Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray - Lokomotiv Moscow maçı beIN Sports HABER'de & Yayınlayan Kanallar
Baldemir
11-09-2018, 21:10
Evet arkadaşlar şampiyonlar liği maçları önümüzdeki hafta başlıyor Türkiye'yi temsil edecek tek takım Galatasaray salı günü D grubu ilk maçında kendi evinde Lokomotiv Moscow ağırlayacak türkiye yayıncısı netleşmediği için maçı verecek diğer kanalları burada paylaşıyoruz.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Galatasaray v Lokomotiv Moscow Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
18/09/18 22:00
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
montilla
11-09-2018, 22:00
daha erken çok daha fazla kanal verecek örneğin almanların sky sport kanalları vericek liste güncel değil daha
Son anda trt1 yayinlar bence kimse dev organizasyona yanasmiyor
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben yayın haklarını bein spotrs olarak biliyorum,siz işin aslını daha iyi bilirsiniz
ben yayın haklarını bein spotrs olarak biliyorum,siz işin aslını daha iyi bilirsiniz
Kesinlikle doğrudur şampiyonlar ligi gurup maçlarının
Türkiyedeki yayın hakları bein sports tarafından alındı
Baldemir
12-09-2018, 20:33
Kesinlikle doğrudur şampiyonlar ligi gurup maçlarının
Türkiyedeki yayın hakları bein sports tarafından alındı
Kesin bilgimidir kaynak neresi
Maçı Veren Avrupada Çok Kanal Çıkar
Salı günü maçlarını şifresiz olarak Bein Sports Haber diye duydum.
Buda Güzel Bir Haber Şifresiz Olması
Kesin bilgimidir kaynak neresi
Şampiyonlar ligi gurup maçlarının ihalesini beinspots un aldığını
Kendi kanallarından izledim
Only the registered members can see the link
Gs maçını yayınlayan yerli kanal daha belli olmadı
CBC Sport'tan izlersiniz artık :)
CROSSBENCH
17-09-2018, 13:25
Evde Digitürk kullanıyoruz. (Eutelsat) Ayrı birde türksat bağlantısı var. En kolay yollar CBC Sport kanalını nasıl izleyebiliriz?
Evde Digitürk kullanıyoruz. (Eutelsat) Ayrı birde türksat bağlantısı var. En kolay yollar CBC Sport kanalını nasıl izleyebiliriz?
Aparatla izleyebilirsiniz konu burada 1 çanak 3 uydu (Turksat-Astra 5B-Azerspace) - SupersatForum (Only the registered members can see the link)
Baldemir
17-09-2018, 21:19
İlk mesaj düzenlendi... CBC Sport vermesi iyi oldu
cilginizmirli
17-09-2018, 22:03
Aparatla izleyebilirsiniz konu burada 1 çanak 3 uydu (Turksat-Astra 5B-Azerspace) - SupersatForum (Only the registered members can see the link)
Elektronikçiden alacağınız 1 adet ince lnb.1 adet dörtlü disecg ve 2 adet 5 er metrelik uydu kablosu hepsine konnektör bağlatın.Türksat çanağına önden bakınca lnbnin soluna,arkadan bakınca lnbnin sağına doğru lnbye yapıştırıp plastik çırtla iyice sıkın.Mevcut türksat kısmına ilk 5 metrelik uydu kablosunun bir ucunu diğer ucunu dörtlü disecg kısmının lnb 1 bölümüne,diğer 5 metre kablonun bir ucunu bağladınız lnbnin ucuna diğer kısmını lnb 2 bölümüne ve son olarak mevcut türksat uydu kablosunu dörtlü disec kısmının recevier bölümüne takarsanız işlem tamamdır.Umarım anlatabilmişimdir.
cilginizmirli
17-09-2018, 22:04
Elektronikçiden alacağınız 1 adet ince lnb.1 adet dörtlü disecg ve 2 adet 5 er metrelik uydu kablosu hepsine konnektör bağlatın.Türksat çanağına önden bakınca lnbnin soluna,arkadan bakınca lnbnin sağına doğru lnbye yapıştırıp plastik çırtla iyice sıkın.Mevcut türksat kısmına ilk 5 metrelik uydu kablosunun bir ucunu diğer ucunu dörtlü disecg kısmının lnb 1 bölümüne,diğer 5 metre kablonun bir ucunu bağladınız lnbnin ucuna diğer kısmını lnb 2 bölümüne ve son olarak mevcut türksat uydu kablosunu dörtlü disec kısmının recevier bölümüne takarsanız işlem tamamdır.Umarım anlatabilmişimdir.
slowman91
18-09-2018, 10:08
Gs maçını yayınlayan yerli kanal daha belli olmadı
Bu resimde paylaştığınız sitenin ismini öğrenebilir miyim daha önceden biliyordum lakin bir ara uzak kaldım bu işlere unuttum
montilla
18-09-2018, 10:13
*** LJs LiveOnSat Football / Soccer Schedules on TV (Only the registered members can see the link) buyrun burda
Maç beIN Sports Haber ve beIN Sports 1 HD'de.
ttbarracuda
18-09-2018, 19:29
bein sports haber kanalı eklenmiş.
türksatta beinsport haber şifresiz verecekmiş şuan kanal açık
Baldemir
18-09-2018, 23:44
Şampiyonlar Ligi - Grup D
Galatasaray - Lokomotiv Moscow
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Şampiyonlar Ligi - Grup D
baldemir hocam ekran resimlerini nasıl cektin cok net gorunuyor next machina 3 de bu özellik varmı