Orijinalini görmek için tıklayınız : Slayt sunum a müzik eklme
slayt sunumlara müzik ekleme hakkında bilgisi olan varmi sunumlara eklediğim vav formatındakı parça sunum boyutunu bytını çok yukseltıyor nasil muzık eklerım duşuk (40.526.336 bayt)oluyor yaklaşık ekledığımde duşmesi lazim nasil olacak bilgisi olan varmi
slayt sunumlara müzik ekleme hakkında bilgisi olan varmi sunumlara eklediğim vav formatındakı parça sunum boyutunu bytını çok yukseltıyor nasil muzık eklerım duşuk (40.526.336 bayt)oluyor yaklaşık ekledığımde duşmesi lazim nasil olacak bilgisi olan varmi
arkadaşım powerpoint ile hazırladıysan *.wav formatından başka formatları kabul etmiyor.resimlerle ilgili slayt hazırlıyosan tavsiye edeceğm programlar var ve tüm formatları destekliyor müzik olarak.konu hakkında ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım
powerpoint ile duzenledim sorunum kimseye yollayamam baytı buyuk olduğu içın mail atamadım upload edemedım .. herkes yapıyor muzikte eklıyorlar ama maille dolaşiyor baytına bakıyorum 970 falan nasıl duşuruyorlar onu merak ettım farklı programla mi hazırlıyorlar sunumu powerpoint değilde yani..