Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlanta hdbox da Austria-Sat izleme
Baldemir
17-04-2013, 00:04
Atlanta hdbox da Austria-Sat açma şekli
Kumandadan Menü+Option tuşu+333 Cryptoworks bölümü düzenle 6.cı satıra yeni şifrelerle eskileri değiştiriyoruz kırmızı tuş ile kaydetip Exıt ile çıkıyoruz.
Not: Konu iyi anlaşılması için resim veriyorum
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
UyducuKenan
17-04-2013, 00:15
Teşekkürler
Atlanta hd box ta sky lİng nasil İzlenİr.***ler nereye nasil gİrİlİr.resİmlİ anlatim verebİlİrmİsİnİz.yardimci olan arkadaŞlara Şİmdİden teŞekkÜrler.
Baldemir
03-07-2013, 19:19
Atlanta hd box ta sky lİng nasil İzlenİr.***ler nereye nasil gİrİlİr.resİmlİ anlatim verebİlİrmİsİnİz.yardimci olan arkadaŞlara Şİmdİden teŞekkÜrler.
Emu ile izlenme imkanı yok.Ancak paylaşım ile Astra 28.2°E uydusundan izlenebilir
Emu ile izlenme imkanı yok.Ancak paylaşım ile Astra 28.2°E uydusundan izlenebilir
ustam hellassatı da ızleyemeyız herhalde
Baldemir
04-07-2013, 00:07
ustam hellassatı da ızleyemeyız herhalde
Hellessat a bazı yayınlar paylaşımla izleniyor planete hd gibi.Emu ile bulsat paketine bazı kanallar açılıyor
Hellessat a bazı yayınlar paylaşımla izleniyor planete hd gibi.Emu ile bulsat paketine bazı kanallar açılıyor
peki ustam atlanta hd box ıle nasıl ızleyebılırız.***lerı nereye ve nasıl gırerız.yenı ***lerı nereden bulabılırız yardımcı olursanız sevınırız.bu sekılde jsc sport ları da ızleyebılmek mumkunmu acaba.saygılarımla.
Kenanses
03-11-2013, 15:21
teşekkür ederim Atlanta hd box ile emu ,
yeni bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.