Orijinalini görmek için tıklayınız : Sözlük (Tam Çeviri)
hallederiz
21-01-2007, 22:13
Sözlük (Tam Çeviri)
Mobil Sözlük Pro W
Only the registered members can see the link
Sözlük Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe olarak çeviri yapabilmektedir. Kullanımı kolaydır. Ayrıca sorgulamaları hızlıca yapabilmektedir.
İçerisinde 100.000 civarı veri bulunmaktadır. Yanında veritabanı bulunmadığı için boyutu çok küçüktür. Yazılımda örneğin "e" ile başlayan kelimeleri bul diye bir bölüm vardır ve bu bölüm sayesinde "e" ile veya sizin istediğiniz bir harfle başlayan tüm kelimeleri bulabilirsiniz. Ayrıca içinde bir çok araç bulunmaktadır.
Programı İndirmek İçin Tıklayın (Only the registered members can see the link)
teşekkürler paylaşım için (link sağlam)
orojenez
21-02-2007, 01:49
arkadaşım bu nasıl çalışıyor .rar dosyasının içinde birşey yok .veye nasıl kuracağız
arkadaşım bu nasıl çalışıyor .rar dosyasının içinde birşey yok .veye nasıl kuracağız
arkadaşım bu symbian destekli cep telefonları için kullanılan sözlüktür.pcde çalışmaz
f47xfenerli
21-02-2007, 01:57
ne olduğu meçul şeyler veriyorsunuz yapmayın böyle dosyanın içinde bişey yok
orojenez
21-02-2007, 01:59
arkadaşım o zaman koyarken açıklamayı yapında koyun.tşk.
hiç bir açıklama yapmadan konmuş foruma
bunlar nedir dosyanın içinde bişey yokta arkadaşım.konu cep telefonu programı olduğu için normal pcde çalışmıyor cep telefonunuzun sistemine kopyaladığınız zaman çalışıyor.
Only the registered members can see the link
DJ VoLkAn
21-02-2007, 02:08
ben indirdim baktım:) çalışıyor;) ellerine sağlık..
ben indirdim baktım:) çalışıyor;) ellerine sağlık..
teşekkür ederim dostum.:wave:
f47xfenerline olduğu meçul şeyler veriyorsunuz yapmayın böyle dosyanın içinde bişey yok
Arkadaşlar adam daha ne açıklaması yapacak girdiğiniz bölüme bakarsanız GSM bölümü burada bütün programlar cep telefonları içindir bunu alıp pc de çalıştırmaya kalkarsan elbette program falan göremezsiniz
ne olduğu meçhul şeyler bu forumda asla verilmez çalıştırılmadan ve denenmeden eğer programlarda sorun olursa onlarda silinir zaten merak etmeyin
ekrem956
21-02-2007, 11:30
selam tşk,sağlıcakla.
emeğinize sağlık,
birde tam olarak 6600 a nasıl kurulum yapılır acaba?
yargıç_1
21-02-2007, 12:50
ey vallah kardeşim teşekkürler
sempatico
21-02-2007, 14:00
TeŞekkÜrler
timurgenc
26-02-2007, 20:05
nokia n70 e nasıl kurabilirim bunu arkadaşlar. yardım ederseniz sevinirim...
teşekkürler bende sözlük arıyodum
ultraslan
02-02-2008, 21:50
teşekkürler usta emegine ellerine saglık