Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanal D Epg'lİ Yayina BaŞladi
Kanal D,STAR,CNN TURK,Dream tv,HABERTÜRK,D YEŞİLÇAM,D MAX,D ÇOCUK,D PLUS,D SPOR,D HİPODROM,BJK TV,GS TV,MOVİE SMART,DISCOVERY CHANNEL,DREAM TURK,EURO STAR,EURO D,EMLAK TV,FIX TV, EPG'li yayına başlamış..bilginize
iyi olmuş haber için teşekkürler program akışı falan ayrıntılı gösteriyor.
Bandırmalı
14-12-2006, 14:26
kurulucak platformun ilk adımları olarak değerlendiriyorum
kurulucak platformun ilk adımları olarak değerlendiriyorum
galiba öyle
resim ekleyebilecek arkadaş var mı acaba
yusuf-tc
14-12-2006, 17:12
eyvallah, cok dusuncelisin....
ornek bi davranis....
siestagunay
14-12-2006, 18:19
abi EPG li yayın ne demek ne özelliklere sagip acaba bilgilendirirmisiniz beni_?
abi EPG li yayın ne demek ne özelliklere sagip acaba bilgilendirirmisiniz beni_?
epg kanal değildir.
epg televizyon ekraninda kanal programlarının yayın akışlarını görebilmemizi saglayan uygulamadır. kumandadan bir tusa basilir, ekrana günlük/haftalık yayın akışı gelir.epg li olan kanallardan birinde kumandadan guide tuşuna basarsan yayın akışını görürsün
güzel haber teşekkürler
siestagunay
16-12-2006, 20:04
epg kanal değildir.
epg televizyon ekraninda kanal programlarının yayın akışlarını görebilmemizi saglayan uygulamadır. kumandadan bir tusa basilir, ekrana günlük/haftalık yayın akışı gelir.epg li olan kanallardan birinde kumandadan guide tuşuna basarsan yayın akışını görürsün
bilgi için teşekkür ederim...
bilgi için teşekkür ederim...
önemli değil
mugumrah
16-12-2006, 20:19
bilgi için teşekkürler...
Özgür Erge
16-12-2006, 20:33
bilgi için teşekkürler
Arkadaşlar bugun baktım normalde yazıyodu ama bugun nedense yazmıyo ilerki günlerde tam rayınaoturur herhalde
bilgi için teşekkürler bencede bu işler ilerdeki kurulumlar için biradım geldi banada ama yinede hayırlı olsun diyelim
Arkadaşlar bugun baktım normalde yazıyodu ama bugun nedense yazmıyo ilerki günlerde tam rayınaoturur herhalde
evet epg lerin saatlerinde bir problem var o problemide kısa zamanda düzeltirler herhalde..
Bilgi için teşekkürler arkadaşım
HABERTÜRK,YEŞİLÇAM,MOVİE SMART ta test epg yayınına başlamış..bilginize
yamangenc
13-01-2007, 00:39
Garip olan bir şeyde benden star tvde kanal d nin yayın akışı yazılı tuhaf demi :)
banshee8831
13-01-2007, 01:17
ben 1 ay öncesinden görmüştümde bazı kanalardada var.yanlız kanal de deki epg bazen saçmalıo.eski program bilgisi saatlerce durabilio aynen ...
eee acemi epg işte olur böyle şeyler alışana kadar :puah:
teşekkürler bilgi için
resim ekleyebilecek arkadaş var mı acaba
Only the registered members can see the link
işte resmi
kumandadan epg tuşuna bastığın zaman içerikle ilgili kayan bir yazı vardır...
bilgi için çok teşekkürler
orkinoss
13-01-2007, 15:07
şuanda moviesmart dyeşilçam da epg bilgisi yok galiba??
şuanda moviesmart dyeşilçam da epg bilgisi yok galiba??
var arkadaşım devam ediyor.
Sonsuzluk
13-01-2007, 17:39
bilgiler için teşekkürler
zaferpek
15-01-2007, 21:52
13 d.
nova paketi gibi yani