PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : türksat özelleşecekmi?...

muslum-baba
05-11-2013, 16:49
arkadaşlar...hükümet türksatı özelleştirecekmi merak ediyorum?...:)

arkadaşlar...televizyon üzerindeki yayınlarında sansür görmekten k.e.y.i.f. alıyormusunuz?...Avrupa birliğine üye olmaya yaklaştığını düşündüğüm ül.k.e.y.e sansür yakışmıyor...sigara,alkol,dehşet,küfür,gizli reklam ve cinsellik sansürü aşırıya kaçıyor...ülkemizde televizyon sansürü Avrupa birliğine girince sonlanırmı?...

aliharbiye
05-11-2013, 18:20
Malesef sonlanmaz diye düşünüyorum, çünkü çok şey aşmış olmayan insanlar ülkemizi yönetiyor. değişebilmesi için önce kafaların içindeki değişmesi gerek, sigaraya duman yazıya herşeye sansür bıktırdılar valla. inanın gına geldi.

Hilmi
05-11-2013, 18:41
Aynen öyle Aliharbiye üstad sansürler yüzünden filmlerinde tadı tuzu kalmadı artık..

Only the registered members can see the link

bayram tv
05-11-2013, 19:08
tecavüz sahnesinde sansür yaptıramayan rtük nedense kemal sunal filmlerine sansüre bogmuş güçleri buna yetmiş yazıklar olsun..

Hikmet™
05-11-2013, 21:06
Benim anlamadığım DİGİTURK Film kanallarında özellikle MMX Stars ve MMX Speed kanallarında Er0tik sahnelerde sansür olmazken nedense sigara ve alkol sahnelerinde akıl almaz derecede sansür olmasıda beni rahatsız ediyor. Kadın filmde çırıl çıplak geziyor sansür yok ama eline sigara alınca sigara sansürleniyor.

Hilmi
05-11-2013, 21:43
Benim anlamadığım DİGİTURK Film kanallarında özellikle MMX Stars ve MMX Speed kanallarında Er0tik sahnelerde sansür olmazken nedense sigara ve alkol sahnelerinde akıl almaz derecede sansür olmasıda beni rahatsız ediyor. Kadın filmde çırıl çıplak geziyor sansür yok ama eline sigara alınca sigara sansürleniyor.

Tam bir komedi.. Benim yeğenim ilk öğretim 3 sınıf öğrencisi bana soruyor film izlerken.Amca kadının elideki sigarayı niye öyle yapmışlarki .!!!!

Only the registered members can see the link

muslum-baba
05-11-2013, 23:38
arkadaşlar...hükümet değişince sansürün sonlanabileceğini düşünüyormusunuz....

aliharbiye
06-11-2013, 10:29
valla hükümet ben olsam bütün anayasayı değiştirirdim, avrupada olmayan insan haklarını, ve insanları bilgilendirecek onları medeniyete taşıyacak herşeyi yapardım, ve gezegende işe yaramaz abese iştigal ne varsa yıkar başka bir şey dikerdim herhalde.

rselturk
09-11-2013, 22:09
Ah be Ali,senin de benim gibi niçin forumlara takıldığın belli oldu...Ne yaparsan yap bu yaşamda muhalif biri olmaktan kurtulamazsın...Boş ver,ne maymun oluruz,ne de "Üç maymunları"oynarız.Tanrıya şükür,bizim gibi düşünenler de az değil!...:wave: