Orijinalini görmek için tıklayınız : D + Hakkinda
KardeŞİm Nedİr Bu D+ Sevgİsİ AnladiĞim Kadar Mİllet Edult Kanali Hastasi OlmuŞ .bİz Bu Kadar Sapik Ruhlu Olmamamiz Lazim DeĞİlse Haberlerdekİ TecavÜz Haberlerİne Çook AliŞiriz Aİle DÜzenİ Bozulur Dİye DÜŞÜnÜyorum.bİraz Kendİmİze Gelelİm ArkadaŞlar,nerdeyse Forumlar D + Geldİ Dİye Havaya UÇacak .bu Kadar Şey DÜŞ KÜnÜ Olmak Bİlmİyorum SaĞliklimi Taktİrİ Sİze Birakiyorum.:49:
leventizmir
07-01-2007, 14:06
arkadaşım sen D+ daki filim ve maçları seyretmiyorsun herhalde insanların hepsi ben mesela maç ve filimler için arıyorum digitürk'teki tekrarlardan bıktığım için onun için bunu genelleme saygılar
Arkadaşım D+ sadece ***** yayını değildir D+ kanallarında neler olduğunu biliyormusun ama D+ belgesel ve Film kanalıdır ***** D+ olmadan da vardır sadece ***** gözüyle bakmamak gerek sonuçta bir sürü var d+ lar için yanlış düşünüyorsun bu benim fikrim ben d+ gelmesini belgesel ve film açısından baktığım için süper bir yayın gurubudur keşke devamlı açık kalsa herkesin fikirine saygı göstermek gerek sen hoşlanmıyorsan seyretmeyebilirsin bir söz vardır Renkler ve Zevkler Tartışılmaz diye arkadaşım saygılar,
evet arkadaşım önyargılı olmaya gerek yok bende de hispasat var ve sadece belgesel ve film ağırlıklı izliyorum o yüzden seviyoruz d+ paketini zaten ***** merakını gidermek için günlerce d+ açılacak diye beklemeye gerek zaten internet bu işi fazlasıyla görür o yüzden genelleme yapma ELBETTE BİZLERDE ÜLKEMİZDE VE DÜNYADA YAŞANAN HER TÜRLÜ KÖTÜ OLAYDAN ETKİLENİYORUZ BU FORUMDA BİNLERCE ÜYE VAR VE HERKES BU VATANIN İNSANI VE DÜNYADAN DA DEĞİŞİK Bİ ÇOK ÜLKEDEN ÜYELER VAR BURASI ***** MERAKLISI BİR FORUM OLSAYDI KONUMUMUZ DAHA BAŞKA OLURDU UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR!!!
FORUMU TAM OLARAK GEZ VE İNCELE *****A YÖNELİK FIKRA BİLE YOKTUR!
adagideli
07-01-2007, 14:33
Bende D+ paketini NG belgesel kanalı için izliyorum çünkü belgesel hastasıyım.
Nedense bazı insanların aklı fikri hep aşağı bölgelerde takılı kalıyor. D+ sadece ***** sanıyorsan kardeş çooook yanılıyorsun. Örneğin ben 50 yaşıma geldiğim halde çizgi filim ve belgesel hastasıyım. Ve bu pakette de bunlar bol miktarda var. Onun için istiyorum bu paketin açılmasını. Haa senin dediğin o kanallarada gece 1'den sonra bakmakta iyi oluyor. Kimse işin çakallığına kaçmasın. Ben seyretmiyorum diye. Eğer öyle olsaydı TBMM'de ki bayan kameramanın eteği biraz kısa diye işinden ederlermiydi. Hadi kardeşim herkes işine baksın. Kimsede kendini en çok ben müslümanım ayaklarına yatmasın. Sen bunlarla uğraşacağına bu insanlara iş bul. İşinde gücünde olan insan senin dediğin noktalara gelmez zaten. Kardeş bu dediklerin ucuz şark kurnazı politikacıların tirübüne söyledikleri beylik sözlerdir. Bunun yeri burası değil kardeşim.
Saygılar.
kenan-esk
07-01-2007, 15:10
:45: evet arkadaşım önyargılı olmaya gerek yok bende de hispasat var ve sadece belgesel ve film ağırlıklı izliyorum o yüzden seviyoruz d+ paketini zaten ***** merakını gidermek için günlerce d+ açılacak diye beklemeye gerek zaten internet bu işi fazlasıyla görür o yüzden genelleme yapma ELBETTE BİZLERDE ÜLKEMİZDE VE DÜNYADA YAŞANAN HER TÜRLÜ KÖTÜ OLAYDAN ETKİLENİYORUZ BU FORUMDA BİNLERCE ÜYE VAR VE HERKES BU VATANIN İNSANI VE DÜNYADAN DA DEĞİŞİK Bİ ÇOK ÜLKEDEN ÜYELER VAR BURASI ***** MERAKLISI BİR FORUM OLSAYDI KONUMUMUZ DAHA BAŞKA OLURDU UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR!!!
FORUMU TAM OLARAK GEZ VE İNCELE *****A YÖNELİK FIKRA BİLE YOKTUR!
KardeŞİm Nedİr Bu D+ Sevgİsİ AnladiĞim Kadar Mİllet Edult Kanali Hastasi OlmuŞ .bİz Bu Kadar Sapik Ruhlu Olmamamiz Lazim DeĞİlse Haberlerdekİ TecavÜz Haberlerİne Çook AliŞiriz Aİle DÜzenİ Bozulur Dİye DÜŞÜnÜyorum.bİraz Kendİmİze Gelelİm ArkadaŞlar,nerdeyse Forumlar D + Geldİ Dİye Havaya UÇacak .bu Kadar Şey DÜŞ KÜnÜ Olmak Bİlmİyorum SaĞliklimi Taktİrİ Sİze Birakiyorum.:49:
arkadaşım senin aklın ŞEY de herhalde hep.. biraz d+ lar hakkında bilgin olsa böyle yazmazdın.
arkdaşalr mrb kolay gelsin tesadüf bu yazıları okudum acaba bu dt nedir ve hangi uydudan seyrediyorsunuz ve burdaki kanallar türkçemidir bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim ben hep d+ digitürk zannetmişimdir şayet by d+ kanal güzel ve iyisi bana frakanslarınıd verirseniz sevinirim saygılarımla
ExCaLiBuR
08-01-2007, 15:05
arkdaşalr mrb kolay gelsin tesadüf bu yazıları okudum acaba bu dt nedir ve hangi uydudan seyrediyorsunuz ve burdaki kanallar türkçemidir bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim ben hep d+ digitürk zannetmişimdir şayet by d+ kanal güzel ve iyisi bana frakanslarınıd verirseniz sevinirim saygılarımla
Dt:Digitürk
D+:Digital +
Hispasat ve astra uydusundan yayın yapan paket ne çeşit yayın ararsanız mevcuttur.Sinema,Maç,*****,Belgesel,Çizgi film vb.
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
Digitürkün şifresi çözülseydi aynı şekilde konuşurmuydun acaba. çünkü digitürkte de 3 tane ****** kanal var. bence bilmeden, laf etmiş olmak için yazmışsın. önce paketi incele.
ayhankeskin
08-01-2007, 15:44
Neden açıklama yapma gereği duyuyorsunuz ki. İsteyen izler, istemeyen siler ve izlemez. Bu kanallar yokken CD olarak el altından satılıp izlenmiyormuydu.
turhan081
08-01-2007, 18:20
benim için hispasat vazgeçilmez bir uydu belgesel ve sinema ağırlıklı kanalları seyrederim.isteyen ***** kanallarıda seyreder.bu herkezin özgür düşüncesidir.
bana kalırsa xx lerden çok film kanallarına yönelmeni tavsiye ederim harika filmler var hele ingilizce de biliyorsan bence diğer paketleri boşver D+ gerçekten muhteşem vizyon filmlerini ilk sen izlemiş olursun
Küçük bir hayat öyküsü :
Normal insan ömrü ortalama 60 yıl ve 24 saatin 8 saati uyuyoruz yani uyanık kaldığımız 40 yıl var ; 24 saatin en az 8 saati çalışmak zorundayız hayatımızı idame ettirebilmek için yani kaldı 20 yıl ; bir de 10 yaş civarında kendimize gelip birşeyleri anladık desek kaldı 10 yıl ;mecburen yemek yiyoruz banyo yapıyoruz lavaboya gidiyoruz ...... sen ekleyebilirsin daha yani bize kalakala koca 60 yılda 2-3 sene keyif içiin zaman kalıyor eminim herkes bunun farkında ve keyif alacağın hayatın tadını alacağın bu kadar kısa sürede tercih tabiiki senin......................................................... sevgilerle
bütün forum üyelerine merhaba.ben aranıza yeni katıldım.acemiyim.bazı konularda yardımcı olursanız memnun olurum.digiline ek 60040 d ve ek-60040 dcı uydum var. anten türksat ve hotbird.bu d+ kanalları nasıl yükleyebilirim. rss kablomda var.yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler.
bütün forum üyelerine merhaba.ben aranıza yeni katıldım.acemiyim.bazı konularda yardımcı olursanız memnun olurum.digiline ek 60040 d ve ek-60040 dcı uydum var. anten türksat ve hotbird.bu d+ kanalları nasıl yükleyebilirim. rss kablomda var.yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler.
dostum bu paket hispasat adlı uydu da 30 derecede senin iki çanaktanda bunu izleyebilme şansın yok
ARKADAŞIM ARAMIZA HOŞGELDİN ARADIĞIN KONULARIN HEPSİNİ BURADA BULABİLİRSİN CİHAZINLA İLGİLİ Only the registered members can see the link TAKILDIPIN YERLER OLURSA YİNE DE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIZ KOLAY GELSİN
verdiğiniz bilgi için teşekkürler.birde ntv de ispanya maçlarını seyredemiyorum ve belgesel kanalı izlemek istiyorum bunun için neler yapmam lazım.
verdiğiniz bilgi için teşekkürler.birde ntv de ispanya maçlarını seyredemiyorum ve belgesel kanalı izlemek istiyorum bunun için neler yapmam lazım.
belgesel kanal izlemek istersen şu an için türksatta şifresiz olarak yayında olan animal planet ve discovery var onları izliyebilirsin (11966 H 12500) bir de yaban tv yayında 12652 V 3900
teşekkürler usta.maç için bi yardımın olabilecekmi?
bulletfromhell
08-01-2007, 20:46
valla bey kardeşim bardağın neresinden bakarsın o tarafını görürsün.mükemmel vizyon filmleri varken ***** kimin umurunda.anlaşılan siz sadece *****grafik tarafına takılmışsınız.heralde çok seyrettinizki artık size gına geldi.onun için böyle konuşuyorsunuz.ben filmler kısmındayım hala daha ve bıkmadım.
bulletfromhell
08-01-2007, 21:02
haaaaaaaa bide şunu söyleyeyim bey kardeşim;eğer D+ ile ilgili sorununuz varsa cihazınıza bağlı hispasat yada astra çanağını söktürün ve böylece bi daha seyretmezsiniz.hatta yazılım derdiniz olmayacağı için böyle forumlara girmenizede gerek kalmaz.