Orijinalini görmek için tıklayınız : Redline T 7400 HD Uydu Alicisi
selam sayin degirli arkadaslar benim bir sorum olacakdi ben türkiyeden bir tane uydu alicisi aldim redline t 7400 Hd ama ben bir türlü basaramadim internetden türk kanallarini seyretmek istiyorum ama basaramadim ben almanyada kaliyorum kullandim internet kaplolu internet fisini takiyorum ama bir türlü bulamadim nasil yapacagim bu konuda bana yardimci olurmusunuz
Lan 1 kaplo fritz.box 6360 cable
ayarlarini vede nerelere ne yazmam lazim dostlar bu konuda yardimci olurmusunuz selam saygilar
bunun için İPTV listesi yüklemeniz gerekli
nerden nasil indirecegim usta
sancaktar66
29-12-2016, 14:41
nerden nasil indirecegim usta
iki seçenek var önünde ya paralı ip tv alacaksın cihazı aldığın yer sana yardımcı olacaktır bu kunuda yada nette ücretsiz bulup cihazına yükleyerek izlerisn örneğin
atv Only the registered members can see the link
şekilde bulacaksın tvlist diye bir metin belgesi hazırlayacan yukarıda verdiğim linki aynı şekilde dosyanın içine kopy yapacan usb ile cihaza yükleyeceksin kolay gelsin
selam sancaktar 66 usta bu alet iyi degilmis menuden baktim süper ayarlarda IPTV diye bir sey yok youtube diye bir sey yok basil seyredegizki