PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TRT'de tuhaf yayın! Nuh peygamber oğlunu cep telefonuyla aramış

Simba
06-01-2018, 00:50
TRT’de yayınlanan Pelin Çift’in sunduğu Öteki Gündem programında Nuh Tufanı işlendi.:O_o:

Only the registered members can see the link

Program konukları İbn Haldun Üniversitesinden Dinler Tarihi konusunda uzman olan Prof.Dr. Ömer Faruk Harman ve İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesinden Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Örnek oldu.

Programa Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Örnek’in iddiaları damgasını vurdu.

Açıklamaları ile Pelin Çifti ve Prof.Dr. Ömer Faruk Harman'ı da şaşırtan Dr. Yavuz Örnek, Hz. Nuh zamanında günümüzden çok daha ileri seviyede teknoloji olduğunu ve bir bilim adamı olarak bunları ispatlayabileceğini iddia etti.

OĞLUNU CEP TELEFONU İLE ARADI

Dr. Yavuz Örnek, konuşmasında Nuh Tufanı esnasında Hz. Nuh’un kendisine inanmayarak gemiye binmeyen oğlunu ikna etmek için cep telefonu ile görüştüğünü savundu.

Örnek ayrıca 10 bin yıl önce o dönemde Hz. Nuh’un 400 metrelik dalgalara dayanan çelik levhalardan yapılmış bir gemi inşa ettiğini ve bu geminin nükleer enerji kullandığını söyledi. İddialarının hep bilimsel kanıtlara dayandığını belirten Örnek soru üzerine bunları açıklamakta zorluk çekti.

Oda TV'nin haberine göre Dr. Yavuz Örnek ayrıca Nuh’un oğlunun uçan bir cisim kullandığını, Hz. İsa’nın 2000 yıl önce değil 2 bin 300 yıl önce doğduğunu, Nuh Tufanının bölgesel değil tüm dünyada gerçekleştiğini, gemiye canlı hayvan alınmadığı, Hz. Nuh’un döllenmiş bir dişi bir erkek yumurta sipariş ettiğini ve siparişlerin o dönemde Amerika’dan, Fransa’dan Hz. Nuh’a yollandığını belirtti. Yavuz Örnek'in çok iddialı konuşması üzerine Pelin Çift ve Prof.Dr. Ömer Faruk Harman oldukça şaşırdı. Pelin Çift’in düzeltme çalışmalarını da "ben bilim adamıyım bilim adına konuşuyorum" diye engelledi.

"GEMİDEN GÜVERCİN DEĞİL İNSANSIZ HAVA ARACI YOLLANDI"

Dr. Yavuz Örnek, Nuh tufanı sonrasında da gemiden güvercin yollanmadığını, uçan bir insansız hava aracı İHA yollandığını söyleyince Pelin Çift dayanamayarak "Hocam bunun bilimsel ispatı var mı? diye sordu. Dr. Yavuz Örnek “Efendim ileri teknoloji varken niye güvercin yollasınlar” diye cevap verdi.

hüseyin
06-01-2018, 01:56
bu hoca belliki kafayı sıyırmış...enkısa zamanda bu hocayı mustafa topaloğlu hocayla görüştürmek lazım.onu ancak o anlar...

Simba
06-01-2018, 14:56
bu hoca belliki kafayı sıyırmış...enkısa zamanda bu hocayı mustafa topaloğlu hocayla görüştürmek lazım.onu ancak o anlar...

Valla billa tv izlemiyorum ben artık saçma sapan konusacam medyanın ilgisine cekecem diye millet zıvınadan cıktı cep telefonu ile konusmuş mobil baz istaysonuda varmıştır zaten o zamanları hangi hattı kullanıyormuş ya atıyorsun bari düzgün atsa yorumlarına katılırız ama nereye ya

korfez41
06-01-2018, 20:04
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

rselturk
06-01-2018, 22:09
Bu bilim(!) adamı Tv ye bir kez daha çıkarsa kendini mehdi bile ilan edebilir...:D

sensi
06-01-2018, 22:51

Ya arkadaşlar binlerce değişik hayvan ve yaratığı bir araya toplamak hatta onları gemiye çağırmak akıl dışı gelsede ilahi güc yani yüce allah tüm hayvanata gemiye binmelerini aksi halde yok olacaklarını söyledi tüm yırtıcı veya otcul hayvanlar yanyana birbirlerine saldırmadan gemiye bindiler.... gemiden karayı bulmak için yolladıkları kutsal kitabımızda GÜVERCİN diyorsa buna DRONE (uçan göz)))) demek kutsal değerlerimize aykırıdır... cep telefonu kullandığını hayal etmek tamamen bir aymazlık olur yahuuuu telefon bile 18-19 yüzyılda icad oldu ise cep telefonunu uzaylılar getirmiş olabilir nuhun oğlunu uçuran bir uçan daire ise neden tufanda boğulup gitti uzaylılar tarafından kurtarılmadı....:8[1]: vallahi bunlar çok uzaylı ve ufo masalları üreten deli saçmalıkları dört kutsal kitapta yüce allahın nuh tufanı hakkında ayetleri dururken böyle delilere gülün geçin derim....

headend
07-01-2018, 19:20
böyle salaklar egitim görevlisi olursa egitimin çivisi çıkar .ne hallere düştü CUMHURİYET dinle imanla alakası olmayan dinsiz imansızlar ahkam kesmeye başladı

headend
07-01-2018, 19:23
biri yanmaz kefen satar terlik satıp rüyada PEYGEMBER i gösterir salaklarda bunlara kanıp peşinden gider .bu adamlar ögretecek gençligi dini imanı etekli kız çıkardı diye tv ye ceza kesen salaklar adnan denen soytarının tv sini kapatamıyor nedense

Simba
07-01-2018, 22:10
biri yanmaz kefen satar terlik satıp rüyada PEYGEMBER i gösterir salaklarda bunlara kanıp peşinden gider .bu adamlar ögretecek gençligi dini imanı etekli kız çıkardı diye tv ye ceza kesen salaklar adnan denen soytarının tv sini kapatamıyor nedense

Adam paso kızları oynatıyor programda ve bunun adına din diyor A9 TV kapanmaz RTÜK müsade ediyor bu tür şeylere

sensi
07-01-2018, 22:49
adnan kendisini geleceğin mehdisi görüyor yanındaki güzel hatunlar cennetin huri kızları yerine koyuyor ...ey allahım ne günlere kaldık kıyamet alameti bu beyler heryeri evliya görünümlü cüppe takke giymiş dinden sapmış insanlar saracak yaptıkları ve gittikleri yolu görenler şaşırıp kalacaklar işte o gün bugün :thumbsdown:

kayserli
07-01-2018, 23:13
yeni bir baz istasyonumuz oldu NUH CELL .ama hattı faturalımı kontürlümü bu tartışılır .böyle insanlar ilim yuvalarında öğrencilere ne verebilir .okumuş ama cahil kalmış.