PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Filbox Humax uydu alıcısı

bayram tv
05-11-2014, 00:43
Only the registered members can see the link

Resim alıntıdır resmi paylaşan filbox distribütörlügü yapan ana bayii arkadaştır daha fazla bilgi sahibi olursam burdan bilgi veririm..

alıntı..

pencere77
05-11-2014, 01:32
humaxla işbirliği yapacak heralde

beaverss
05-11-2014, 10:31
humaxla işbirliği yapacak heraldegörünen ileride D smart Dijitürk gibi kutu işine başlayacağa benziyor

Hikmet™
05-11-2014, 19:16
görünen ileride D smart Dijitürk gibi kutu işine başlayacağa benziyor

Başlamasına başlasında D-Smart ve DİGİTURK Gibi kendi kanal sıralamasını kendisi yapmasın üyelerine bıraksın bu işi. Kutuyada geçtiklerine göre demekki satışlar iyi gidiyor.

rselturk
05-11-2014, 23:24
Her ticari kuruluş var olmak için gelişmek,büyümek ister.Bu onların doğal yapısıdır.Hakkı da vardır.Önemli olan büyürken "insan unsurunu"gözetmektir.Kar etmeyi hizmet amacının önüne koyarsa,en küçük ekonomik krizde yok olup gider,ardından ağlayanı da olmaz.Tv izleyicisi olarak benim gönlümdeki de sağlıklı büyümesidir.Geniş tabanlı bir platform olarak rekabet ortamında yerini alması herkesin yararınadır,diye düşünüyorum...:wave:

beaverss
06-11-2014, 10:29
Her ticari kuruluş var olmak için gelişmek,büyümek ister.Bu onların doğal yapısıdır.Hakkı da vardır.Önemli olan büyürken "insan unsurunu"gözetmektir.Kar etmeyi hizmet amacının önüne koyarsa,en küçük ekonomik krizde yok olup gider,ardından ağlayanı da olmaz.Tv izleyicisi olarak benim gönlümdeki de sağlıklı büyümesidir.Geniş tabanlı bir platform olarak rekabet ortamında yerini alması herkesin yararınadır,diye düşünüyorum...:wave:

Aynen katılıyorum karderşim hizmet lazım