PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray 1:6 Real Madrid (Maç Önü ve sonu yorumlar buraya)

Editor
17-09-2013, 23:32
Galatasaray 0:1 Real Madrid
33. dakika gol Isco

Galatasaray 0:2 Real Madrid
54. dakika gol Benzema

Galatasaray 0:3 Real Madrid
63. dakika gol Ronaldo

Galatasaray 0:4 Real Madrid
66. dakika gol Ronaldo

Galatasaray 0:5 Real Madrid
81. dakika gol Benzema

Galatasaray 1:5 Real Madrid
84. dakika gol umut bulut

Galatasaray 1:6 Real Madrid
90. dakika gol Ronaldo
Maç bitti

Editor
17-09-2013, 23:32
Takım iyi aslında iyi oynuyoruz ama malesef kalecileri geçemedik bir türlü realin 1 poziyonu 1 gol oldu

Editor
17-09-2013, 23:49
Galatasaray 0:1 Real Madrid (İlk yarı sonucu)

Admin
18-09-2013, 00:08
Benzema ile durum 2-0 oldu

Admin
18-09-2013, 00:13
Ronaldo 3-0 yaptı takım ikinci yarı malesef dagıldı cimbom :(

hallederiz
18-09-2013, 00:13
tam bir rezalet bu kadar rezil bir gs görmedim

Admin
18-09-2013, 00:15
tam bir rezalet bu kadar rezil bir gs görmedim
ilk yarı iyiydi golu yiyince sistemleri hemen çöktü gol yemiş olabilirsin dagılmamaları lazımdı böyle giderse 5 te olur

Admin
18-09-2013, 00:15
demeye kalmadı 4-0 oldu yine ronaldo

hallederiz
18-09-2013, 00:16
kalecinin yumruğu 1 mt anca gidiyor

hallederiz
18-09-2013, 00:17
ilk yarı iyiydi golu yiyince sistemleri hemen çöktü gol yemiş olabilirsin dagılmamaları lazımdı böyle giderse 5 te olur

sistem yokki çöksün rast gele vuruyorlar top benden çıksında ne olursa olsun:49:

mert383
18-09-2013, 00:17
Yuh be yazıklar olsun
Böyle top mu oynanır ya ,bırak git daha fazla rezil olma !!!
Şu yediğimiz gollere bakarmısın tam rezalet hemde kendi evimizde.

Admin
18-09-2013, 00:23
10 dakikada 3 gol yedik mahalle takımı olsa yemez ya

Admin
18-09-2013, 00:30
Benzama dk 81 5-0 rezil olduk

Admin
18-09-2013, 00:33
Seref golünü attık 5-1 dk 84 te umut bulut attı

bayram tv
18-09-2013, 00:41
bu real madrid tüm türk takımlarına 6 tane atar kurtuluş yok..

Admin
18-09-2013, 00:41
6-1 ronaldo costu bu gece

Admin
18-09-2013, 00:43
Tarihi farkla yenildik iyi başladıgımız maçı malesef 6-1 gibi skorlar kapattık:(

net33
18-09-2013, 01:01
bir takım nasıl olur da bu kadar çabuk siner.
maçta savunma oyuncularımız uyudular resmen. bu ne hal anlamadım gitti.
burak transfer olamadı diye resmen intikam alıyor.
gerekirse bir maçta 6 değil 10 gol yersin ama bu kadar ezilmezsin.
biz GALATASARAY ın bu haline alışmadık.

selim789
18-09-2013, 01:04
2. ci yarı tamamen dagildik hic beklenmedik skor oldu.

Admin
18-09-2013, 01:07
Hafta sonu beşiktaşa takılılarsa baya bir kıyamet kopar gibime geliyor

jokey77
18-09-2013, 01:31
serkan ağam topu görsen bomba diye karakola götürürsün takım tutmuyorsun bu ne yorumlar:8[1]::8[1]::8[1]:. herkeze sevgiler saygılar

Admin
18-09-2013, 01:34
serkan ağam topu görsen bomba diye karakola götürürsün takım tutmuyorsun bu ne yorumlar:8[1]::8[1]::8[1]:. herkeze sevgiler saygılar

Centilmenligin dısına cıkmıyorum normalde takım tutmam fenerden yana bir ilgim alakam vardı şike olaylarından sonra dogru başkan ve dogru yönetim geçmedigi sürece feneri tutmam yani

jokey77
18-09-2013, 01:53
serkan abi bende çok soğudum da abi bu ay lig tv bitiyor ne yapayım kararsızım:49: ama fenerlilik bir başka futbolcularımızın gol sevinci bile gözlerimin dolmasına yetiyor

headend
18-09-2013, 03:07
önünde buldugu her kameraya ahkam kesip konuşan sanki kendi bir şey yapmış GS kulübünede sallayan ÜNAL bey acaba niye KAMERALARIN karşısına çıkamadı bu gün merak ediyorum ..takımın teknik adamına karşı hep taraftara .medyaya yem atan şimdi nerde ses çıkmadı maçtan sonra ..yense idi FATİH hocadan önce o koşardı KAMERALARA sallamakla bi şye kazanılmıyor bunu anlaması lazım artık zaten yönetime aldıgı bazı kişilere karşı antipati kazanmıştı ..FATİH hocayı yem yapayım derken kendisini yem yapmaya başladı.. 6..1 sanırım mutludur başakn hocayı harcamak için fırsat geçti eline ..GS camiasının artık uyanması lazım uykudan bu YÖNETİMLE bu iş yürümez ..hem takıma hemde hocaya yazık BU BAŞKANLA .

heRqeLe
18-09-2013, 03:56
Beni biLen biLir Takip EdenLer Hatırlasın Fatih Terim MiLLi Takımın Başına Gectiği Gün TFF İstifa Diyerek Konu Açmış Ta O Gun DiLe Getirmiştim Bu Galatasarayın Önunu Kesmek Başarılarına Çomak Sokmak Diye ! Sormuştum ki Galatasaray Avrupada Hezimiyete Ugrarsa Bunun Şuçu Kimde oLucak Diye ? Şimdide SöyLüyorum TFF İstifa Tüpcü İstifa !:46:

zekı62
18-09-2013, 11:06
Only the registered members can see the link

arşılaşmanın sonunda stattan ayrılan Terim'in yanına gelen bir stat görevlisi, protokol tribününde bulunan Nas'ın, "Terim şimdi gitsin biraz da Fener'i çalıştırsın. Sen gider milli takımı çalıştırırsan, antrenman yaptırmazsan olacağı budur. Takımın hali ne böyle? Engin oynuyor, dünyalar paraya alınan Bruma oturtuluyor. Yazık..."

REzALet

zekı62
18-09-2013, 11:19
SPORT: Kimse Real'den bu kadar farklı bir galibiyet beklemiyordu. Avrupa ekiplerine seyircisiyle cehennemi yaşatan G.Saray bildik görüntüsünden çok uzaktı.pırt çıktı..

--: 'Allah Fatih Terim'in taksiratını affetsin!' kütahyalı rasim

--Only the registered members can see the link kim kaçıyor kim kovalıyor:8[1]:

Maç bittikten sonra hakemin yanına giderek topu isteyen Ronaldo'yu hakem kırmadı. Benzema'nın golünde asist yapan ve üç kez fileleri sarsan oyuncu topu hatıra olarak isteyince Mark Clattenburg oyuncuya meşin yuvarlağı teslim etti.

zekı62
18-09-2013, 11:22
Cimbom'un galibiyet özlemi 4 maça çıkarken, farklı yenilgiyle Beşiktaş derbisi öncesi moraller dibe vurdu!

Pazar günü _Atatürk stadında inşallah ! gs yi böyle geçeriz.

zekı62
18-09-2013, 11:31
Cimbom'un galibiyet özlemi 4 maça çıkarken, farklı yenilgiyle Beşiktaş derbisi öncesi moraller dibe vurdu!

Pazar günü _Atatürk stadında inşallah ! gs yi böyle geçeriz.

hüseyin
18-09-2013, 11:39
önünde buldugu her kameraya ahkam kesip konuşan sanki kendi bir şey yapmış GS kulübünede sallayan ÜNAL bey acaba niye KAMERALARIN karşısına çıkamadı bu gün merak ediyorum ..takımın teknik adamına karşı hep taraftara .medyaya yem atan şimdi nerde ses çıkmadı maçtan sonra ..yense idi FATİH hocadan önce o koşardı KAMERALARA sallamakla bi şye kazanılmıyor bunu anlaması lazım artık zaten yönetime aldıgı bazı kişilere karşı antipati kazanmıştı ..FATİH hocayı yem yapayım derken kendisini yem yapmaya başladı.. 6..1 sanırım mutludur başakn hocayı harcamak için fırsat geçti eline ..GS camiasının artık uyanması lazım uykudan bu YÖNETİMLE bu iş yürümez ..hem takıma hemde hocaya yazık BU BAŞKANLA .

bir takım başarısız oluyorsa bunun sorumlusu teknik direktördür...ünal aysal bu takımın futbolcusu deyil teknik direktörü hiç deyil...bu takımın başkanı yani diğer tabiriyle parayı bastıran kişisidir...yani senin mantığınla gidersek fenerbahçe arsenalden içerde dışarda üçlük yedikten sonra aziz yıldırımın tası tarağı toplayıp gitmesi gerekirdi...bırak bu arsenal mahlübiyetlerini şikenin göbeyinde olmasına rahmen hala utanmadan sıkılmadan o koltukta oturuyor...sen bunları görmeyeceksin fatih terimi burak yılmazı engin baytarı eleştirmeyeceksin bu mahlubiyetle hiç alakası olmayan bugüne kadar yapması gereken ne varsa yapıp takımdan başarı bekleyen ünal başkana saçmasapan yakıştırmalarla eleştireceksin....kardeşim nedir bu fatih terim yalakalığı,başarıda bulutlara çıkarıyorsunuz anladıkta başarısızlıktada biraz eleştirin yahu..diğer türk antrenörleri(aykut kocaman abdullah avcı esun yenal hagi mutafa denizli şenol güneş samet aybaba vs vs)yerden yere vurursunuz en ağır şekilde eleştirirsiniz adamı rezil kepaze edersiniz fakat terim olunca herkez söz birliği etmişçesine kuyruğunu kısıp dikkati başka yönlere çekip alakasız kişileri suçlu ilan etmektedir..bu haksız eleştiride beni deli etmektedir...biraz biraz adaletli ve adil olun....

meydancı
18-09-2013, 12:20
kına stokları tükenmiş.

mert383
18-09-2013, 12:20
4 ten sonra yattım bakmadım.
Şimdi kalktım 6 olmuş yazıklar olsun.
Keşke hiç uyanmasaydım da bu skoru görmeyeydim :(

rselturk
18-09-2013, 12:31
İyi ki maç 90'.Ya 180' olsaydı...Sonucu tahmin etmek istemiyorum.:8[1]:

karakutu
18-09-2013, 14:40
geçmiş olsun.... artık gs nin işi oldukça zor
başkan çıkıp konuşsun işler iyi giderken hava atmasını biliyor yok şöyle yapacağız yok böyle dünya markası olacağız
gördük işte ben bile utandım gs li arkadaşların durumunu düşünemiyorum bile tekrar geçmiş olsun arkadaşlar üzüldük valla...

ozibo
18-09-2013, 15:41
arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ki.bizim super lig takımlarımızın toplam bir sezonluk transfer parasını adamlar 1 futbolcunun bonservisine veriyor.sonra çıkıp bu takımlarla başa baş oynamayı mı bekliyorsunuz.teknik direktör sol bek istiyor 5 milyon euro verip alamıyorsun adamın sol beki belki de 25 milyon euro.önümüzdeki yıllar daha da kötü olacak getirsinler bakalım yabancı sınırlamasını.adamlar yabancılarını her maçta oynatabiliyor işstediği zaman oyuna sokuyor oysa biz ne yapıyoruz 10 tane futbolcu ile sözleşme imzalayabiliyoruz ve bunların 4 tanesini tribüne gönderiyoruz.bu maçlarda istediği kadar serbest olsun tribünden gelen adam sana o kadar faydalı olabilir.en az 10 sene ne milli takımdan ne de kulüp takımlarından avrupa da hiç bir başarı beklemeyin derim ben.

aydın33
18-09-2013, 15:51
arkadaşlar yabancı oyuncuları gördünüz ne varsa türklerde var yazık aldıkları o milyon doavrolara vallahi yazık türk oyuncılar 10 da 1ini alıyorlar yaw

alperen
18-09-2013, 17:39
bir koltukta iki karpuz taşınmaz bada fatih terime ders olsun

bykomedi
18-09-2013, 18:18
Tam bir rezillik ya. Başka ne diyim. Realin her pozisyonu gol oldu nerdeyse ...

hallederiz
18-09-2013, 20:17
arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ki.bizim super lig takımlarımızın toplam bir sezonluk transfer parasını adamlar 1 futbolcunun bonservisine veriyor.sonra çıkıp bu takımlarla başa baş oynamayı mı bekliyorsunuz.teknik direktör sol bek istiyor 5 milyon euro verip alamıyorsun adamın sol beki belki de 25 milyon euro.önümüzdeki yıllar daha da kötü olacak getirsinler bakalım yabancı sınırlamasını.adamlar yabancılarını her maçta oynatabiliyor işstediği zaman oyuna sokuyor oysa biz ne yapıyoruz 10 tane futbolcu ile sözleşme imzalayabiliyoruz ve bunların 4 tanesini tribüne gönderiyoruz.bu maçlarda istediği kadar serbest olsun tribünden gelen adam sana o kadar faydalı olabilir.en az 10 sene ne milli takımdan ne de kulüp takımlarından avrupa da hiç bir başarı beklemeyin derim ben.
arkadaşım sorun para ile olsa idi türkiye liginde hiç bir takım yenemezdi futbol para ile değil yürek ile oynanır tek sorun bizimkilerde yürek kalmamış

yildo
18-09-2013, 23:14
resmen rezillik bu netice siradan bir takim bu kadar gol yemezdi

muslum-baba
18-09-2013, 23:18
realmadrid gibi takımı galatararay yeneçeyinimi düşünüyorsunuz ama beşiktaş olsaydı reale 2 tane atardı çünkü neden

fatih terim iki yanakla yiyor hem milli takım hem galatasatay hanği birine yetişeçek...

rene_gade
18-09-2013, 23:42
realmadrid gibi takımı galatararay yeneçeyinimi düşünüyorsunuz ama beşiktaş olsaydı reale 2 tane atardı çünkü neden

fatih terim iki yanakla yiyor hem milli takım hem galatasatay hanği birine yetişeçek...

Liverpooldan 8 tane yemişleri geçmişi mazi demeyelim hoca

muslum-baba
19-09-2013, 01:34

ozamandı ''o'' şimdi 8 tane yesinler göreğim...

mert383
19-09-2013, 11:17

Doğru yedik ama o zamanlar sizin gibi drogbalarımız snejderler miz yoktu.
Maalesef bu iki oyuncuyu maçta göremedik halbuki en profesyonel deneyimli
Kupa kaldırmış oyuncularınızdı. Yazık verilen paralara.

draculu45
19-09-2013, 11:58
bakın herkes işin espirisi vede alayında şu bi gercek galatasaray türk futbolunun avrupada öncü lokomotifidir bu gün dünyada hangi ülke insanına türkiye diye sorsanız tek bir cevap verir galatasaray onun için fazla uğrasmayın gs ile alay edeceğinize diğer kulupler nerede ne işlerle uğrasıyor bir bakın selametle

meydancı
19-09-2013, 13:09
şikeci fener ile şikeci beşiktaş avrupada kiminle oynuyor ,liveonsat'da bulamadım.

zekı62
19-09-2013, 13:50
şikeci fener ile şikeci beşiktaş avrupada kiminle oynuyor ,liveonsat'da bulamadım.

GALATASARAY ŞEKER GİBİ RAKİP :8[1]:

Marca gazetesi, "bir kemik iki şeker" başlığı ile verdiği haberinde Real Madrid'in Juventus ile grup birinciliği için mücadele edeceğini, üçüncü ve dördüncülük için ise Galatasaray ile Kopenhag'ın olacağını savundu. Marca gazetesi, Fatih Terim'in oyun sisteminin geçen yıldan bu yana fazla değişikliğe uğramadığına da işaret ederek, "Bazı takviyeler yapıldı ancak Türk takımının en güçlü tarafı evinde oynadığı karşılaşmalar, deplasmanlarda pek fazla zorluk çıkartmıyorlar" ifadelerini kullandı.
Gazete, Galatasaray'ın en zayıf tarafının ise defans olduğunun altını çizerek, Fransa'dan alınan Chedjou'nun bile buna ilaç olamadığını idda etti.

zekı62
19-09-2013, 13:55
-Sabrım kalmadı” diyen İmparator, Eboue, Dany, Chedjou’nun yerine Sabri, Zan, Semih’i hazırlıyor. Bruma, Hamit 11’e giriyor.

-Forvette öncelik artık Umut Bulut’un. Drogba sağlam olursa tek forvet olarak çıkacak, Beşiktaş derbisinde Fildişili’nin yerine Umut Bulut 11’e girebilir. Mutsuz Burak da kesik. Sneijder’a son şans verilecek. Bruma ve Hamit ise ilk 11’de yerini alacak.

kendi biletini kim kesecek bilinmez !

2 yıl üst üste lig ve Süper Kupa’yı kazanan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynayan Galatasaray’ın sadece bonservisleri için 20 milyon euroya yakın bir para ödenen Chedjou ve Bruma transferine karşın takımın geriye gitmesi
başarısızlığın nedenleri sorgulanıyor !
6-1'lik yenilginin 6 nedeni!

İşte sebepler:

1- SÖZLEŞME VE DEDİKODULAR:

2- GRUPLAŞMALAR BAŞLADI:

Takım içerisinde Terim’in otoritesine karşın gruplaşmalar başladı.

3- 6 MAÇTA DA FARKLI 11:

Süper Kupa’daki Fenerbahçe, ligdeki 4 maç ve önceki günkü Real Madrid karşılaşması, bu sezonki 6. maçtı.

4- CHEDJOU ÜÇÜNCÜ TERCİHTİ:

5-BURAK’TI GİTTİ!:

6-SELÇUK İNAN VE DURAN TOPLAR:

vatanspor:45:

karakutu
19-09-2013, 14:20
-Sabrım kalmadı” diyen İmparator, Eboue, Dany, Chedjou’nun yerine Sabri, Zan, Semih’i hazırlıyor. Bruma, Hamit 11’e giriyor.

-Forvette öncelik artık Umut Bulut’un. Drogba sağlam olursa tek forvet olarak çıkacak, Beşiktaş derbisinde Fildişili’nin yerine Umut Bulut 11’e girebilir. Mutsuz Burak da kesik. Sneijder’a son şans verilecek. Bruma ve Hamit ise ilk 11’de yerini alacak.

2 yıl üst üste lig ve Süper Kupa’yı kazanan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynayan Galatasaray’ın sadece bonservisleri için 20 milyon euroya yakın bir para ödenen Chedjou ve Bruma transferine karşın takımın geriye gitmesi

İşte sebepler:

2- GRUPLAŞMALAR BAŞLADI:

3- 6 MAÇTA DA FARKLI 11:

Süper Kupa’daki Fenerbahçe, ligdeki 4 maç ve önceki günkü Real Madrid karşılaşması, bu sezonki 6. maçtı.

5-BURAK’TI GİTTİ!:

Only the registered members can see the link=1
:8[1]:

ozibo
19-09-2013, 18:20
resmen rezillik bu netice siradan bir takim bu kadar gol yemezdi

sigma olumuc diye bir takım hatırlıyormusun arkadaşım.hatırlamıyorsan google de ara sigma olumuc-fenerbahçe diye bakalım skor neymiş.

Hilmi
19-09-2013, 18:44
Ayağınız takılıp yere düşseniz yine Fenerbahçeyi olaya karıştırırsınız...

ozibo
19-09-2013, 19:41
Ayağınız takılıp yere düşseniz yine Fenerbahçeyi olaya karıştırırsınız...

üstad ben fenerbahçeyi karıştırmadım işin içine ben sadece arkadaşın yazdığı mesaj a cevap verdim.arkadaş hiç bir takım bu kadar gol yemez gibilerden bir söz etmiş te ben de yiyenlerin olduğunu hatırlatayım dedim.

Hilmi
19-09-2013, 19:56
Arkadaşım lafım ortaya sana olsa alıntı yaparak yazardım..

zekı62
20-09-2013, 15:35

İşte sebepler:

2- GRUPLAŞMALAR BAŞLADI:

3- 6 MAÇTA DA FARKLI 11:

5-BURAK’TI GİTTİ!:

Futbol yorumcusu ve VATAN yazarı Sinan Engin Skorer Tv'ye verdiği demeçte, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı mağlup edeceğini belirterek, Terim'in maç sonunda istifa edebileceğini iddia etti.:8[1]:

mert383
20-09-2013, 15:41
Futbol yorumcusu ve VATAN yazarı Sinan Engin Skorer Tv'ye verdiği demeçte, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı mağlup edeceğini belirterek, Terim'in maç sonunda istifa edebileceğini iddia etti.:8[1]:

Ben Terim'in Galatasaray dan gideceğini Yada istifa edeceğini hiç sanmıyorum.
Gitmeeeeeezzzzz hiç bir yere gitmez bırakmazlar.

net33
20-09-2013, 19:48
o maçta defanstaki arkadaşlar bireysel hata yapmasa ne konuşuyor olurduk acaba. yada ilk 30 dakikada bir gol bulsaydık.
neden konu magazinleştiriliyor anlamıyorum. karşıdaki rakipler çok güçlü. ben beşiktaş liverpooldan 8 tane yediğinde bile fazla eleştiremedim. neden o zaman liverpol şimdiki real madrid gibiydi. futbol bu önemli olan ders çıkarmak. bu mağlubiyetin takımımıza olumlu yansıyacağını düşünüyorum kendi açımdan.

MUTAF
21-09-2013, 01:56
böyle buyuk takımlara çift forvetle çıkmak akıl işi değil.
kendi evinde bile olsan çift forvetle kazanmak cok zor., kazanırsın kazanmassın değil tabi ama ilk yarı pozisyonları harcarsan ikinci yarı uyuyan kurdu uyandırırsın.

Fatih terime işini öğretecek halimiz yok ama ikinci yarıdaki GS okadar berbattıki..

karakutu
21-09-2013, 15:14
sigma olumuc diye bir takım hatırlıyormusun arkadaşım.hatırlamıyorsan google de ara sigma olumuc-fenerbahçe diye bakalım skor neymiş.
Evet evet çok iyi hatırlıyorum sende sadece o maçtan 3 gün sonrasını hatırlıyormusun peki :8[1]: