PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tv box ta dosya yöneticisinin harici diskte işlem yapmaması

Ders5
19-02-2025, 10:18
Değerli forumdaki arkadaşlar tv box a yüklediğim dosya yöneticisi cihazın kendi hafızasındaki videolara ulaşıyor isim değiştiriyor taşıma yapıyor.
Ancak harici disklerimde işlem yapmıyor uyarı veriyor izin istiyor onaylıyorum uygulama bulunamadı diyor. Çözümü nedir acaba ?

Only the registered members can see the link

Onay veriyorum

Lütfen çözüm bekliyorum.

Editor
20-02-2025, 08:06
Site tam duzelmedi ins.yardimci olacaz hocam

Ders5
20-02-2025, 17:30
Cihazım Hiremco Matrix Pro dosya file+ cihazın kendi depolama alanında her işleme izin veriyor isim değiştiriyor filmleri oynatıyor , ancak harici harddiski aç dediğimizde resimde görülen uyarı çıkıyor izni veriyorum uygulama bulunamadı diyor , galiba başka bir uygulama daha mı arıyor acaba ?

Ders5
22-02-2025, 11:19
Forum düzeldi ve bu konu hakkında bilgisi olan yardım etmek isteyen olursa beklerim konuya herkese iyi forumlar.

Simba
22-02-2025, 15:43
Entresan bir durum sata diski biçimlendirip öyle denedinizmi acaba yada baska bir sata disk

Ders5
22-02-2025, 18:22
Entresan bir durum sata diski biçimlendirip öyle denedinizmi acaba yada baska bir sata disk
Hocam biçimlendiremem içinde full film var buna değmez. toplam 3 adet harddisk var hepsi aynı şekilde.

Simba
22-02-2025, 20:08
Hocam biçimlendiremem içinde full film var buna değmez. toplam 3 adet harddisk var hepsi aynı şekilde.
O zaman cihaz bu sistemi acmıyor baska acıklaması yok