Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük İddia_ TERİM DOYDU
Galatasaray'ın 3 maç üst üste berabere kalması, sosyal medyada yankı buldu...
-Büyük İddia_ TERİM DOYDU
-3 haftadır Galatasaray berabere kalıyor. Birlik ve beraberlik dedikleri bu olsa gerek.'
'-Milli takimi duzelttin guzel de bi de Galatasaray'a el atsan hocam.'
-'Galatasaray 2-3 maç daha puan kaybetsin yine 10 bin seyirciye oynamaya başlar...'
-'Bu Galatasaray cidden cok tuhaf bi takim. Bizim 1 macta aldigimiz puani adamlar 3 macta aliyor.'
-'Birkaç hafta sonra kümede kal Galatasaray demeye başlarız.'
-'Lutfen futbolculari icin Galatasaray'ı seven kizlara Dişi Aslan demeyin.'
-Aslan'a 13. Cuma laneti!
-'Eee Galatasaray'li Fatih Terim milli takimda basariya doydu. Antalyayi ne yapsın.'
-Aslan bir bir bir ERİYOR !
SONUÇÇÇ !!!!
-Aysal-Terim el ele bıraksın:46:
Only the registered members can see the linkşili oyuncunun ofsayt pozisyonunda
Adam hangisine yetişsin ya
Bence çok büyük sorumlulukların altına girdi.
Hem gs kulubü
Hemde bir enkaz olan milli takımı .
Allah "Fatih terime yardımcı olsun zor valla.
Adam hangisine yetişsin ya
Bence çok büyük sorumlulukların altına girdi.
Hem gs kulubü
Hemde bir enkaz olan milli takımı .
Allah "Fatih terime yardımcı olsun zor valla.
Only the registered members can see the linkürkiye.com/haber_imaj/941609.jpg3180200458941609.jpgTAMAMEN DUYGUSAL - PARAYOKMU O PARA enkas falan dinlemez Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the linkürkiye.com/haber_imaj/941609.jpg3180200458941609.jpgTAMAMEN DUYGUSAL - PARAYOKMU O PARA enkas falan dinlemez Only the registered members can see the link
-Tecrübeli teknik adam, bir gazetecinin, "Milli Takımı çalıştırmanız konsantrasyonu bozar mı?" sorusuna ise, "Ben de insanım. Ben eleştiriler yapılmasın demiyorum. Doğru eleştiriye açığız. Milli Takım'a yardım etmek için yapılan teklifi kabul ettim. Hiçbir ücret almayacağımı söyledim. Bundan dolayı bir dayak yemediğimiz kalmadı. Böyle olunca insan tabii ki üzülüyor" yanıtını verdi.
:49:
-Galatasaray benim için tercih ve seçenek değildir. Hiçbir zaman hayatımda da olmadı. Bana 'gel' dediler geldim, 'çalış' dediler çalıştım, 'koş' dediler koştum. Ama 'git' derlerse hemen gitmem, direnirim. Bugüne kadar ben olaylara kurumsal değil, durumsal baktım.:49:
bayram tv
14-09-2013, 15:06
-Tecrübeli teknik adam, bir gazetecinin, "Milli Takımı çalıştırmanız konsantrasyonu bozar mı?" sorusuna ise, "Ben de insanım. Ben eleştiriler yapılmasın demiyorum. Doğru eleştiriye açığız. Milli Takım'a yardım etmek için yapılan teklifi kabul ettim. Hiçbir ücret almayacağımı söyledim. Bundan dolayı bir dayak yemediğimiz kalmadı. Böyle olunca insan tabii ki üzülüyor" yanıtını verdi.
:49:
-Galatasaray benim için tercih ve seçenek değildir. Hiçbir zaman hayatımda da olmadı. Bana 'gel' dediler geldim, 'çalış' dediler çalıştım, 'koş' dediler koştum. Ama 'git' derlerse hemen gitmem, direnirim. Bugüne kadar ben olaylara kurumsal değil, durumsal baktım.:49:
bir fatih terim degil konuyu saptırmadan karalamadan aç iftira etme ülkemizde futbol camisında aylık 800 milyar alanlar bile asgari ücretten gösteriliyor araştır bulursun devlet bunları biliyor ama ses çıkarmıyor ne gerek var gariban vatandaşı sömürmekten bunlara zamanları kalmıyor..:rtfm: