PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Viasat History Kanalını Digitürk Platformuna İstiyoruz

tolga_fb39
13-10-2014, 00:54
Arkadaşlar platformda ciddi anlamda tarih kanalı sıkıntısı var malumunuz. Bu yüzden Viasat History kanalının platforma katılması ve bu ihtiyacı gidermesi için imza kampanyası başlattık. Bu şekilde belki bir sonuca varırız. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler..

Destek için: Only the registered members can see the link

tolga_fb39
13-10-2014, 14:56
Arkadaşlar bu konuyu okuyanları kampanyaya imza atmaya davet ediyorum. Digitürk üyeleri imzadan çekinmeyin. Bu imza ile hiçbir yükümlülüğe girmiyorsunuz sadece destek oluyorsunuz. Hadi imzaya, şimdiden teşekkürler..

akipaga
13-10-2014, 19:43
ben imzaldım umarım gelir

Hikmet™
13-10-2014, 21:32
Şu Viasat History kanalı için Filbox modül almayı düşünüyorum. Merak ettim valaha kanalı.

cilginizmirli
13-10-2014, 22:01
İmzaladım umarım bir faydası olur.

tolga_fb39
14-10-2014, 00:12
Destek veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler, bu konuyu inceleyen tüm üyeleri imza atmaya davet ediyorum. .

bayram tv
14-10-2014, 00:22
Bende dsmart ve filbox var natgeo history kanalı gelsin viasat hıstory kanalını bir izlesin tarih kanalı nasıl olurmuş ögrensinler tek eksik tarafı yayınları dönüşümlü 12 saat history 12 saat ise nature kanalı oluyor

viasat kanallarının içerigini merak edenler için resim ve link verdim isteyen bakabilirler..

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the linkürkiye/1448209005407350

Amerikalılar bugün Leif Erikson Günü'nü kutluyorlar. Onun kim olduğunu biliyor musunuz?

Bersekler, kontrolsüz trans halinde dövüşen bir topluluktu.Onları daha yakından tanımaya cesaretiniz var mı?

"Tarih Yazan Kadınlar" dediğimizde aklınıza ne geliyor?

45 yıl boyunca İngiltere'yi yöneten kadın kimdi? Öğrenmek için "Tarih Yazan Kadınlar" ı kaçırmayın!

Cadı Avı. Bu kadar acımasız bir şey nasıl mümkün olabilir?

Daha fazlasını öğrenmek için, "Engizisyon" Viasat Nature History HD'de!

Ülkelerini yıkıma götüren birisini milyonlar neden destekledi?

"Adolf Hitler'in Karanlık Karizması" Viasat Nature History'de!

Siz hangisini daha çok merak ediyorsunuz?

Bu adam Amazon Yağmur Ormanları'nın bir bölümünü satın aldı. Peki ya sonrasında ne olduğunu biliyor musunuz?

Sizi Amerika'daki sulak alanlara, adalara, yarasalarla dolu mağaralara, kanyonlara ve daha başka muhteşem yerlere doğru bir gezintiye çıkarıyoruz!

Yavru aslanların avlanma sanatını öğrenmelerinden annelerinin sorumlu olduklarını biliyor muydunuz?

setere
14-10-2014, 15:47
Şu Viasat History kanalı için Filbox modül almayı düşünüyorum. Merak ettim valaha kanalı.
güzel tarih begeselleri var.
nature kanalı gündüz yayın yaptığı için pek içeriğine bakamadım.
en güzel tarafı nat geo ve discovery gibi zırt pırt reklam yok.

tolga_fb39
14-10-2014, 18:41
Bu sayfayı okuyan arkadaşlar bir imzayı çok görmeyin lütfen. Haydi imzaya. .

bayram tv
14-10-2014, 22:03
Bu sayfayı okuyan arkadaşlar bir imzayı çok görmeyin lütfen. Haydi imzaya. .

Digi üyeligim yok. arkadaşlara destek için bende imzaladım..:wave:

tolga_fb39
14-10-2014, 23:02
Digi üyeligim yok. arkadaşlara destek için bende imzaladım..:wave:

Çok teşekkürler :present::present:

Tüm arkadaşları da desteğe davet ediyorum :praying::praying:

muslum-baba
14-10-2014, 23:05
d smartta,da gelsin arkadaşlar bizde izleyelim..

tolga_fb39
16-10-2014, 17:36
Haydi Digitürk kullananlar,belgesel tutkunları bu kadar mıyız?

tolga_fb39
17-10-2014, 22:41
Şu anda 54 kişi olduk. Yolu yarıladık sayılırız. 100'ü bulursak platformla temasa geçilecek hadi duymayanlara da duyuralım arkadaşlar, sıkalım dişimizi..

tolga_fb39
19-10-2014, 00:26
77 kişi olduk haydi arkadaşlar 100'e az kaldı..

tolga_fb39
19-10-2014, 19:24
Kanalın Türkçe dublajını ve fragmanlarını merak edenlere buyurun video:

An itibariyle 91 kişiyiz,destek verenlere teşekkürler..

tolga_fb39
20-10-2014, 20:22
Şu an 140 kişi olduk ayrıca Viasat kanallarının resmi Facebook sayfasından bana verilen cevap:

Süreci hızlandırmak için kim var kim yok haber uçurun,imzaya davet edin arkadaşlar !!!

tolga_fb39
22-10-2014, 14:00
Destek hatırlatma..

tolga_fb39
22-10-2014, 20:17
Arkadaşlar attığımız her imza change.org sitesinde verdiğim Digitürk ile ilgili mail adreslerine talep olarak gidiyor. Yani ne kadar çok imza o kadar baskı. Haydi herkese haber verin bu kampanya ile ilgili. .

tolga_fb39
24-10-2014, 23:14
Destek için hatırlatma görmeyen üyelerimiz de görmüş olur belki. .

tolga_fb39
27-10-2014, 00:02
İmza atmak isteyenler için : Only the registered members can see the link

tolga_fb39
30-10-2014, 15:29
Arkadaşlar Digiturk'ten bu sabah gelen bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Digiturk içerik alımdan bir bayan aradı ve platformda yayına başlamak isteyen kanalların kendileri ile temasa geçmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca şu anda platformda ciddi anlamda frekans sıkıntısı yani yer problemi olduğunu yeni kanal gelmesi için mevcut kanallardan gidenin olması gerektiğini söyledi. Yani anlıyacağınız top Viasat Türkiye'de. O zaman bize de Viasat Türkiye'nin Facebook adresinde baskıyı arttırmak kalıyor.

Adresler:

Only the registered members can see the link ve

HADİ ARKADAŞLAR HERKES SON YAPILAN PAYLAŞIMLARIN ALTINA VE SAYFA DUVARINA BU TALEBİ YAZSIN !!!

tolga_fb39
01-11-2014, 15:14
Arkadaşlar bir forumda @ribery nickli üye arkadaşım Digiturk'ten duyum almış ve kesin olduğunu söyledi. Viasat kanalları için Digiturk platformunda bir kıpırdanma varmış. Gelen talepler doğrultusunda çalışmalara başlayacaklarmış. Hadi imza kampanyamıza desteklerinizi yoğunlaştırmanızı istiyorum. Ne kadar çok imza o kadar çok talep ve sonunda başarı demek.

Haydi tanıdığınız tüm Digiturk üyelerini harekete geçirin ve imza attırın.

İMZA LİNKİ: Only the registered members can see the link

tolga_fb39
05-11-2014, 14:57
211 KİŞİ OLDUK HAYDİ HERKES KIPIRDANSIN ZİNCİRLEME ETKİ OLUŞTURALIM !!!

İMZA İÇİN: Only the registered members can see the link

tolga_fb39
07-11-2014, 22:29
HAYDİ DİGİTÜRK ÜYELERİ İMZA ATMAYA ÜŞENMEYİN,SONUCA DAHA HIZLI ULAŞMAK İÇİN
DESTEK VERİN,YAKINLARINIZI DA İKNA EDİN !!!

226 KİŞİ OLDUK KATLAYALIM ŞU SAYIYI: Only the registered members can see the link

tolga_fb39
10-11-2014, 21:45
235 KİŞİ OLDUK YOK MU ARTTIRAN !!!

Facebook ve Twitter Etiketimiz

#viasatlardigiye

aydogan
12-11-2014, 16:30
Geç oldu lakin 2 üyelik var bende taahütü bitmek üzere eklenirse 2 sini 1 er yıl daha uzatıncam

tolga_fb39
14-11-2014, 19:02
Arkadaşlar 1 Aralık tarihi itibariyle Nat Geo kanallarının Dsmart platformunda da yayına başlıyacağı söyleniyor. Bu gelişme ile Digiturk belgesel paketi tüm farklılığını kaybedecektir. Bu sebeple Viasat kanallarını daha yoğun şekilde platforma isteyelim. Bu kanallar belgesel paketine fark ve kalite getirecektir.

ŞU ANDA KAMPANYAMIZDA 243 KİŞİ OLDUK SİZ DE NE KADAR ARKADAŞ İKNA EDEBİLİRSENİZ TALEBİMİZ O DEĞERDE CİDDİYET KAZANACAKTIR.HAYDİ İMZAYA !!!

#viasatlardigiye

misonmez
14-11-2014, 23:21
S.A. İYİ AKŞAMLAR.

tolga_fb39
26-11-2014, 14:03
Arkadaşlar bugün itibariyle NAT GEO kanalları Dsmart'a eklenmiş. Biz Digitürk üyeleri için belgesel paketinin ayrıcalığı var mı artık ? VİASAT kanalları şart oldu,hadi imza patlaması bekliyorum !!!

256 KİŞİYİZ AN İTİBARİYLE !!