Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım edermisiniz windeows ta gezinirken şöyle bir pencere çıkıyor ve çok sinirbozuu
siestagunay
19-11-2006, 23:46
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
işte windows'ta gezinirken resim video mp3 vs. gibi yerlere giriyorum ve birdenn hooop bu pencere çıkıyor bunu nasıl engelleyebiliriz acaba ustalar lütfen yardım edinn lütfenn...
şimdiden teşekkürler saygılar..
Bilgisayarında Windows Zararlı bir yazılım bulmuş ve onun Çalışmasını engellemek istiyor stabil bir anti virus programı ile taram yap..!
Hakan Gül
20-11-2006, 00:00
Avast Veya Kaspersky işini görecektir..
iyi bir virüs programı ve iternet araçlar menüsünde açılır pencere engelleyicisi
ayarlarını ve eklentileri yönet bölümlerini kontrol edin ayarlarını yapın düzelecektir konu regedit'e yerleşmiş olabilir buraya ulaşmak için BAŞLAT-ÇALIŞTIR- regedit yaz evet deyip o konu başlığını bulup silmektir. Ancak bu bölümü iyi bilmek gerekir yanlış yönlendirmiş olmayayım saygılar
burda tarama yapabilirsin.mutlaka virusu bulur.
Only the registered members can see the link
siestagunay
20-11-2006, 17:21
kaspersky ile tarama yaptım fakat bişey bulamadı _?
ne yapmalıyım şimdi_?
Uğraşma format at :) Virüs felan bulamadıysa pc in başka yolu yok.Kolay Gelsin..!
incitanesi
21-11-2006, 15:53
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
işte windows'ta gezinirken resim video mp3 vs. gibi yerlere giriyorum ve birdenn hooop bu pencere çıkıyor bunu nasıl engelleyebiliriz acaba ustalar lütfen yardım edinn lütfenn...
Sistem geri yüklemeyle daha önceki bir zamana gitmeyi denedin mi arkadaşım
olmadı güvenli kipte bilgisayarı aç dene, eğer 2 durumda bilgisayarın düzgün çalışmazsa maalesef en kesin ve iyi yol olarak format at.Sonra Pc Inspector File Recovery gibi programlarla kaybolan dosyalarını geri getirebilirsin.Virüssüz günler dilerim:wave:
siestagunay
21-11-2006, 18:03
teşekkürler en sonunca format attim simdide acronisle imaj alacağım teşekkürler..
arkadaşlar bende de bu pencerenin aynısı çıktı kaspersky,avast bişey bulmadı..ne yapmam gerekir:(,formattan başka bir çözümü yok mu bu sorunun
kaspersky'la disk c yi taratacaktım..disk c ye sağ tıklayıp taraya tıkladım bu üsteki pencere çıktı..mp3lerde falan çıkmıyor,disk c yi taratacaktım o zaman çıktı
arkadaşlar ne yapmam gerekir?
arkadaşlar ne yapmam gerekir?
Spyware Programları ile tarat dostum. örneğin Spy sweeper veya Spyware Doctor Sorununu çözecektir :624ok:
pc'yi kaspersky+avast+spyware doctor ,bir de trojan hunter ile tarattım bişey bulamadı..dün sadece bir kez çıktı bu pencere acaba bilgisayar hatayla göstermesin bu pencereyi:49:
pc'yi kaspersky+avast+spyware doctor ,bir de trojan hunter ile tarattım bişey bulamadı..dün sadece bir kez çıktı bu pencere acaba bilgisayar hatayla göstermesin bu pencereyi:49:
olabilir. Registry mechanic veya System mechanic programıyla bi tarat.
siestagunay
27-11-2006, 17:27
yine tarattım bişey çıkmadı registry ile tarattım bişey çıkmadı ne olabilir ki acaba ustalat_?
mdogan71
22-12-2006, 14:46
güvenlik duvarı ayarlarından güvenlik duvarını kaldır düzelir
siestagunay
22-12-2006, 17:44
neyse artık format attım xp pro yükledim düzeldi teşekkürler..
arkadaşlar yanlışlıkla horbirteki kanaları silmişim onları bulmam için frakasını verirmisiniz teşekürederim
Hakan Gül
23-12-2006, 17:20
arkadaşlar yanlışlıkla horbirteki kanaları silmişim onları bulmam için frakasını verirmisiniz teşekürederim
Konunun yeri burası değil arkadaşın ilgili yere açabilirsiniz..