Orijinalini görmek için tıklayınız : Editli Bin Yazılımları Nasıl Yapılır (Tps İçin)
isayuksel
14-10-2006, 01:14
ÖN BİLGİLER:
Burada anlatılanlar bilgi amaçlıdır. Yol gösterilmiştir. Denemelerden oluşabilecek sıkıntılar yükleyenlerin kendilerine aittir..
Hazir yazılımlar da verilecektir,Tecrübesi olmayanlar Lütfen Yazılımlara itibar ediniz...
BinUpdate Programı çalışmaz ise sisteminize Framework kurun, bu olmazsa hata verebiliyor...
Microsoft® .NET Framework Sürüm 1.1 Yeniden Dağıtılabilir Paketi İndirmek İçin tıklayınız!... (Only the registered members can see the link)
Bu Yazılımlar aynı btm gibi çalışmaktadır, Tek farkı yükleniş şekilleridir.
Bildiğiniz gibi btm ler haftalık verilemekte ve cuma günleri artık işlevini yitirmektedir...
Yenilerinin gelmesi birkaç gün sürebilmektedir, Bazende hiç gelmemektedir...
Bu metod ile, aes *** listemiz gelir gelmez, bu yazılımlarımız yapılabilecekler....
Yani, degisen tek sey guncelaeskey listemiz olacaktir.....
Bu Listeleride burada vereceğim şuan dosyadaki guncelkeys dosyamız aşağıdadır...
guncelkeys.txt dosyası (Only the registered members can see the link) 03 -10 Kasım Arası
DÜZENLEME DOSYALARI:
1030_12_03_A5_update (Only the registered members can see the link)
7010_12_01_A5_Update (Only the registered members can see the link)
7010_12_C1_A5_Update (Only the registered members can see the link)
7010_16_00_A1_Update (Only the registered members can see the link)
7010_16_C0_A1_Update (Only the registered members can see the link)
7011_12_01_A5_Update (Only the registered members can see the link)
7011_12_C1_A5_Update (Only the registered members can see the link)
7011_16_00_A1_Update (Only the registered members can see the link)
7011_16_C0_A1_Update (Only the registered members can see the link)
8012_12_C1_A5_Update (Only the registered members can see the link)
8012_16_C0_A1_Update (Only the registered members can see the link)
8020_12_01_A5_Update (Only the registered members can see the link)
8020_12_C1_A5_Update (Only the registered members can see the link)
8020_16_00_A1_Update (Only the registered members can see the link)
8020_16_C0_A1_Update (Only the registered members can see the link)
AÇIKLAMALAR:
Önce Yukarıdaki dosyayı indirip zipten çıkarıyoruz.
Zipten çıkardığımız dosya aşağıdaki gibi olacaktır.
Burada yer alan BinUpdate dosyasını çalıştırıyoruz....
Only the registered members can see the link
"Original Binary File" dosyasına tıklayıp klasördeki yazılımımızı alıyoruz..
"Keys File" butonuna basarak guncelkeys dosyamızı alıyoruz...
"Modifty Binari File" butonuna tıklıyoruz....
Ve son Olarak "Create Update File" Butonuna Tıklıyoruz.
Yazılımımız oluşturuldu...Kalsörümüzün içerisinde..
İsmini fazlalıkları silerek değiştirip kullanabilirsiniz. Tarafımca denenmiştir...
YAZILIMLAR (DÜZENLENMİŞ DOSYALAR):
Bu sistemle hazırlanmış yazılımlar :
AT-1030DCIAZ_HW-12.03.A5.zip (Only the registered members can see the link)
AT-7010DCIZ_HW-12.01.A5.zip (Only the registered members can see the link)
AT-7010DCIZ_HW-12.C1.A5.zip (Only the registered members can see the link)
AT-7010DZ_HW-16.00.A1.zip (Only the registered members can see the link)
AT-7010DZ_HW-16.C0.A1.zip (Only the registered members can see the link)
AT-7011DZ_HW-12.01.A5.zip (Only the registered members can see the link)
AT-70101CIZ_HW-12.C1.A5.zip (Only the registered members can see the link)
AT-7011DZ_HW-16.00.A1.zip (Only the registered members can see the link)
AT-7011DZ_HW-16.C0.A1.zip (Only the registered members can see the link)
zalimfirari
14-10-2006, 01:31
usta Eline,emegine saglik baskalari balik veriyor ama siz tutmasinida ôgretiyorsunuz.Tabiki ôgrenmek isteyenlerin isine yarayacak ..
sevgiler..
isayuksel
14-10-2006, 01:36
usta Eline,emegine saglik baskalari balik veriyor ama siz tutmasinida ôgretiyorsunuz.Tabiki ôgrenmek isteyenlerin isine yarayacak ..
sevgiler..
evet dikkat edilmesi gereken bir kaç basit şey var, görüldüğü üzere çok basit.
teşekkürler...
zalimfirari
14-10-2006, 01:41
vermis oldugunuz program sadece 5 ayri H/W için tek degisikler ise sadece params ayarlari .kaonlar için params degerleri hangisi bu konuda yardimci olabileceginiz versiyon varmi varsa onuda paylasirsaniz memnun olurum tsk,ler..
saygilar..
isayuksel
14-10-2006, 01:46
vermis oldugunuz program sadece 5 ayri H/W için tek degisikler ise sadece params ayarlari .kaonlar için params degerleri hangisi bu konuda yardimci olabileceginiz versiyon varmi varsa onuda paylasirsaniz memnun olurum tsk,ler..
saygilar..
Ençok kullanılan ve bildiklerim bunlar ama araştırılırsa her model için bulunabilir.
Özgür Erge
14-10-2006, 02:26
usta tps için keyleri bulsam guncelkeys teki gbi mi yapmamız lazım keyleri
isayuksel
14-10-2006, 02:28
usta tps için keyleri bulsam guncelkeys teki gbi mi yapmamız lazım keyleri
evet 118 satırdan fazla olmayacak daha az yapmanızda fayda var keyler var zaten..
Özgür Erge
14-10-2006, 02:32
her şey için teşekkürler
arkadaşlar dikkat edelim yanlış bişeyde cihazınızın arıza yapmasına sebep olabilir
isayuksel
14-10-2006, 02:32
13-20 ekim sıralı aes *** buyrunuz:
isayuksel
14-10-2006, 02:38
her şey için teşekkürler
arkadaşlar dikkat edelim yanlış bişeyde cihazınızın arıza yapmasına sebep olabilir
Evet özellikle o uyarıda bulundum en başta.
Bende teşekkür ederim...
tşk.sn isayuksel ama bu program Axil,boston ve coship tipi rec.ler için kullanılır.Daha yeni olan 2.5 versiyonuda var.
isayuksel
14-10-2006, 03:43
tşk.sn isayuksel ama bu program Axil,boston ve coship tipi rec.ler için kullanılır.Daha yeni olan 2.5 versiyonuda var.
Elbette vardır Farklı metodlar da var en bilineni Radiac tools, ancak bu metod ile de sunny kaon da ve verdiğim HW lerde sorunsuz kullanılmaktadır.Elimde 2.51 versiyonuda var, Ancak burada giriş bilgileri vermek amaç yoksa karışık işlemler ile daha yazılım yükleyemeyen arkadaşlarımızı sıkıntıya sokmamaktır.
sn.isayuksel yukarıda vermiş olduğuhuz hw lere ait dosyaların dingiline menülüsü varmı acaba. ayrıca paylaşım için teşekkür ederim.ayrıca vermiş olduğun topic'ten güncel keyleri aldım ancak binary motifiye yaptığımda kutucuk yarım mavilendi tam dolmadı neden ne olabilir. saygılarımla
13-20 ekim sıralı aes *** buyrunuz:
isayuksel ostam tesekkurler ama bir surum var bu Binary Update v2.1 programin nerden Alabiliriz
isayuksel
14-10-2006, 23:13
isayuksel ostam tesekkurler ama bir surum var bu Binary Update v2.1 programin nerden Alabiliriz
Verdiğim dosyaların içinde var arkadaşım...
apollo_uk1965
14-10-2006, 23:18
Hi isayuksel
Is it possible for you to post the files here as i can never download files from that hosting sight.
Thanks
Paul.
hizli jevab verdginiz icin tesekkur ostam
Arkadasin irannan TABAN
ellerine saglig
isayuksel ostam progrm acdim ama bu hatani veriyor
BinUpdate.exe-Application Error
The application failed initialize properly (0*c0000135).Click on to terminate the application
teşekkürler
zalimfirari
15-10-2006, 01:03
The application failed initialize properly (0*c0000135).Click on to terminate the application
teşekkürler
ilk mesajda
Microsoft® .NET Framework Sürüm 1.1 Yeniden Dağıtılabilir Paketi yuklemen gerekir PC'ye
isayuksel
15-10-2006, 01:05
teşekkürler
1 mesajda anlatıldığı üzere sisteminizde Framework kurun
Aydin2004
15-10-2006, 10:59
Sevgili İsa Yüksel arkadaş,
1MB 10.41.65 için olan yazılımı da vermen mümkün mü?
Teşekkürler,
ama Emu 5.8.139 veya...~ 5.8.156
nasil ?????
isayuksel
16-10-2006, 08:51
ama Emu 5.8.139 veya...~ 5.8.156
nasil ?????
Bunla örnek ve denenmiş dosyalardır sistemi anlatabilmek için, emu 156 da denenmemiştir.
AynaTurk
16-10-2006, 09:01
Öncelikle teşekkürler.
Ancak hemenpaylaştan indiremiyorum indirebileğim başka bir yer varmı
isayuksel
16-10-2006, 09:28
Öncelikle teşekkürler.
Ancak hemenpaylaştan indiremiyorum indirebileğim başka bir yer varmı
hangisi yardımcı olalım
AynaTurk
16-10-2006, 14:56
binary update programını nereden indirebilirim
isayuksel
16-10-2006, 16:33
binary update programını nereden indirebilirim
dosyaların içerisinde var bu program istediğinizi indirip içinden alabilirsiiz
isayüksel ustam. Komşu Karaman"dan selam ve teşekkürler. Ellerine sağlık.
isayuksel
16-10-2006, 18:39
isayüksel ustam. Komşu Karaman"dan selam ve teşekkürler. Ellerine sağlık.
Teşekkürler arkadaşım...
Sevgili İsa Yüksel arkadaşim
BM-1000FTA_HW-16.80.91-EMU-5.8.156_ için olan yazılımı da vermen mümkün mü?
bu dosyayi *** degiştirmesini bana orgedebilirmisiniz?
yardimji uldonoz için Teşekkürler,
TABAN IRAN
:clap2: :clap2:
mehmettim
16-10-2006, 20:58
isa yüksel ustam *** menüsünde kendi ismimi nasıl koyabilirim
ersink20
18-10-2006, 18:12
hocam iki sorum olacak siz editli yazılımları bu programlamı yapıyorsunuz
bu verdiğiniz yazılım her zaman işe yarar mı siz değişik modellerden de yazılım kullanıyorsunuz
isayuksel
18-10-2006, 18:20
hocam iki sorum olacak siz editli yazılımları bu programlamı yapıyorsunuz
bu verdiğiniz yazılım her zaman işe yarar mı siz değişik modellerden de yazılım kullanıyorsunuz
Ben editli yazılım yapıp vermiyorum.Editli yazılım verdiğimi gördünüzmü?.Tpsler için geliştirilmiş bir editli yazılım yapma aracı bu, bu zamana kadar forumlarda verilenlerde buna benzer yazılımlar, ancak radiac tools kullanılarak yapılan yazılımlardır
En son geliştirdiğim ve verdiğim sistem farklı onada editli demek yanlış olur sadece uzantısı bin o kadar.
ersink20
18-10-2006, 19:16
isa hocam yardımlarından dolayı teşekkür ederim sizin verdiğiniz dosyalar sayesinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.benim sizden bir isteğim olacak radiac tools e aes keyleri teker teker değil de toplu olarak nasıl girilir bu konuda yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim
western32483
18-10-2006, 19:21
ustam eline sağlık.bilgi ve paylaşım için teşekkürler
loup2502
18-10-2006, 20:48
:624ok: bonsoir a tous super explication de notre ami isayuksel et super boulot d avoir trouver les hex du debut et de fin .question il a t il un autre proseder pour trouver sur les firm 146.149 autre plus rapide .bon boulot:624ok:
Ben editli yazılım yapıp vermiyorum.Editli yazılım verdiğimi gördünüzmü?.Tpsler için geliştirilmiş bir editli yazılım yapma aracı bu, bu zamana kadar forumlarda verilenlerde buna benzer yazılımlar, ancak radiac tools kullanılarak yapılan yazılımlardır
En son geliştirdiğim ve verdiğim sistem farklı onada editli demek yanlış olur sadece uzantısı bin o kadar.
hocam enson verdiğiniz yazılımların programını bize tanıtmanız mümkünmü ?
isayuksel
18-10-2006, 21:25
hocam enson verdiğiniz yazılımların programını bize tanıtmanız mümkünmü ?
aşağıdaki linki inceleyiniz, heenüz çalışmalarım bitmedi 1 hafta daha devam edip tamamen netleştireceğim
ersink20
18-10-2006, 21:58
isa hocam yardımlarından dolayı teşekkür ederim sizin verdiğiniz dosyalar sayesinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.benim sizden bir isteğim olacak radiac tools e aes keyleri teker teker değil de toplu olarak nasıl girilir bu konuda yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim
isayuksel
18-10-2006, 22:01
radiac tools ile toplu halde giremezsiniz blok olarak girebilirsiniz..
Oda karışık bir konu...
hallederiz
18-10-2006, 22:10
paylaşım için teşekkürler bence bunlar yararlı paylaşımlardır
isayuksel
18-10-2006, 22:15
paylaşım için teşekkürler bence bunlar yararlı paylaşımlardır
Bende teşekkür ederim, paylaşım ve bilgilendirme adına çalışmalarımız devam edecek.
ersink20
18-10-2006, 22:53
isa hocam ben yazılımın içindeki keyleri rtk dosyası olarak kaydedip bu rtk dosyasının içinde değişiklikler yapap sonra yazılıma sürükle bırak yöntemiyle değiştiriyorum yani sağdaki menüden keyleri alıp soldakine atıyorum
bu yaptığım yöntem doğrumu bi yanlışlık var mı sizce
isa hocam kusura bakmayın başınızı ağrıttım inanın bana bu konuda çok yardımınız oluyor sağolun
Sevgili İsa Yüksel arkadaşim
BM-1000FTA_HW-16.80.91-EMU-5.8.156_ için olan yazılımı da vermen mümkün mü?
bu dosyayi *** degiştirmesini bana orgedebilirmisiniz?
yardimji uldonoz için Teşekkürler,
TABAN IRAN
:clap2: :clap2:
Sevgili İsa Yüksel arkadaşim bana hiç jevap vermedin zaten???????
Sevgili İsa Yüksel arkadaşim bana hiç jevap vermedin zaten???????
Hi, Mr taban...
zaten bu Emu sadeje bir offset deyil.
تابان جان اين امو يك افست ساده نيست
aşağıdaki linki inceleyiniz, heenüz çalışmalarım bitmedi 1 hafta daha devam edip tamamen netleştireceğim
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Hocam balık tutmayı sizden öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz ayrıca paylaşımlarınız için teşekür ederim saygılarımla :45:
hi isa usta
i cannot open the file plese help
the is a msj of error (i try with hw 1201a5 also the same problem)
Hi, Mr taban...
zaten bu Emu sadeje bir offset deyil.
تابان جان اين امو يك افست ساده نيست
teşekkür ederim htagi ostam jevab verdiniz için .
ممنون حاج تقی جان
:49:
isayuksel usta ,kaon ve sunny harici herhangi bir cihazda kullanabilirmiyiz bu programı.Elimde birkaç cihaz var yazılım desteği olmayan,denemek isterim.Cevap verirsen çok sevinirim.
akcayhalil
22-10-2006, 14:00
Link bozuk, bir kontrolo edermisiniz?
isayuksel
22-10-2006, 14:41
Link bozuk, bir kontrolo edermisiniz?
Hemenpaylaş upload sitesi malesef kapanmıştır. Dosyalar düzenlenip foruma upload edielecektir.
loup2502
23-10-2006, 20:25
bonsoir a tous je recherche le noyen de metrre les cles aes dans un firm emu156 qui peut n aider je sais qu il faut une cles pour ouvrir ces firm mais pas moyen de la trouver apres beaucoup de recherche n ai rien trouver .ci quelq un peut n aider .toute proposition et la bien venue pour avancer bon boulot a toute l equipe
isayüksel usta bu programdaki yazılımı silip farklı bir menülü yazılım koyup aynı şekilde yeni keylerle yeni bir yazılım yapsak olurmu acaba...:49:
isayuksel
06-11-2006, 01:13
isayüksel usta bu programdaki yazılımı silip farklı bir menülü yazılım koyup aynı şekilde yeni keylerle yeni bir yazılım yapsak olurmu acaba...:49:
Hayır bu mümkün değil, bazı değerler değişebilir *** listesinin yapısıda önemlidir.
ilgin için sağol usta teşekkürler...
teşekürler anlatımlarınız için hocam
odemisligurkan
22-11-2006, 15:55
sevgili isa yüksel;kaon-sunny vs.cıhazların menu rengını degıstırme ısınede bı el atsanız.bunuda ogrensek.
Gürkan abi, onu radiac ile yapabilirsin. Palet dosyası ile oynaman lazım...
odemisligurkan
23-11-2006, 22:20
Gürkan abi, onu radiac ile yapabilirsin. Palet dosyası ile oynaman lazım...
dostum anlatıgın sekılde yapmaya calısıyorum ama olmuyor yada ben beceremedım.alakan ıcın tsk.tatılde goruselım de su ıse bı el atalım.kendıne ıyı bak kardesım.
sevgili isa yüksel program sadece sunny kaon tabanlılar mı oluyor başka markaya uyarmı ???
EFE_KENTLİ
24-11-2006, 01:07
üstad sayende kendi işimizi kendimiz görüyoruz sağolasın eh artık bi iş yeri açsak olucak montaj yazılım atma modül güncelleme ne ararsan var sayenizde
s selman
24-11-2006, 17:42
arkadaşlar bu cok güzel ayrıntılı acıklanmış ama makinaya bu keyleri nasıl atacağız hepsini yeri yerine dosyaları alıyoruz ama makinayaı acınca dosyalar yüklenmiyor bunu bilen varsa yazarsa memnun olurum
AynaTurk
24-11-2006, 21:38
Keyleri açıklanan şekilde yazılıma atacaksın yazılımı da makinaya. Ancak şu anda multilerde değişiklik oldu açmıyor denemeye değmez
superman
29-11-2006, 00:01
SA yukledukten sonra çoze bildigim kanallar hangisi isa yuksel ustam.
sevgili isa yuksel forumdan malesef ayrıldıgı için cevap vermeycektir bu sorularınıza
Konu kapanmıştır..