PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : *19 YTL'ye ADSL!

pckolok
22-01-2007, 23:40
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link

Turkcell'in kullanıcılarına sunduğu özel hizmetlere ulaşmak için kurduğu bir kulüp olan GençTurkcell (GNCTRKCLL) üyelerine özel bir kampanya için Superonline ile anlaşma yaptı. Yapılan protokol sonucu Superonline'ın adsl hizmeti SuperADSL'in 1024 Kbps 3GB Limitli SuperADSL aboneliği aylık 29 YTL yerine 19 YTL olarak ücretlendirilecek.

Kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken kısa mesaj olarak SUPERADSL boşluk ADSL aboneliğini bağlatacağın sabit telefon numarasını yazıp 5010'a gönder (Örnek: SUPERADSL 212xxxxxxx).

Kısa mesaj onaylandıktan sonra 48 saat içerisinde Superonline yetkilileri sizinle bağlantıya geçerek gerekli konuşmaları yapacaklar.

Admin
22-01-2007, 23:57
Ben ttnet uyesiyim ben super onlineye gecsem şifre falan degişecekmi?

banshee8831
23-01-2007, 02:23
hmm bence iyi bir şey ama türk telekomdan vazgeçmemek lazım bence.altyapısı kötüde olsa diğerlerine oranla bence daha iyi.ve içimden bir ses diyorki türk telekom yakın bir zamanda güzel bir kampanya yapacak.

diğer bir konu ise smile adsl hakkında.eğer almak isteyeniniz varsa aklınızdan bile geçirmeyin.tüketici haklarıyla ilgili bir sitede onlarca sayfa bu smile adsl hakkında şikayet vardı.yani alacaklar uzak dursun bence.superonline da ttkom kadar iyi bir altyapı ve desteğe sahip olmadığını düşünüyorum.ne varsa ttkomda var.bence hiç vazgeçmeyin arkadaşlar...

DJ VoLkAn
23-01-2007, 02:57
hmm bence iyi bir şey ama türk telekomdan vazgeçmemek lazım bence.altyapısı kötüde olsa diğerlerine oranla bence daha iyi.ve içimden bir ses diyorki türk telekom yakın bir zamanda güzel bir kampanya yapacak.

diğer bir konu ise smile adsl hakkında.eğer almak isteyeniniz varsa aklınızdan bile geçirmeyin.tüketici haklarıyla ilgili bir sitede onlarca sayfa bu smile adsl hakkında şikayet vardı.yani alacaklar uzak dursun bence.superonline da ttkom kadar iyi bir altyapı ve desteğe sahip olmadığını düşünüyorum.ne varsa ttkomda var.bence hiç vazgeçmeyin arkadaşlar...

dostum zaten superonline da smile adsl de tt nin alt yapısından yararlanıyolar:) ama bencede tt den vazgeçmemek lazım..neden tt ile superonline yada smile adsl den bir aracı koyuyorsunuz ki??

zxcvbn10250
23-01-2007, 04:08
Ben ttnet uyesiyim ben super onlineye gecsem şifre falan degişecekmi?

buyuk ihtımalle kullnıcı adınızda değişir ama 6 aylık sonra tekrar normal tarıfeye geılecek 59ytl ödenmesıde gerekli tekrar yeni uye olucaksınız cunku

kınık
24-01-2007, 01:30
evet adsl nin düşmesini bekliyoruz

Admin
24-01-2007, 01:37
buyuk ihtımalle kullnıcı adınızda değişir ama 6 aylık sonra tekrar normal tarıfeye geılecek 59ytl ödenmesıde gerekli tekrar yeni uye olucaksınız cunku

Ben 27 ytl ödüyorum bu bana yeter tt netten sasmamak lazım

zxcvbn10250
24-01-2007, 01:56
29ytl değilmiydi

Admin
24-01-2007, 01:59
29ytl değilmiydi

Ben 24 ay abone olacam diye indirimden yararlandım 27 geliyor

EFE_KENTLİ
24-01-2007, 02:49
bilgi için teşekkürler.

yamahacı_hotti
24-01-2007, 03:24
ben şimdi kişisel olarak 3 cgb 29 ödüyorum bu yeni tarife genc türksel müksel diyorya adSl ttnet banada olurmu 19 ytl Serkan Hocam Süper onlineye gecebilirmi ben ama tek kişİsel kullanıcıyım ? sizin ğibi saygılar

okyanusyalı
24-01-2007, 11:28
serkan arkadaşım sen şimdi 2 senelik sözleşme yaptığın için sisteme 2 senelik mahkumoldun.sistemi terk edemezsin ve yeni gelecek indirimlerden faydalanamazsın.Aynı tuzağı digitürkte 9.9 ytl lik tarife ile müşterilerine yapıyor;2sene boyunca müşteriler azıcık kanalla digitürke mahkum ediliyor

çakal1992
24-01-2007, 11:47
bende ttnet çiyim

beşiktaş74
24-01-2007, 12:25

kesinlikle haklısın arkadaş aslında turkcell hat bile kullanmamak lazım adamlar resmen yalan söylüyor bu ay 50 dakika kazandınız diyor fatura bi geliyor ki hepsi yalan bu yüzden kaç sefer müşteri temsilcileri ile tartıştım bence telekomdan vazgeçmeyin

balıkcı57
24-01-2007, 12:37
serkan arkadaşım sen şimdi 2 senelik sözleşme yaptığın için sisteme 2 senelik mahkumoldun.sistemi terk edemezsin ve yeni gelecek indirimlerden faydalanamazsın.Aynı tuzağı digitürkte 9.9 ytl lik tarife ile müşterilerine yapıyor;2sene boyunca müşteriler azıcık kanalla digitürke mahkum ediliyor

yanılıyorsun arkadaşım bende sözleşme imzaladım gelecek indirimlerden yararlanabilecegimi söylediler yoksa yaş yere yatarmıyız.tüm kampanyalar açık dediler.

olcy
24-01-2007, 14:13
1024 3 gb sınırlı bağlantı ayda 1.74 ytl indirim kazanıyor.
256 sınırsız bağlantı ayda 2.94 ytl indirim kazanıyor.
ttnet 2007 de bomba patlatcaz deyip, bir kampanya yapmışlardı.Sanırım burda superonlinın kampanyası yani kısaca kimse kampanyadır falan bir şey düşünmüyor..Arada reklam amaçlı görüntü yapıyorlar :)

wand
24-01-2007, 14:24
Ben 34.75 Ytl ücret ödüyorum:( 3 gb limitli kullanıyorum. Bağlantı ücretini taksitli olarak yapmıştım ama pişman oldum:crashs:
Neyse yaww. Nasıl olsa taksitin bitmesine birkaç ay kaldı:clap2:

kınık
24-01-2007, 15:21
Ttnet Te Yalanci Turkcell De Yalanci Hepsİ Para TuzaĞİ Ttnet Fİatlar DÜŞedcek Dİyor Ne Zamandan Berİ Hanİ Nerde

yamahacı_hotti
24-01-2007, 15:30
ewet hani arkadaşlar normal 3 cgb ve kotasız 256 kb fiat degişkligi olacakttı yani sadece süperonline,mi ucuzlayacakmış ?

umuter
24-01-2007, 16:26
bilgiler için teşekkürler ama yeni bi kurulum için yeni bağlantı ücreti ödemek var işin ucunda ayrıca kampanya hakkında pek detay yok baktım şimdi turkcell in sitesine yani 2 günden kampanyamız bitti dediklerinde nolacak ??başlangıç ve bitiş sürelerini falan hiç yazmamışlar
gnctrkl sık sık kampanya yapıyor ve hemen değiştiriyor kampanyasını o yüzden pek sağlam bi kampanya gibi gelmedi bana yine de düşünenlere mani olmıyalım faydalansınlar kısa bi süre de olsa aylık 10 ytl avantajınız olacak iyidir yani

misterioso
24-01-2007, 16:26
Ben gençturkselden mesaj attım onay mesajı geldi 3 oldu hala arayacaklar bende kendim arayayım dedim ama ne mümkün superonline müşteri hizmetleri sürekli meşgul yarım saat bekledim belki bağlanır diye ama nafile mesaj atmadan önce aradığım da 6 ay sonra tekrar bağlantı ücreti olan 59YTL 'yi alacakmısınız diye sordum böyle bir ücretin alınmayacağını ilettiler.İnşallah doğrudur.Neyse beklemeye devam onlar arıcaklar da biz de internete bağlancaz.Neyse şimdilik işyerinden devam...

:-))