Orijinalini görmek için tıklayınız : bu gün Trabzon
bugün çekilmiş trabzon resimleri arafilboyundan liman ve değirmende
Only the registered members can see the link
Mehmet Kaynaklı
23-01-2007, 19:24
çok güzel resimler
dostum başka resimler varsa ekliyebilirmisiniz
banshee8831
23-01-2007, 23:38
paylaşım için teşekkürler :D
kanarya71
24-01-2007, 00:42
resim için teşekkürler
cengizucuncu
24-01-2007, 03:46
resim için teşekkürler
lütfen yorum yaparken bütün Trabzon halkını olaylara dahil etmeyelim.Biraz daha dikkat.
biraz daha dikkatli yorum yaparsak daha iyi olur yurdumuzun hatta dünyanın heryerinde birşeyler oluyor.saygılar
resim için teşekkürler
Aynaya bakmanızı tavsiye ederim. Basit taraftarlık gözlüğünü çıkartın. Maksatlı, artniyetli medya yayınlarının etkisi ile böyle bir kanaate sahip olmuş olabilirsiniz.
Evet, TRABZON ve tüm KARADENİZ insanı heyecanlı ve hareketlidir.
Ancak ne kanlı katil, nede gözü dönmüştür.
Bu talihsiz ülkenin her karışında yaşanan sıkıntıları yaşamaktadır.
Terör yandaşları ve TÜRK düşmanları tarafından hedef alınmış olan bu güzel şehir ve onun mübarek insanları, TÜRKİYE için çok önemlidir.
Bu böyle biline.:nono: :nono: :nono:
Bir şehiri ve halkını karalamak bu kadar kolay değil arkadaşım:nono:
ben yazın ordayım trabzon harika bir yer gerçekten ben ögretmen evinde kalmıştım o zaman çok süperdi..
selametle...
resim için teşekkürler
Ne ne oluyoor arkadaşım bır mır yazdığın kelimelere dikkat et ollisi.:stop2:
:D
Arkadaşım size gel diyen mi olduda aman uzak dursun diyorsun.Siz uzak durun,sonra sanki birtek olay olan il Trabzon.Sevene canım feda sevmiyene iyi geceler tatlı rüyalar.:nono:
anthony99
26-01-2007, 09:56
ben yazın ordayım trabzon harika bir yer gerçekten ben ögretmen evinde kalmıştım o zaman çok süperdi..
selametle...
bende gitmeyi düşünüyorum bu yaz üstat. belki karşılaşırız ha ne dersin. beraber boztepeye gider kahvaltı yaparız.
bende gitmeyi düşünüyorum bu yaz üstat. belki karşılaşırız ha ne dersin. beraber boztepeye gider kahvaltı yaparız.
boztepe orduda yaw:)
trabzonda değil:)
boztepe orduda yaw:)
trabzonda değil:)
Trabzonunda boztepesi var arkadaşlar.Şehir ayaklarınızın altındaymış gibi.
Trabzonunda boztepesi var arkadaşlar.Şehir ayaklarınızın altındaymış gibi.
ben oraya çıkmadım bilmiyorum ama merak ettim şimdi:)
manzara güzelmiş de 1-2 olay yüzünden bütün şehri kötülemeyelim...
Mehmet Kaynaklı
26-01-2007, 12:58
böyle düşünceler olunca tabiki trabzonda çok şeyler olacak mesajları etitledim
anthony99
26-01-2007, 13:09
ben oraya çıkmadım bilmiyorum ama merak ettim şimdi:)
abi naptın sen yav. bir televoleye birde trabzonda boztepeye çıkmayana kız vermiyorlar artık.:puah: aman abi trabzona gidilirde boztepeye çıkılmazmı. 2 sene kaldım trabzonda böyle bir manzara daha önce hiç görmedim muhakkak uğra sonra çok pişman olursun haberin olsun.
anthony99
26-01-2007, 13:23
istersen bu görüntülere bir bak kararını ondan sonra ver üstat.
anthony99
26-01-2007, 13:24
anthony99
26-01-2007, 13:25
anthony99
26-01-2007, 13:26
anthony99
26-01-2007, 13:27
Buda sonuncusu
tako 2000
26-01-2007, 13:27
kıymetli forum dostları sizleri trabzonun yerlisi olarak karadenizin güzel şehrinde agırlamakdan onur duyarım eger böyle niyetiniz olursa forumda yazışarak irtibata geçeriz boztepe neki uzungöl yayla daha nice gezilecek yaylalar var selam ve saygılar:45: :45: :45: :clap2: :clap2: :clap2:
anthony99
26-01-2007, 13:29
kıymetli forum dostları sizleri trabzonun yerlisi olarak karadenizin güzel şehrinde agırlamakdan onur duyarım eger böyle niyetiniz olursa forumda yazışarak irtibata geçeriz boztepe neki uzungöl yayla daha nice gezilecek yaylalar var selam ve saygılar:45: :45: :45: :clap2: :clap2: :clap2:
arkadaşım oraların hepsini gezdim ve niyetim tekrar tekrar gelmek. umarım görüşürüz. sen trabzonda nerde oturuyorsun ben boztepede kalmıştım 2 sene boyunca.
tako 2000
26-01-2007, 13:41
arkadaşım oraların hepsini gezdim ve niyetim tekrar tekrar gelmek. umarım görüşürüz. sen trabzonda nerde oturuyorsun ben boztepede kalmıştım 2 sene boyunca.
trabzon merkez meydan hamamizade yanı meslegim oto elektrik ve takograf taksimetre bayiligi 33 senedir degirmendere küçük sanayi sitesinde iş yerim var görüşmeyi forum arkadaşı olarak isterim selamlar:clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
valla ne diyeyim gerçekten çıkmadım:(
burası hani bir siyah atatürk büstü var gece aydınlatıyorlar oarasının oldugu yermi acaba?
trabzon merkez meydan hamamizade yanı meslegim oto elektrik ve takograf taksimetre bayiligi 33 senedir degirmendere küçük sanayi sitesinde iş yerim var görüşmeyi forum arkadaşı olarak isterim selamlar:clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
usta gelirsem ugrarım mutlaka gelirsem uzungöl için gelecegim ama şu anda oranın durumu ne kışında kış turismi yaşanıyormu acaba?
anthony99
26-01-2007, 13:46
oraları iyi bilirim allahın izniyle geldiğimde görüşmek isterim. :clap2:
tako 2000
trabzon resimleri
:45: :45: :45:
anthony99
usta gelirsem ugrarım mutlaka gelirsem uzungöl için gelecegim ama şu anda oranın durumu ne kışında kış turismi yaşanıyormu acaba?
valla üstat. kışında güzel ama yazın oraların tadı daha bir farklı
tako 2000
26-01-2007, 13:48
foruma direkt bir şey koyamıyorum böyle saga sola yükleyerek adres verip yapabiliyorum inşallah forum yönetimi sesimi duyar selam ve saygılar:45: :45: :45: :sunglasses2: :sunglasses2: :sunglasses2:
valla üstat. kışında güzel ama yazın oraların tadı daha bir farklı
vall geçenlerde coemar bir kaç resim gösterdi süper ötesi bir yer kış daha güzel göründü gözüme kış turizmi varsa hemen atlar giderim havaalanında bir araç kiraşlar çıkarım olmazmı?
anthony99
26-01-2007, 13:56
vall geçenlerde coemar bir kaç resim gösterdi süper ötesi bir yer kış daha güzel göründü gözüme kış turizmi varsa hemen atlar giderim havaalanında bir araç kiraşlar çıkarım olmazmı?
valla neden olmasın üstat stres atmak için birebir bir yer.
metameta
26-01-2007, 14:24
Allahım Trabzonu ve diğer şehir ve kasabalarımızı eksik etmesin
bu Şehirler benim Şanlı Ulusumun
Hepiniz süpersiniz teşekkürler....
özcanmert
26-01-2007, 14:46
birde trabzonun sanırsam sahilinde olması gerekir meşhur yabancılar pazarı vardı çok kalabalık olmuyor ama değişik şeyler vardı
trabzon resimleri
:45: :45: :45:
gerçekten güzel resimler
2. resimdemi uzungölün acaba?
yeşil ve mavinin buluştuğu kent: TRABZON
Karadere boyu Araklı'yı müzik eşliğinde seyretmek isterseniz sizler için özel kendimin yaptığı klip buyrun...
İNDİRİN (Only the registered members can see the linkİ&)
Klibi Seyretmek İ (Only the registered members can see the linkİ&)çin
GOOGLE TIKLAYIN (Only the registered members can see the link)
YOUTUBE TIKLAYIN (Only the registered members can see the link)
Hakan Gül
27-01-2007, 18:53
Karadere boyu Araklı'yı müzik eşliğinde seyretmek isterseniz sizler için özel kendimin yaptığı klip buyrun...
İNDİRİN (Only the registered members can see the link***********.com/index.php?action=downloadfile&filename=seyfi%20den%20sevgilrlr1.wmv&directory=SEYFİ&)
Sayın SEYFİ linke tekrar bakarmısınız.
Hakan haklısın ama boyut büyük supersatdepo'ya yüklemeye çalıştım olmadı.Birde verdiğim link üyelik gerektirmeyen bir linkti...
Pardon...
O arkadaşım ne yazdığını tam olarak bilmiyorum ama tepkilerden anladığım kadarıyla malum olayı ima ederek Trabzon'u Trabzonluyu kötülemeye çalışıyor hehalde.O arkadaşa sormak isterim hayatında hiç bir olaya tepki vermişmi? Yoksa hiçbir şeye tepki vermeyen koyun gibi güdülmeye alışmışmı. Trabzonlu en son söyleyeceği sözü en başta söyler lafı kıvırmaz teşhisi tam koyar. Her toplumda olduğu gibi aşırı uclar bizdede var buda bizim sucumuz değildir herhalde.Unutulmamalıdırki Türk milletinden çok kahraman cıkar ama çok da vatan haini. Osmanlının son zamanını ve Türkiye Cumhuriyetinin ilk zamanlarını hatırlayın ne hainler ne vatanseverler var.Şu Cılgın Türkleri okursanız bu konuyu daha iyi anlarsınız. İki tane olay oldu diye tüm Trabzon ve tüm Trabzonlular bi kefeye konulamaz. İstanbulda hemen hemen her gece Devlete isyan edip mala ve cana zarar verenler var bunları kimse görmüyor. Gazi mahallesine bi bakın neler oluyor ne hainler var bu vatanın ekmeğini yiyeceksin sonra dış odakların oyuncağı olup canak yalayacak devleteti kaosa sürüklemeye calışacaksın milletin huzurunu bozacaksın.Onların istediği de bu zaten vatanı bölge bölge ayırıp insanlar arasına nifak sokup sonra böl parcala yönet. Irak nasıl oldu bi bakın. Amerika başarılı olamadı diyorlar nasıl olmaz adamlar istediğini yaptı zaten üce böldü koca ülkeyi simdi birbirine kırdırıyor Iraklıları. Çünkü kendi yapamıyordu. Maşa varken elini yakmıyor.Arkadaşlar birlik ve beraberliğimizi bozmak istiyorlar bu oyuna gelmeyelim lütfen. Onların ağızlarından konuşmayalım onların istediği bu daha dikkatli olalım.
Trabzon resimleri için tıklayın. (Only the registered members can see the link)
ANDER SEVDALUK İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
ANDER SEVDALUK İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (Only the registered members can see the link)
abi burası nere?
uzungöle çıkan yola benziyor
abi burası nere?
uzungöle çıkan yola benziyor
Burası bizim köy cabbari,Araklı-Değirmencik köyü.............
Araklı Uzungöl'e giderklen yol üzerinde,Araklı'dan Karadere boyu 10 km...
Burası bizim köy cabbari,Araklı-Değirmencik köyü.............
Araklı Uzungöl'e giderklen yol üzerinde,Araklı'dan Karadere boyu 10 km...
yine dogru tahmin etmişim:)
değirmencik yzılarını okumuştum sanki hatırlıyorum:)
yine dogru tahmin etmişim:)
değirmencik yzılarını okumuştum sanki hatırlıyorum:)
Evet aklında oradan kalmış anladım..:)