PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Toolwiz Care ile bilgisayarınız artık daha sağlıklı ve performanslı

Creed
22-07-2013, 20:55
Only the registered members can see the link

Bilgisayarlarımız ne kadar üst düzey donanıma sahip olsa da belli bir süreden sonra hem fiziksel hem de yazılımsal bir bakıma ihtiyaç duyarlar. Bilgisayarınıza yazılımsal anlamda bakım yapabilecek bir uygulama olan Toolwiz Care bu anlamda ihtiyaç duyabileceğiniz bu program.
Bilgisayarınızı açtığınızda arka planda çalışabilen bu program, siz oyun oynarken ya da internette gezinirken bilgisayar performansınızı kontrol eder ve herhangi bir sıkıntıda gerekli iyileştirmeleri yapar. Bilgisayarınızda karşınıza çıkan saçma hatalardan, yavaşlıklardan, internet hızınızdan, güvenliğinizden ve oyun performansınızdan bıktıysanız bu programı kullanabilirsiniz.

Boyutu: 7.55MB
İşletim sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP
Fiyatı: Ücretsiz
Versiyon: 3.1.0.2000

rselturk
23-07-2013, 00:07
Merhaba Prosieben Dost!
Gördüğüm kadarıyla PC,PC Ekipmanları ve Proğramları konusunda yetkin bir arkadaşsınız.Bense tam aksine 65 beşinde PC ile tanışan biri olarak hepten acemiyim.Verdiğiniz proğramı indirip kurmadan önce (hoş kurmasını da bilmiyorum ya) bir kez daha danışayım istedim.Önce PC mi tanıtayım:Acer -Aspire 2920z.Orjinal Windows 7 profossenial yüklü durumda.Bu çocuklardan iskartaya çıkan ve bana kalan bir "Dizüstü.:wave:"Proğram dili İngilizce olduğu için benim işimi hepten zorlaştırıyor.Bir arızada geri dönüş olanağı olsun diye kaldırıp atamıyorum da. "Oh bee!" dedirtecek bir türkçe yamasını da bulamadım.
Dost,hem kendi sorunumu,hem PC nin özelliklerini tanıttığıma göre bana somut önerileriniz ne olur?Buna gerçekten ihtiyacım var.İlginiz için teşekkürlerimi sunarım.Sağlıcakla kalın!...

ercomert
23-07-2013, 04:48
Prosieben Hocam eline ve emeğine sağlık. Selamlar..

ayhan2401
05-08-2013, 18:31
dosya bulunamadi yaziyor ,birzahmet ilgilenirmisin usta.

serkansgrl
05-08-2013, 20:18
Merhaba Prosieben Dost!
Gördüğüm kadarıyla PC,PC Ekipmanları ve Proğramları konusunda yetkin bir arkadaşsınız.Bense tam aksine 65 beşinde PC ile tanışan biri olarak hepten acemiyim.Verdiğiniz proğramı indirip kurmadan önce (hoş kurmasını da bilmiyorum ya) bir kez daha danışayım istedim.Önce PC mi tanıtayım:Acer -Aspire 2920z.Orjinal Windows 7 profossenial yüklü durumda.Bu çocuklardan iskartaya çıkan ve bana kalan bir "Dizüstü.:wave:"Proğram dili İngilizce olduğu için benim işimi hepten zorlaştırıyor.Bir arızada geri dönüş olanağı olsun diye kaldırıp atamıyorum da. "Oh bee!" dedirtecek bir türkçe yamasını da bulamadım.
Dost,hem kendi sorunumu,hem PC nin özelliklerini tanıttığıma göre bana somut önerileriniz ne olur?Buna gerçekten ihtiyacım var.İlginiz için teşekkürlerimi sunarım.Sağlıcakla kalın!...
abi
senın tum sorunlarının cevabı bende hem wın 7 ni turkceye cevirim hemde bu programı kurarım aynı zamanda bu tur programlar bilgisayarı hızlandırmaz daha dogrusu hiç bir işe yaramaz sadece pcde fazlalıklar silebilir bilgisayarın hızlı olabilmesi için mekanizmanın guclu olması lazım mekanizma güçlüyse herzaman pc hızlıdır...... slmlar nasılsınız

Admin
05-08-2013, 20:24
dosya bulunamadi yaziyor ,birzahmet ilgilenirmisin usta.
Dosya siteye alınmıştır