alperyılmaz
16-10-2006, 13:12
hatta ben kumandayı müşteriye tutunca ayarlarlar müşteriye geçsin daha sonrada adam eve gidince bu sefer de cihaza geçen bir sistem mi yapsam acaba:49:

anthony99
16-10-2006, 14:32
ortak sen bir dahisin.

gürün
16-10-2006, 15:18
Azcık bişey biliyorsunuz ; cahil bir şey bilmiyor diye arkasından alay etmek niye

alperyılmaz
16-10-2006, 15:55
burada başımızdan gecen ilginc olayları paylaşıyoruz eger size alay gibi geldiyese onu bilemem

anthony99
16-10-2006, 16:25
Azcık bişey biliyorsunuz ; cahil bir şey bilmiyor diye arkasından alay etmek niye

bu anlatılanlar sadece arkadaşımızın başından geçen olaylar. bunu alay maksatlı olarak paylaşmadı zaten ama sizin algılama probleminiz varsa onu bilemem. fakat eğer bütün mesajları incelerseniz espirilerin tamamen konuyu açan arkadaşa yapıldığını anlardınız. bu olay ilginç bir olay olduğu için paylaşıma sunuldu. yoksa kimseyle alay edilsin diye değil. :nono: umarım anlatabilmişimdir gürün kardeş.

gürün
16-10-2006, 17:31
bu anlatılanlar sadece arkadaşımızın başından geçen olaylar. bunu alay maksatlı olarak paylaşmadı zaten ama sizin algılama probleminiz varsa onu bilemem. fakat eğer bütün mesajları incelerseniz espirilerin tamamen konuyu açan arkadaşa yapıldığını anlardınız. bu olay ilginç bir olay olduğu için paylaşıma sunuldu. yoksa kimseyle alay edilsin diye değil. :nono: umarım anlatabilmişimdir gürün kardeş.
Benim yaşıma göre senin algılama proplemin tam iki katı düşük. müşteri veli nimetindir.Olayları çarpıtmadan gelen kişiye biliyorsan bildiğini anlatma ikna etme kabiliyetin kabilinde anlatır işini bitirir paranı alırsın.Polimik yapıp sizi eleştirenede geri zekalı hitabında bulunamassın sizi bana böyle bir hitaptan MEN ederim.Ve benim bu yazıma yanıt yazıp konuyu uzatmamanı ve yaşınızın olgunlugunda kalmanızı dilerim.Zira ben yaşımın olgunluğunda kalıp size yanıt vermiyeceğim.Saygılarımla.

e®tan
16-10-2006, 17:37
Benim yaşıma göre senin algılama proplemin tam iki katı düşük. müşteri veli nimetindir.Olayları çarpıtmadan gelen kişiye biliyorsan bildiğini anlatma ikna etme kabiliyetin kabilinde anlatır işini bitirir paranı alırsın.Polimik yapıp sizi eleştirenede geri zekalı hitabında bulunamassın sizi bana böyle bir hitaptan MEN ederim.Ve benim bu yazıma yanıt yazıp konuyu uzatmamanı ve yaşınızın olgunlugunda kalmanızı dilerim.Zira ben yaşımın olgunluğunda kalıp size yanıt vermiyeceğim.Saygılarımla.

Bence alperyılmaz a haksızlık ediyorsunuz.Bu konuda kimseyle alay eden yok.
Sadece gülünç bir anı.Ve böyle olaylar zamanla insanın başına geliyor.

Bu arada belirteyim ki her olgunluk yaşla gelmez.

gürün
16-10-2006, 17:39
Önce yazım kurallarını öğren.Benim açımdan konu kapanmıştır.

alperyılmaz
16-10-2006, 17:59

Olayları farklı yerlere saptırmayın buarada kımse kımseye geri zekalı muamelesi yapmıyor en azından siz bu kelimeyi kulanana kadar yapmıyordu. Ben sadece adamın saflıgını olayın espirili yönlerini buradakı espiriden anlayan arkadaşlarla paylaşmak istedim sizin espiri anlayışınız olayları gerizekalılık pekiştirmekse bu sizin sorununuz bu yüzden önce cevrendizdekilere daha sonrada size acırım.

Sanırım sizin başınızdan da böyle bir olay geçmiş ve size benim kadar höş görülü davranmamişler ki bu olaya siz bu kadar tepki verdiniz...

müşterinin veli nimet oldugunun farkında olmasam bu ve daha niceleri ile karşılaşıyorum bunun gibi kişilere sabırla hoş ve göşgörü ile karşılamasam 1999 dan bu yana hizmet veren bir işyerinde olmazdım sanırım ...

saygılar

gürün
16-10-2006, 19:06
Sayın alperyılmaz konuyu kapatsan iyi olacak yılları işin içine sokarsan benim yaptığım işlerle sizin başlama yıllarınız ve kariyeriniz çooookkk gerilerde kalıyor.
şöyleki sizin sözlerinizle bitireyim '''sizin algılama probleminiz varsa onu bilemem''' Büyükler karşısında susmayı öğrenin lütfen.Saygılar.

EFE_KENTLİ
17-10-2006, 01:34
Sayın alperyılmaz konuyu kapatsan iyi olacak yılları işin içine sokarsan benim yaptığım işlerle sizin başlama yıllarınız ve kariyeriniz çooookkk gerilerde kalıyor.
şöyleki sizin sözlerinizle bitireyim '''sizin algılama probleminiz varsa onu bilemem''' Büyükler karşısında susmayı öğrenin lütfen.Saygılar.

GÜRÜN KARDEŞ ADAM İLERLİYO GERİDE NE İŞİ VAR...YILLARADA SAYGI.ŞART..

alperyılmaz
17-10-2006, 12:28

sizin hoş görü ve espiri anlayışını ögrenemediğiniz gibi ben de sizin gibilere saygıyı ögrenemedim ne yazıkkı

başka hoş görülü ve espirili arkadaşların oldugunu bildiğim için konuyu kapatmaya gerek yok siz girmyin yeter umarım saygıyı öğrendiğiniz gibi istemmediğiniz topiğe girmemeyi de ögrenmişsinizdir

black_white
17-10-2006, 16:29
bunda ne var adam başından gecen olayı paylaşmış siz neden köytüye cekiyorsunuz

kabus
17-10-2006, 16:33
gürün kardeş alper arkadasımızın dedigi laflarda müşteriyi ineleyici bir laf yok neden yok dersen adamın yaptıgı bir olayı anlatmıs adamın arkasından ne küfretmiş nede haykırmıs müşteridir yanlıs yapar ama senin sarfetmiş oldugun laflar olmucak konusumucak laflar konuyu anlamadan sölüyorsun sana yakıstıramadık...

gürün
17-10-2006, 19:19
Bu forum bilgi ve paylaşım formu olduğunu yıldızlarından ötürü siz daha iyi bilmelisiniz.Bu kadar boş şeylerle topigi doldurursanız elbette girmem ama SUPERSATFORUM diğer her konunuda harika ve benim için bir numara en çok dolaştığım bir FORUM ve SUPERSATFORUM'dan kendi adıma böyle bir forum oldugundan gurur duyuyorum.İncir çekirdeğini doldurmayan şeyle üç gündür kafa şişirdin.Hoş çakal.

ufuk
17-10-2006, 19:47
arkadaşlar herkes bu forumda istediğini anlatır çünkü bu forum bilgi ve paylaşım forumu.arkadaş da başından geçen bir olayı bizlerle paylaşmış.bence müşterisini rencide edecek bir durum yok ortada.lütfen olayları yanlış anlamayın...

anthony99
18-10-2006, 18:48
arkadaşım kendinde söylüyorsun burası paylaşım formu ve her konuda herkes istediği konuyu paylaşır. sen burda istediğin topiğe girer istemediğine girmezsin. yanlız olayları farklı bir şekilde algılayıp kimseye hakaret edemezsin.

e®tan
18-10-2006, 21:21
Bazı insanların olayları yanlış anlamada üstüne yok.