PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avea kontor bakiyesi sorma yerindeki anormal durum

Admin
29-12-2006, 01:57
Ben avea hat aldım geçenlerde arkadaşımın ısrarı üzerine aldım.neyse konuya geleyim tarifesi mobil ögrenci.

kontorumu ögrenmek için 9333 aradım karsıma biri cıktı sen kimsin dedi bana, bende sasırdım kontor bakiye servisini aradıydım dedim :) adam inanmadı :) ama tabi hat başka yere düştü adam neden aradın diyip duruyor :)

Neyse hat kesildi tekrar 9333 aradım kontoru söyledi.Bugun yine 9333 aradım baska birileri cıktı

Avea hatlarda bunlar sık sık yaşanmaktamı? Kontoru aramaya korkak oldum:00000004:

eraybal
29-12-2006, 02:05
aveada bu ara oyle hatalar gündeme geliyormuş ben bir kaç arkadaştan duymuştum benzer şeyler.aslında müşteri hizmetleri aramalı yada aveaya bi mail atmak lazım sonuçta sakat iş.geçmiş olsun serkan hocam avanın menusunden kontor sorgulama varsa onu kullan bır muddet..

Admin
29-12-2006, 02:54
aveada bu ara oyle hatalar gündeme geliyormuş ben bir kaç arkadaştan duymuştum benzer şeyler.aslında müşteri hizmetleri aramalı yada aveaya bi mail atmak lazım sonuçta sakat iş.geçmiş olsun serkan hocam avanın menusunden kontor sorgulama varsa onu kullan bır muddet..

Öyle yapacam artık..:wave:

hallederiz
29-12-2006, 09:37
avea hat bendede var benim başıma böyle bir şey hiç gelmedi. galiba piyango sana vurdu. ayrıca avea kullanan arkadaşlar da var onlarında başına hiç böyle bir şey gelmemiş