Orijinalini görmek için tıklayınız : Sunny 90xx Tps Absat Auto Kesintisiz Ok 5 Kasim Yazilimlari TÜrkİyede İlk Burda..!!
EVET TÜRKİYEDE İLK BURDA VERİYORUM BAŞKA YERDE ARAMAYIN BULAMAZSINIZ ANCAK BURDAN ALIP VEREN ARKADAŞLARA BİR RİCAM VAR EMEGE SAYGI DUYALIM LÜTFEN
İLK FTA SERİSİNE VERİYORUM CI SERİSİNE DÖNÜŞÜM YAZILIMI HAZIRLIYORUM
tps auto ok
absat auto ok
canal + auto ok
yazılımlar 1 haftalıktır
ARTIK BEKLEMEK YOK BUNDAN SONRA YAZILIMLARI TÜM SUNNY 90XX KULLANICILARINA HAYIRLI OLSUN...
YAZILIMI YÜKLEME ŞEKLİ
1- ÖNCE DÖNÜŞLÜM İLK YAZAN YAZILIMI YÜKLÜYORUZ ATMUP 111-113 İLE YAZILIMI ATIYORUZ
2- SONRA SUNNY 90XX FTA TPS OK YAZILIMI AÇIYORUZ ZUP PROGRAMINI AÇIYORUZ VE ZZZUP YAZIYORUZ ENGİNER MODA GEÇİYOR SONRA CİHAZIN ANAHTARINI AÇIYORUZ YÜKLEME BAŞLIYOR
3- KANAL KİLİTİ KAPALI OLACAK BUNA DİKKAT EDİN..
Only the registered members can see the link
AT-9030FTAZ_1A.00.A5_DÖNÜŞÜM-İLKc.zip (Only the registered members can see the link)
Sunny 90xxFTA Tps Auto Ok 5 Kasim YazilimI.zip (Only the registered members can see the link)
Tesekkurler snopy ilk tebrik ben etmiştim birde buradan tebrik edeyim
zafer murat
05-11-2006, 12:04
sabırsızla bekliyoruz dostum
teşekkürler snopy. eline ve emeğine sağlık.
ciwan_47
05-11-2006, 12:49
usta elerine sağlık bu yazılımları 9080fta ya ata bilirmiyız yada 9011cı olurmu
saygılar
usta elerine sağlık bu yazılımları 9080fta ya ata bilirmiyız yada 9011cı olurmu
saygılar
9080fta olur 9011cı ya olmaz
linklerde bir sorun var galiba indiremiyorum
MaskE072
05-11-2006, 13:19
eklentilerde hata var açılmıyor.. bilginize..
Yazılım linkinde sorun yok ancak donusum dosyası sorunlu
MaskE072
05-11-2006, 13:36
Yazılım linkinde sorun yok ancak donusum dosyası sorunlu
indiriyor ama açılmıyor hata veriyor yani zipte hata veriyor..
lınk bozuk dosya ulasamıyorum duzeltırsenız sevınırım dosyaya ulasamıyorum yazılımın oldu lınk ulasamıyorum ılgılenırsen sevınırım
sorun yok bende indirdim açtım dosyayı linklerde de sorun yok
leventgaat
05-11-2006, 13:50
linklerde sorun var
leventgaat
05-11-2006, 13:55
tamam hallodu emekleriniz için tşklerrr.
hocam zzzup yazamıyorum ama cihazı açyım yükleme işlemini yaptı bi yardımcı olurmusun hocam lütfen
hocam zzzup yazamıyorum ama cihazı açyım yükleme işlemini yaptı bi yardımcı olurmusun hocam lütfen
yükleme yaptıysa multıvizyonların üzerine gelin bakın kanal kiliti kapalı olacak buna dikkat edin
eginer moda geçiremedim lütfen yardım zzzup yazamıyorum yada nereye yazacam
okey teşekkürler hocam sağolun hemen deniyorum
eginer moda geçiremedim lütfen yardım zzzup yazamıyorum yada nereye yazacam
programı açın ve klavyeden kuçuk harflerle zzzup yazın kendi geçiyor enginer moda
snopy@ çok sağol okeydir emeğine sağlık
snopy@ çok sağol okeydir emeğine sağlık
TPS AÇIK DİMİ ŞUAN İYİ SEYİRLER
TPS AÇIK DİMİ ŞUAN İYİ SEYİRLER
evet hocam iyiki varsınız :45:
dönüşümü yaptıktan sonra cihaz off kaldı cihaz açılmaz oldu
fettah arkadaşım cihazın modeli nedir bi yazarsan ii olur. birde biliosan hv nosu yaz. ayrıca yazılımı almıyormu yazılım atmayı dene. arka anahtardan aç kapa.
EVET TÜRKİYEDE İLK VERİYORUM BAŞKA YERDE ARAMAYIN BULAMAZSINIZ ANCAK BURDAN ALIP VEREN ARKADAŞLARA BİR RİCAM VAR EMEGE SAYGI DUYALIM LÜTFEN
İLK FTA SERİSİNE VERİYORUM CI SERİSİNE DÖNÜŞÜM YAZILIMI HAZIRLIYORUM
tps auto ok
absat auto ok
canal + auto ok
yazılımlar 1 haftalıktır
ARTIK BEKLEMEK YOK BUNDAN SONRA YAZILIMLARI TÜM SUNNY 90XX KULLANICILARINA HAYIRLI OLSUN...
YAZILIMI YÜKLEME ŞEKLİ
1- ÖNCE DÖNÜŞLÜM İLK YAZAN YAZILIMI YÜKLÜYORUZ ATMUP 110-111-113 İLE YAZILIMI ATIYORUZ
2- SONRA SUNNY 90XX FTA TPS OK YAZILIMI AÇIYORUZ ZUP PROGRAMINI AÇIYORUZ VE ZZZUP YAZIYORUZ ENGİNER MODA GEÇİYOR SONRA CİHAZIN ANAHTARINI AÇIYORUZ YÜKLEME BAŞLIYOR
3- KANAL KİLİTİ KAPALI OLACAK BUNA DİKKAT EDİN..
AT-9030FTAZ_1A.00.A5_DÖNÜŞÜM-İLKc.zip (Only the registered members can see the link)
Sunny 90xxFTA Tps Auto Ok 5 Kasim YazilimI.zip (Only the registered members can see the link)
snopy hocam 1 den sonra makina açılmaz oldu acil yardım edin
cihazda display yanmaz oldu
arkadaşım makinenin modeli ne bunu belirtirsen yardımcı olabiliriz.
sunny at-9030 fta 1A.00.A5
arkadaşım dönüşüm yazılımını ne ile yükledin ayrıca dönüşüm yazılımını tekrar yüklemeye çalış.
atm up111 ile yükledim
tekrar denediğimde makina açılmadığı için yüklemede hata veriyor
arkadaşım cihazın arka anahtarında yada fişte bir problem varmı bunları kontrol et.
sizler olmasanız bizler ne olacağız.bizler 10 yıl gerideyiz.teşekkürler aynen devam sağ olasınız.selamlar
fişte bir problem gözükmüyor
içinde sigortası atmış olabilirmi
arkadaşım eğer bu konularda deneyimli değilsen içini falan açma daha büyük arızalar sebep olabilirsin. yazılım ile sigortanın pek atması mümkün değil. yükleme yaparken herhangi bir garip durum oldumu. arkadaşım aşağıda vereceğim yazılım btm yazılımıdır bunu atm 111 ile yüklke kolay gelsin. vermiş olduğum dosyada problem olduğu için aşağıdaki linkten yazılımı alabilirsin.
içi boş çıktı bunun
baretta29
05-11-2006, 15:01
Selam dostum yukarıdaki yazılımı v1a.01.a5 9030 cihaza atabilirmiyiz
Saygılar.......
ayrıca yazılımı atarken bir problem çıkmadı
yazılımı bittikten sonra bir daha açılmadı
bizim makina uçtu mu şimdi
baretta29
05-11-2006, 15:11
cihaz ekranında yazı varmı
baretta arkadaşım senin cihaz cı modeli şua na yazılımı yok snopy üzerinde çalışıyor akşama inşallah foruma konur.
fettah arkadaşım zipli dosya hata verdi o mesajımı düzelttim ordaki linke bir göz at.
baretta29
05-11-2006, 15:17
Eyavallah volkan arkadaşım
Ben g master 7400cim kullanıyorum
Bahsettigim cihaz braderimin
Alakaya teşekkürler
Saygılar...........
com 1 den ****** port open error hata veriyor
com 1 den ****** port open error hata veriyor
yazılım bittikten sonra hemen kapatıdınızmı yoksa bekledinizmi çünkü bu yazılımlarda yazılımdan sonra kendi kendine flash yazıyor o yazma esnasına denk gelirse flash sıfırlanıyor bilginize
şuan ön panelde ne yazıyor yazı çıkıyormu
hiçbir şey yok ön panelde
hiçbir şey yok ön panelde
flash sıfırlanmış şuan cihaz kendi flash yazarken kapatdınız galiba bu yüzden sıfırlanmıştır flash tekrar yazılıması lazım
flash sıfırlanmış şuan cihaz kendi flash yazarken kapatdınız galiba bu yüzden sıfırlanmıştır flash tekrar yazılıması lazım
ne gibi işlem yapmamız gerekiyor
ne gibi işlem yapmamız gerekiyor
flash siz yazdıramazsınız servise yapabilir onu
arkadaşım flaş sıfırlandı ise sökülüp yada jtak ile programlanması lazım sen en yakın yetkili servise başvur.
ok teşekkür ederim yardımların için
adalardan
05-11-2006, 16:14
selam arkadaşlar yazılım yükledim olmadı snopyy usta hatırlar başka bi forumda yazdım acaba ksf e620 den 9085 fta ya nasıl dönebilirim
yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşım btm yazılımı yükleyerek orjinale dönebilirsin.
adalardan
05-11-2006, 16:26
bulamadım
link verirsen sevinirim
Ellerİne SaĞlik Snopy@ Yİne İlkİ BaŞardin Helal Olsun
arkadaşım aşağıdaki linkteki fta yazılımını atmp 111 ile yükle kolay gelsin.
adalardan
05-11-2006, 16:31
teşekkürler arkadaşlar
haftalıkyazılımları burdan mı alacagız
birde makine kaon mu oldu şimdi
saygılar
arkadaşım verdiğim linkteki yazılımı yüklediysen cihazında sunny yazılımı olur. ama snopy nin vermiş olduğu güncel yazılımı yüklediysen cihazında kaon yazılımı var.
bulamadım
link verirsen sevinirim
bakın kanal kilitini kapalı yapın ve multıvizyon üzerine gelin tps nasıl açıyor bakalım
adalardan
05-11-2006, 17:21
snopyy nin yazılımına devam edersek yeni çıkacak yazılımları nerden takip edeceğiz
sunny den mi kaon dan mı
adalardan
05-11-2006, 17:22
snopyy dostum saol hepsi açıyor
tek sorun kumandada
başarılarının devamını dilerim
snopyy dostum saol hepsi açıyor
tek sorun kumandada
başarılarının devamını dilerim
Ben tşk ederim yazılımları sunny bölümünde vercem
ekrem956
05-11-2006, 18:00
selam emu sayfası açılmıyor nedeni ne olabilir arkadaşlar
ekrem956
05-11-2006, 18:01
tamam hallettim tşk.
leventgaat
05-11-2006, 18:11
teşekkürler.teşekkürler.teşekkürler......
teşekkürler.teşekkürler.teşekkürler......
ben tşk ederim
istismar
06-11-2006, 15:46
tebrikler teşekkürler elleriniz dert görmesin
anahtar_54
06-11-2006, 18:35
sayın ustalarım sunny 9030 serisi cıhazıma d+ güncel keyleri girmeme rağmen açmıyor.D+ ları seyredebilmek için ne yapmam gerekiyor.acil yardımlarınızı bekliyorum.
hallederiz
07-11-2006, 13:19
emeğine sağlık usta
bu yazılımda menü degişiyormu...
uslanmaz
08-11-2006, 08:53
teşekkürler snopy. eline ve emeğine sağlık.
sahika51
08-11-2006, 20:45
snopy ustam emekleriniz için teşekkürler.Bizim 9030 cı lardan haber yok mu?
arkadaşlar bu kaon yazılımın veriyorsunuz ama bu yazılımı atanlar nasıl sunny yazılımını döneceğiz diye soruyorlar.lütfen geri dönüş çünkü normal yazılım ile dönülmüyor yükleme loadere gerekiyor .siz kaondan sunny dönmek için deneme yaptınız mı?
hallederiz
10-11-2006, 08:44
arkadaşlar bu kaon yazılımın veriyorsunuz ama bu yazılımı atanlar nasıl sunny yazılımını döneceğiz diye soruyorlar.lütfen geri dönüş çünkü normal yazılım ile dönülmüyor yükleme loadere gerekiyor .siz kaondan sunny dönmek için deneme yaptınız mı?
arkadaşım her yazılım verildiğinde başka yazılımdan başka yazılıma dönüşte önce kurukafa yüklenecek diye söyleniyor siz hala bunumu soruyorsunuz..