Orijinalini görmek için tıklayınız : F1 Sezonun 3.Yarışı Bahreyn GP'si
TARANTİNO
12-04-2007, 22:13
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Formula 1 takviminin 3. yarışı olan Bahreyn GP'si bu hafta gerçekleştiriliyor...2006 sezonunda Fernando Alonso'nun kazandığı Bahreyn GP'sinde takımlar hem sıcakla hem de pist üzerindeki toz ile mücadele etmek zorunda kalıyorlar...Zorlu ve zevkli bir yarış olması dileklerimizle...herkese başarılar dileriz...:wave:
Bahreyn GP'si TV Yayın Saatleri (Türkiye Saatiyle)
Her Zamanki Gibi : CNN Türk (Canlı Yayın)
Cumartesi Sıralama Turu: 14:00
Pazar Büyük Yarış: 14:30
bu sefer kesin Ferrari olarak inşallah duble yapcaz :praying:
TARANTİNO
12-04-2007, 22:51
Massa tabiyki kapris yapmazsa...hırsına yenik düşüyor o...:(
Massa tabiyki kapris yapmazsa...hırsına yenik düşüyor o...:(
ne yalan söyleyeyim daha çok kat edecekleri yolları var
bulletfromhell
12-04-2007, 23:23
bahreyn sıcağıyla baş edebilecek takım ferrari gibi gözüküyor.çünkü ferrari diğer araçlara nazaran daha dayanıklı.tabi sürpriz olurda hava kapanırsa farklı olabilir.
ben raikonenden ümitliyim bu sefer kesin alması gerekir
2 çaylak iki yarıştır esiyor ferrarinin artık başlaması gerekir
selametle
TARANTİNO
13-04-2007, 12:21
ben raikonenden ümitliyim bu sefer kesin alması gerekir
2 çaylak iki yarıştır esiyor ferrarinin artık başlaması gerekir
selametleHemilton nerden geldi anlamadım gitti...Mc Laren yıllardır ona sponsor olup F1 e hazırlıyormuştu...bravo Mc Laren'e...adam iki yarıştır süper işler çıkartıyor...ben bu Raikkoneni tutmaktan bıktım...beni hep hayal kırıklığına uğratıyor...bu yılda hele hele Ferrari gibi mükemmel bir takımda başarılı olup şampiyon olamazsa onu tutmayı bırakacağım...gitsin bisiklet sürsün...:D
adamda ne hırs varmış yaw
hemmilton gerçektende iyi kumaş çıktı
helal olsun çocuga ilk senesinde fırtına mubarek:)
pencere77
13-04-2007, 13:22
ben scmacherin bu yılda yarışlarda raikonenle beraber ferraride yarışmasını isterdim.massa bence ferrariye göre biri değil.
ben scmacherin bu yılda yarışlarda raikonenle beraber ferraride yarışmasını isterdim.massa bence ferrariye göre biri değil.
yanılıyorsun hocam schumaer tezine katılırım ama massa iyi değil demene katılmam massa çok kalitelib bir pilot tek eksiği biraz daha pişmesi gerekir
pencere77
13-04-2007, 13:36
yanılıyorsun hocam schumaer tezine katılırım ama massa iyi değil demene katılmam massa çok kalitelib bir pilot tek eksiği biraz daha pişmesi gerekir
alonso ve hemilton bile massadan daha iyi.(ilk iki yarış için genel düşüncem)hamilton ilk kez bu sene yarışıyor.ilk 2 yarışta aldığı dereceler gayet iyi.
Not:Bu arada son yarışta massanın şanssız şekilde pist dışına çıkıp girmesi yarışı bence etkiledi ama olsun.ferrariyi tutmaya devam tam gaz
alonso ve hemilton bile massadan daha iyi.(ilk iki yarış için genel düşüncem)hamilton ilk kez bu sene yarışıyor.ilk 2 yarışta aldığı dereceler gayet iyi.
Not:Bu arada son yarışta massanın şanssız şekilde pist dışına çıkıp girmesi yarışı bence etkiledi ama olsun.ferrariyi tutmaya devam tam gaz
ya bide adam ilk sırada başladı ama alonsonun çıkışı engelleyemedi gerilere düştü yinede ben bu sene ferrari ve raikonen massa ikilisinden ümitliyim
selmaetle
TARANTİNO
13-04-2007, 13:47
Not:Bu arada son yarışta massanın şanssız şekilde pist dışına çıkıp girmesi yarışı bence etkiledi ama olsun.ferrariyi tutmaya devam tam gazPist dışına çıkışı şassız bir biçimde olduğuna katılmıyorum...çünkü bir kaç defa çok acemice geçiş yapmaya kalktı...pist dışına çıkışıda çok acemiyceydi...geçemeyince çok hırs yaptı...ve buda onun hata yapmasına neden oldu...bu arada ilk çıkışıda berbattı hem Alansoya hemde Hamiltona yol açtı...onun isteği takımın ilk pilotu olmak buda ona ve takıma çok pahalıya mal oluyor...
pencere77
13-04-2007, 13:48
ya bide adam ilk sırada başladı ama alonsonun çıkışı engelleyemedi gerilere düştü yinede ben bu sene ferrari ve raikonen massa ikilisinden ümitliyim
selmaetle
genel olarak ferrariler yıllardır yarış çıkışı zayıf.(arabalarının)reno ve mercedesin iyi
2003 senesineki ferrarinin çıkardıgı araç dehşetti
zaten bütün yarış bve motor sporları otoritereleri aynı görüşte
ondan sonraki hiçbir senede aynı aracı ne yaptılar nede geliştirdiler var bir tuhaflık???