PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçeye 3 Maç Ceza

Roc72
12-12-2006, 17:24
Only the registered members can see the link

PFDK, F.Bahçe'ye 3 maç seyircisiz oynama cezası verdi

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK), Fenerbahçe'ye, G.Saray derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve F.Bahçe'nin 2-1 kazandığı maçta, kaleci Mondragon'a yanıcı madde atılmış, sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Erik Gerets'in de alnına sert bir cisim atılmıştı.

Karar kesinlik kazanırsa, F.Bahçe ligin ikinci yarısının 2. haftasında G.Birliği, 4. haftasında Sakaryaspor ve 6. haftasındaki Sivasspor maçlarında sahaya taraftarından yoksun çıkacak.

CABBARİ
12-12-2006, 17:30
bana kalırsa az bile verildi..
en az 10 maç ceza almaları gerekiyordu..
geretsin başını herkes gördü
eger bir avrupa maçında olsaydı o uefa kesin 10 sene avrupa musabakalarından men verirdi:):)

Kemal Turan
12-12-2006, 17:34
Çok çok az verilmiş. Şike olayı gibi bunu da geçiştirmeye bakıyorlar. Bana göre çok çok yukarlardan baskı var.

CABBARİ
12-12-2006, 17:37
Çok çok az verilmiş. Şike olayı gibi bunu da geçiştirmeye bakıyorlar. Bana göre çok çok yukarlardan baskı var.

daha dur şike olayı bitmedi dahası var..
bugün yarın o baskılarla şikede su yüzeyine çıkacak..
selametle..

Roc72
12-12-2006, 17:42
Her zaman 4 büyükler arasında bu tür vakalar meydana geliyor ama son olay bardağı taşırdı.Ama tahkim kurulu bence cezayı 1 veya 2 maça indirecek..Yinede sporun bir oyun olduğunu unutuyoruz bu kadar şiddete ne gerek var onu hala anlamış değilim ...

lordlordleon
12-12-2006, 17:44
:) :) :) :) :) vay beee bu forumdaki fenerbahçeliler nerede diyecem gerek yok herzamanki gibi ortam yaww kınalar havada uçuyor rrrrr:)

uzman_elhan
12-12-2006, 17:46
kötü oldu

Roc72
12-12-2006, 17:48
Kına yakmaya gerek yok sen maçı seyrettiysen ve olayları gördüysen zaten yorumu yapmış olmalısın ama Gerest e iyi olmuş dersen zaten söylecek cümle yok sana...

pastil
12-12-2006, 17:50
selametle..

bu kadar sevindiğinize göre muhtemel başka takımlardansınız! :nono: :46:
not:kimseye kışkırtıcı ya da aşağılayıcı kelime kullanmayınız!!! (umuter)

CABBARİ
12-12-2006, 17:51
geretsin alnı dünya tv lerinde v gazetelerinde gösteriliyor buna kimse seyirci kalamazdı..
sealmetle..

CABBARİ
12-12-2006, 17:52
bu kadar sevirdiğinize göre muhtemel eziklerdensiniz..! :nono: :46:

lütfen kelimelerinize dikkat ediniz..
size yakışmıyor..
varsa yorumunuz burada yapabilirsiniz..
selametle..

Kemal Turan
12-12-2006, 17:56
bu kadar sevindiğinize göre muhtemel eziklerdensiniz..! :nono: :46:

Pastil arkadaşım, burada hepimiz forum arkadaşıyız. Evet sizinde yorumunuz varsa yazın. Kırıcı kelime kullanmayın.

uzman_elhan
12-12-2006, 17:57
Eyer birşey yazacaksan yazarken biraz düşünün ondan sonra yaz sn:pastil

Kemal Turan
12-12-2006, 17:59
selametle..

Cabbari obaskılar fedarasyonun daha üzerinden geliyor. Hatırlarsan istanbulspor a giden 600 milyar olayıda kapandı. Askerlik olayı gibi.

CABBARİ
12-12-2006, 18:01
Cabbari obaskılar fedarasyonun daha üzerinden geliyor. Hatırlarsan istanbulspor a giden 600 milyar olayıda kapandı. Askerlik olayı gibi.

ya aklı olan ve kör olmayan bir nsan anlar bunu..
şike varsa ortaya çıksın ve ceza alsın eger yoksa fener yonetimi bu işi hemen kapatsın ama kaç hafta oldu hala bir basın açıklaması haricinde çıt yok benim şaşırdıgım nokta o...
selametle...

almeyda
12-12-2006, 18:16
ya ustalar çok güzel yazıyorsunuzda neden sürekli tek taraflı düşünüyorsunuz.sanki fenerbahçenin dışındaki diğer büyükler bu güne kadar şike yapmadılar.bunları bir çoğumuz biliyor ama işimize gelmiyor.şu an ülkemizde futbol üzerinde oynanan oyuınlar hakkında hepimiz az çok fikir sahibiyiz.çünkü çok büyük rant var.o yüzden bir çoğumuz birbirimize karşı kırıcı kelimeler kullanmamaya gayret gösterirsek daha iyi olacağını düşünüyorum.

ibalaban
12-12-2006, 19:06
Altta kalanın canı çıksın, sahayı yakanlara, taş atanlara cezalar verilmedi. Burada FENERBAHÇE'nin başarılarına gölge düşürmek istiyorlar. Şu bir gerçek ki Türkiye'de bir FENERBAHÇE liler var, bir de FENERBAHÇE li olmayanlar. Bu kadar basit. Sahada istediğini alamayanlar masa başında almaya yöneldiler. Ancak buna .... denir. Ne mutlu FENERBAHÇE liyim diyenlere. Bir gün herkes FENERBAHÇE li olacak. Şikeden söz edenler ellerinde kesin kanıt olsa var ya o gün FENERBAHÇE' yi idam ederler. Bu kadar beklemezler. Karından konuşmayalım. Gerçekleri ortaya serelim. Trabzonda bizim teknik direktöre taş atıldığında çok ufak bir şey dediler. Aslında gerets birden sonuç 2- 0 olunca kafasını kulübe demirine vurmuştur. Kimsey fazla kızdırmayın. Herkes birşeyler biliyor. ??????????????

baykum
12-12-2006, 20:41
arkadaşlar mondragana atılan cism ile sadece bu cezayı alması lazımdı ya diğerleri.

akcayhalil
12-12-2006, 20:43
Arkadaşlar geçtiğimiz sezon Orduspor-Eskişehirspor maçında taraftarın biri sahaya elinde sopayla girdi ve bunda yaralanma olmadığı halde Orduspor takımına 10.maç seyircisiz oynamama cezası verildi. Buyrun taktiri size bırakıyorum. Bence az bile almışlar ceza,

eraybal
12-12-2006, 21:12
3 maç az geldi banada ama umarım indireme gidilmez.benim korkum ali samıyende taraftarlarımız aynı şekilde karşılık verirse ne olacak?

halil07
12-12-2006, 21:20
Boşa sevinmeyin FENELBAHÇE liler baskı ile federasyonu bıktırır ve hatta GALATASARAY ımıza ceza bile kestirirler.

Hakan Gül
12-12-2006, 21:30
Abicim bi kere şike olayından hiçbişey çıkmaz.. Aziz YILDIRIM ara sıra anadolu takımlarına teşvik primi dağıtır o ayrı mesele ama şike falan kimse ispatlayamaz.. Maça gelince Fenerbahçe sami yen'e gidince aynısı oluyo ama nedense galatasaraya Fenerbahçe gibi ceza verilmiyo.. Süper ligdeki 17 takım Fenerbahçe'ye düşman nedendir anlayamadık..Spor kardeşliktir diyenler bile saman altında su yürütmekte.. Boş boş konuşmalarla bazı şeylerin üzerini örtmeyi bırakalım..Birazda gerçekleri görmeye çalışalım.. Bir örnek vereyim Beşiktaş maçında beşiktaş taraftarları bi genci bıçaklayarak öldürmüşlerdi.. Ne oldu hiçbişey... Neyse konuyu fazla uzatmayacam çünkü başka yerlere gidiyo :00000002:

hallederiz
12-12-2006, 21:49
Arkadaşlar geçtiğimiz sezon Orduspor-Eskişehirspor maçında taraftarın biri sahaya elinde sopayla girdi ve bunda yaralanma olmadığı halde Orduspor takımına 10.maç seyircisiz oynamama cezası verildi. Buyrun taktiri size bırakıyorum. Bence az bile almışlar ceza,

% 1500 haklısın arkadaşım

Hakan Gül
12-12-2006, 21:55
Peki son Fenerbahçe maçında alex ceza sahası içinde kaleci tarafından bariz bi şekilde faul yapılarak düşürüldü ve herkes penaltı+kaleciye kırmızı kart beklerken hakem geldi alexe sarı kart verdi.. Ne diyeceksiniz buna.. Lütfen tarafsız olun.. Kimse Fenerbahçe'ye yapılanları görmüyo nedense.. Zaten biz gereken cevabı sahada verdik arkadaşlara.. Geçmişimizede bakarsak iyi olur diyorum.........

akcayhalil
12-12-2006, 22:05
Peki son Fenerbahçe maçında alex ceza sahası içinde kaleci tarafından bariz bi şekilde faul yapılarak düşürüldü ve herkes penaltı+kaleciye kırmızı kart beklerken hakem geldi alexe sarı kart verdi.. Ne diyeceksiniz buna.. Lütfen tarafsız olun.. Kimse Fenerbahçe'ye yapılanları görmüyo nedense.. Zaten biz gereken cevabı sahada verdik arkadaşlara.. Geçmişimizede bakarsak iyi olur diyorum.........

Arkadaşım biz fenerbahçe spor takımına herhangi bir lafımız yok zaten, alexin pozisyonu tabiki penaltı, bizim sitemimiz seyirci ve taraftarlara peşindende futbol fedarasyonuna, konuşmalarımız yazlnış anlaşılmasın. Saygılar

ibalaban
12-12-2006, 22:25
6S iyi ki bir uefa kupası aldı yoksa çok 6s lı hasetinden çatlar veya köprülerden kendisini atardı. Epey onunla avunurlar.

eraybal
12-12-2006, 22:40
6S iyi ki bir uefa kupası aldı yoksa çok 6s lı hasetinden çatlar veya köprülerden kendisini atardı. Epey onunla avunurlar.

düzelteyim galatasarayın kısaltılmış hali GS dir 6s değilidir.

akcayhalil
12-12-2006, 22:44

Arkadaşım Galatasaray Sadece UEFA Kupasını almadı, Süper kupayıda aldı(Şampiyon kulüpler kupasını alan bir takımı eledi) Ve 4.sene üst üste şampiyon aldı, sen olsan hasetinden çatlarmısın. Artık fanatizmi bırakalım biraz objektif olalım. Ne dersin?

Hakan Gül
12-12-2006, 22:55
Arkadaşım Galatasaray Sadece UEFA Kupasını almadı, Süper kupayıda aldı(Şampiyon kulüpler kupasını alan bir takımı eledi) Ve 4.sene üst üste şampiyon aldı, sen olsan hasetinden çatlarmısın. Artık fanatizmi bırakalım biraz objektif olalım. Ne dersin?
Arkadaşım rekorlara başlarsak Fenerbahçe'ninkileri hiç saymayalım çünkü bitmez...Kimin taraftarı daha çok hepimiz daha iyi biliyoruz.. Fenerbahçe'nin kadrosu süper ligi satın alır kabul edelim artık...dediğin gibi fanatizmi bırakıp objektif olalım :45:

okinava
12-12-2006, 23:02
arkadaslar ölçüyü kaçırmayalım ben de şimdi buraya birçok şey yazmak isterdim ama burası yeri degil dostluktan ayrılmayalım

freestar
12-12-2006, 23:32
Arkadaşım rekorlara başlarsak Fenerbahçe'ninkileri hiç saymayalım çünkü bitmez...Kimin taraftarı daha çok hepimiz daha iyi biliyoruz.. Fenerbahçe'nin kadrosu süper ligi satın alır kabul edelim artık...dediğin gibi fanatizmi bırakıp objektif olalım :45:

arkadaşım şu rekorları sölede bizde bilelim eğer aldığınız süt kupasından bahsediyorsan hiç bahsetme ne dersin?:8[1]:

erc42
13-12-2006, 01:06
Şurda yazılan mesajları okuduğumda gördüm ki içi boş bir fındık kabuğu,ve kafasını kuma sokmuş deve kuşu misali.Futbol adına yapıcı hiç yorum yok.
Her sahada olduğu gibi olaylar olmuştur. ama bunun cezası seyircisiz futbol değildir. Bu futbolun doğasına aykırıdır. ceza verilecekse başka şekillerde verilmelidir.
Son olarak gs lı kardeşlerim yorum yaparken önce alisamiyende neler olmuştu ,ne ceza verildi .şimdi ne oldu ne ceza verildi.Bunu irdelesinler.

eraybal
13-12-2006, 01:10
bence bu konuya bir son nokta koymak lazım çünkü mesajlar geldikçe tartışma boyutuna sürükleniyor gibi..birbirimizi kırıyoruz forumda.

seyitömer
13-12-2006, 02:19
galatasaray ankaragücünü 8--0 yendigi maçta şike yokmuydu.döner bıçaklarıyla mecidiyeköyde fenerlileri kovaladıgınız günleri ne zaman unuttunuz.

draculu45
13-12-2006, 03:58
sevgili arkadaslar bazıları alınır ama ben yinede yazıyorum benim dünyada tanıdıgım tek hazımsız taraftar rakibimiz her seye atlarlar ve sonuc ortadaher zamanda derslerini almışlardır iflas eden tüçcar herzaman eski defter karıştırırmış bırakın eskiyide yeni defterlere bakın nasıl olsa bu sene yüzüncü yıları allem kullem ile ortalıgı karıstırıp sampiyon olmak sonuç belli hüsran herkese saygılar

Hakan Gül
13-12-2006, 07:36
Neyse arkadaşlar yazacak şey çok ama konuyu uzatmamak gerek.. Forumun düzeni açısından konu kilitlenmiştir.. Herkes bildiği gibi devam etsin :wave: