Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş 3-3 Benfica Yorumlar Buraya
Baldemir
14-11-2016, 20:17
Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi'nde 23 Kasım Çarşamba günü Benfica ile yapacağı maçın Türkiye yayıncısı Tivibu maçı yayınlayan diğer yabancı kanalları burada paylaşalım.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link
Hispasat 30W uydusu SPORT TV1 HD
Frekans: 12246 H 27500
Viasat Fotboll HD
bu kanal thor uydusunda 12149 v 30000 frekansında maç yayınlarında açılıyordu.yayın kesildi.şu an Nordic kapsama alanında yayında.
Hispasat 30W uydusu SPORT TV1 HD
Frekans: 12246 H 27500
Sport tv 1 hd serverle acikmi ?
Sport tv 1 hd serverle acikmi ?
serverda açık üstelik takılma donma yok 10 numara diyebilirim.HD frekanslar hassas ayar istiyor.yağmurlu havalarda sinyal kırılması oluyor.
serverda açık üstelik takılma donma yok 10 numara diyebilirim.HD frekanslar hassas ayar istiyor.yağmurlu havalarda sinyal kırılması oluyor.
Yer neresiydi ustad kaclik canakla aliyorsunuz? Ben izmirden 90 lik ile rahat almistim bu uyduyu bi kac sene önce...
Baldemir
14-11-2016, 22:04
Yer neresiydi ustad kaclik canakla aliyorsunuz? Ben izmirden 90 lik ile rahat almistim bu uyduyu bi kac sene önce...
Daha maça bir haftadan fazla var yeni kanllar eklenecektir...Belki azeri kanllarından ve astra 19.2 de bir çok kanal eklenebilir.
Daha maça bir haftadan fazla var yeni kanllar eklenecektir...Belki azeri kanllarından ve astra 19.2 de bir çok kanal eklenebilir.
Yok ustad biliyorumda sport tv ler cok kaliteli kanallar ayarlamak istiyorum bu uyduyu
Baldemir
14-11-2016, 22:18
Yok ustad biliyorumda sport tv ler cok kaliteli kanallar ayarlamak istiyorum bu uyduyu
Evet kalite hakkında bir sözüm yok ama kanal logolarıda çok büyük ekranın sağ tarafını kaplıyor
maçın yayıncı kanallarından biride ASTRA 19.2 uydusunda Sky Sport 4HD Kanalı.
Baldemir
19-11-2016, 00:25
Hadi gözünüz aydın maçı İdman tvde verecek Liveonsat sitesine idmantv eklenmiş.
Proqram (Only the registered members can see the link)
betsmart1989
21-11-2016, 10:59
Arena Sport 3 HD (Cro)
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
BT Sport Extra 2 HD
Digi Sport 5 (Svk)
Sky Sport 4 (Germany)
Sport 2 (Hungary)
Sport Tv 1 (Portugal)
SuperSport 5 Za
a6haber.com
SuperSport Maximo 1
TV3 Sport 1 (den)
Viasat Football Sweden
Viasat Football Norway
Fox Soccer 2GO
O2TV Football
ViaPlay (denmark)
ViaPlay (finland)
ViaPlay (norway)
ViaPlay (sweden):clap2:::common001:
İDMAN TV nin vermesi gerçekten iyi oldu
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
Sky Sport 4 (Germany)
slm bu kanallar serverla açılıyor mu? beIN Sports France 3 HD kanalında donmalar oluyor, bunun çözümü varmıdır
kartal3734
22-11-2016, 13:10
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
Sky Sport 4 (Germany)
slm bu kanallar serverla açılıyor mu? beIN Sports France 3 HD kanalında donmalar oluyor, bunun çözümü varmıdır
beın sport donmasiz seyrediliyor maxsimum 7 çok dönüyor çoğu zaman hiç açılmıyor ayrıca 19 astrada sky sport4 diye bir kanal mevcut değil sözü edilen frekansda öyle bir kanal çıkmıyor belki maç esnasında çıkıyordu kimbilir
Baldemir
22-11-2016, 18:01
beın sport donmasiz seyrediliyor maxsimum 7 çok dönüyor çoğu zaman hiç açılmıyor ayrıca 19 astrada sky sport4 diye bir kanal mevcut değil sözü edilen frekansda öyle bir kanal çıkmıyor belki maç esnasında çıkıyordu kimbilir
Sky spor kanallarını maç esnasında taratınız sadece maç zamanları aktif oluyor.
Bir arkadasa ayarladim azerspace uydusunu maca haziriz Only the registered members can see the link
LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
police1206
23-11-2016, 16:03
Bir arkadasa ayarladim azerspace uydusunu maca haziriz Only the registered members can see the link
LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
idman tv Az tv ve CBC Sport candır gerisi fasafiso, iyi seyirler
lindemann
23-11-2016, 16:24
astra 19.2 ve hotbirdte şifresiz verecek yahut server ile açılacak kanallar var mı?
astra 19.2 ve hotbirdte şifresiz verecek yahut server ile açılacak kanallar var mı?
Astradaki beinmax larda izlersin
Baldemir
23-11-2016, 19:10
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Baldemir
23-11-2016, 19:55
Beşiktaş v Benfica
#EXTINF:idman tv
#EXTINF:Arena Sports 3
#EXTINF:BEIN SPORT 3 HD
#EXTINF:Benfica_TV_1
Alıntıdır...İyi seyirler
Baldemir
23-11-2016, 21:19
Ben resimleri yüklerken bir anda maç 0-3 oldu
Baldemir
23-11-2016, 22:28
Ha gayret Beşiktaş 2-3 oldu
Baldemir
23-11-2016, 22:35
İşte bu helal olsun size 3-3 oldu
Baldemir
23-11-2016, 22:51
Beşiktaş-Benfica: 3-3
Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun 5. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, Benfica ile 3-3 berabere kaldı.
İlk yarıyı 3-0 geride kapatan Kartal, ikinci yarıda pes etmedi ve taraftarının müthiş desteğiyle skoru 3-3'e getirdi. Böylece yenilmezlik unvanını sürdüren ilk yarı sonunda Devler Ligi'nde biten ümitlerini yeniden canlandırdı.
Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Adanaspor ile oynanan karşılaşmaya göre Benfica maçında kadroda iki oyuncu değişikliğine gitti. Güneş, sakatlıkları geçen Dusko Tosic ve Adriano Correia'nın dönmesiyle takım kurgusunu değiştirdi. Adanaspor maçında savunmanın göbeğinde oynayan Atınç Nukan, Portekiz temsilcisiyle yapılan maçta yedeğe çekilirken, bu oyuncunun yerine Tosic, Marcelo ile stoperde görev aldı. Adanaspor mücadelesinde ilk 11'de forma giyen Cenk Tosun'un da yedek başladığı karşılaşmada, forvette Vincent Aboubakar görev aldı. Siyah-beyazlı takımda kalede Fabricio Agosto Ramirez yer alırken, savunmanın sağında Gökhan Gönül şans buldu. Defansın önünde Tolgay Arslan ile Atiba Hutchinson'ın oynadığı Beşiktaş'ta, orta saha Adriano'nun yanı sıra Ricardo Quaresma ve Oğuzhan Özyakup'tan oluştu. Bu arada genelde Süper Lig maçlarında forma şansı bulan Gökhan Gönül, siyah-beyazlı formayla ilk kez Şampiyonlar Ligi mücadelesine çıktı.
Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria, takımının Beşiktaş ile yaptığı ilk karşılaşmaya göre kadrosunda iki değişikliğe gitti. Vitoria, ilk maçta sakatlıkları nedeniyle oynamayan Luisao ile Kostas Mitroglou'yu ikinci karşılaşmada ilk 11'de görevlendirdi. İlk maçta ilk 11'de görev alan Lisandro Lopez yedek soyunurken, Andre Horta ise kadroda yer almadı.
Vodafone Arena'da oynanan karşılaşmada ilh tehlikeli atak Benfica'dan geldi. 3. dakikada Mitroglou'nun pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Eliseu'nun şutunda top direğe çarpıp dışarı çıktı. 4. dakikada ise Oğuzhan'ın sağdan ortaladığı topa Benfica savunmasının ters vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ederson'dan döndü. Dönen topu önünde bulan Aboubakar'ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ancak karşılaşmanın hakemi pozisyonda ofsayt kararı verdi. 10. dakikada maalesef top ağlarımıza gitti. Mitroglou'nun pasıyla savunmanın arkasına sarkan Guedes, Fabricio'dan sıyrılarak topu boş kaleye gönderdi ve Benfica'yı 1-0 öne geçirdi. 25. dakikada Benfica skoru 2-0 yaptı. Beşiktaş'ın hücumda kaptırdığı topla atağa çıkan Portekiz ekibinde Semedo, ceza sahası sol çaprazından sert bir şutla topu ağlara gönderdi. Kartal ikinci golün şokunu atamadan üçüncü golü kalesine gördü. 31. dakikada soldan kullanılan serbest vuruşta Mitroglou'nun kafa vuruşunda top direkten döndü. Yunan futbolcunun kafayla ikinci denemesinde de direkten dönen topu bu kez Salvio kafayla tamamlamaya çalıştı. Yine direkten dönen topa son vuran Fejsa, Benfica'yı 3-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadelenin ilk yarısı Benfica'nın 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Şenol Güneş ikinci yarının başında iki oyuncu değişikliğine gitti. Siyah beyazlılarda Gökhan İnler ve Cenk Tosun, Tolgay Arslan ve Gökhan Gönül'ün yerine oyuna girdi. İkinci yarıda taraftarının desteğini arkasına alan temsilcimiz 58. dakikada farkı ikiye indirdi. Sağ taraftan Beck'in arka direkte topu gelişine harika bir yarım vole vuran Cenk Tosun, Vodafone Arena'yı yıktı. Bu arada Cenk, 13 sezon sonra Sergen Yalçın'dan sonra Şampiyonlar Ligi'nde gol atan ilk Türk oyuncu oldu.
Golden sonra vites yükselten Kartal, farkı bire indirmek için Benfica kalesini abluka altına aldı. 82. dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına gelen Quaresma, bu sezon Devler Ligi'nde 3. golünü kaydetti.
88. dakikada ise Aboubakar'ın golü Vodafone Arena'yı yıktı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve tarihi maç 3-3 bitti.
Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 7 pauna çıkarken, Benfica puanını 8 yaptı.
BEŞİKTAŞ-BENFICA
STAT: Vodafone Arena
SAAT: 20:45
HAKEM: Damir Skomina
BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Beck, Tolgay, Atiba, Adriano, Quaresma, Oğuzhan, Aboubakar
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
BENFICA: Ederson, Eliseu, Lindelöf, Luisão, Nélson Semedo, Fejsa, Pizzi, Cervi, Salvio, Gonçalo Guedes, Mitroglou
TEKNİK DİREKTÖR: Rui Vitoria
muslum-baba
23-11-2016, 23:31
3 0 dan 3 3 yapmak her babayiğitin harcı degil
Valla ben böyle geri dönüş görmedim tebrikler kara kartal
muslum-baba
23-11-2016, 23:33
besiktaşımı kutluyorum allah utandırmasın......
muslum-baba
23-11-2016, 23:52
hRNDDMaJpDM
Aksam sinir oldum .ilk yari bitmeden kapattim.Gece uykum kacti internete girip 4-5- bekleken bird baktim 3-3 olmus.Helal olsun dedim ve geri kalan uykuyu rahat yattim.