Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra 23.5 e Nat Geo Wild HD Türkçe Yayında
Baldemir
09-06-2013, 14:57
Astra 23.5 e 12090 v 30000 3/4 dvb-s2/8psk MPEG-4 frekansında Tükçe ses dili olan National Geographic Channel HD ve Nat Geo Wild HD kanalları yayında ve iki kanalda da türkçe dil mevcut.
Her ikiside Viaccess5.0 şifreleme sistemi kullanıyor ayrıca Nat Geo Wild HD kanalı conax sisteminide kullanıyor ve supersatforum serveriyle conax üzerinden açık konumda :45:
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
Çok güzel haber ' donma takılma yok değilmi sağlıklı şekilde izleniyormu ?
NGC açık değil sanırım ?
Nat Geo Wild HD kanalı bende kapalı konumda şu an..Conax yeşil yandığı halde kanal kapalı...Süpersatforum server kullanıyorum..sizlerde açık mı acaba??
Nat Geo Wild HD kanalı bende kapalı konumda şu an..Conax yeşil yandığı halde kanal kapalı...Süpersatforum server kullanıyorum..sizlerde açık mı acaba??
Baldemir ustada bizim serveri kullanıyor ustad onda acıksa sendede acık olması lazım cihazdan farkedebilir
cemcemcem66
09-06-2013, 19:46
:) serkan aqa simple icinde kodlari verin bari :D adamlar uyandi dil secenegini kaldirmislar ruslar sagolsun arada veriyordu ama onuda kaldirdilar maksat millet faydalansin :)
Baldemir
09-06-2013, 20:12
İlk verdiğim resimdekilerde cccam 2.0.11 sürümünde açıldı şimdiki ise 2.2.1 sürümünde... Açılmıyorsa cccam sürümlerini değiştirin
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Baldemir
09-06-2013, 20:18
:) serkan aqa simple icinde kodlari verin bari :D adamlar uyandi dil secenegini kaldirmislar ruslar sagolsun arada veriyordu ama onuda kaldirdilar maksat millet faydalansin :)
Bu kanalı kastediyorsanız türkçe seslenme devam ediyor
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
uydu3405
09-06-2013, 21:14
eutelsat 9 uydusunda da mevcut türkçe seçenek
eutelsat 9 uydusunda da mevcut türkçe seçenek
evet kardeş dediğin gibi aktif digitürkü ayarlarken nasıl oldu anlamadım ama eutelsat 9 uydusundanda bazı kalalları izliyorum bu kanaldan hariç penthouse hd penthouse 1-2hd +18 kanalları bu uyduda süpersat serveriyle açık arkadaşlar
uydu3405
10-06-2013, 00:22
Ben başka server la izliyorum
aliharbiye
10-06-2013, 10:47
güzel haber. bu uydunun gideceyinden bahsediliyordu, hala ayakta ve gitmedi, geleceyi parlak gözüken uydulardan biri. umaraım hiç gitmez içindeki kanallar astra 19 doğu uydusundan daha kaliteli, ileriki zamanlarda daha çok gelişeceyine inanıyorum.
aliharbiye
11-06-2013, 13:35
Arkadaşlar uydu siz sağolun bir çok kanal uçtu, uyduyu taramaya verdim 19 kanal geldi yazık oldu bu uyduya.