PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu fenerbahçe şampiyon olamaz!!!!

Pasilobus
30-04-2007, 21:40
yeter yaaaa
kaç aylardır nedir bu takımdan çektiğimiz
ben fenerbahçali olarak artık tahammülüm kalmadı ben bu takıma ancak yuhhhh derim milyon dolarlık takımın düştüğü hale bakın artık ötesi yok bu takımla buraya kadar zico denilen adam gitmeden bu takım şampiyon olamaz!!

CABBARİ
30-04-2007, 21:44
şiddetli gördüm seni:)
bu kadar celallenme dostum olabilir top yuvarlaktır unutma:)

Simba
30-04-2007, 21:52
Bencede olamaz. Adamlar birbirine pas atmıyorki nasıl olsun

hagiwatt
30-04-2007, 21:57
olmasın zaten her sene aynı muhabbet

Hakan Gül
30-04-2007, 21:57
Rakip 12 kişi olduğu sürece bu ligden hiçbir şey olmaz..

bulletfromhell
30-04-2007, 22:05
valla fenerbahçe kulübü ve fenerbahçeli fanatikler ona buna suç atmayı bırakıp kendi içlerindeki problemleri çözmeye uğraşsalardı ve ligin 20. haftası civarında zicoya görevden el çektirselerdi fener yine açık ara şampiyon olurdu....unutulmasınki fener bu yozlaşmış federasyon ve yeteneksiz hakemlerle 2 kere üst üste şampiyon oldu....ancak yeteneksizlik ve beceriksizlik senin aleyhine döndüğü zaman bağırmak ilkeli olmaktan uzak,şark kurnazı insanların göstereceği tepkidir....ama şark kurnazlığı sökmezzz....geçmişte beşiktaşta yaptı aynı şeyi dibe battı....galatasarayda yaptı karaya oturdu....bu senede fener duvara çarptı....fener kendi hocasını kovacaktı zamanında.....başka türlü yerlerde çözüm aramayınız....

eraybal
30-04-2007, 22:08
hakemlere suç atmakla çözülmez top oynamak gerekiyor.geçen sene galatasaraya daha fazlası oldu ama şampiyon oldu.ruh iş birazda bu iş istemek lazım.fenerbahce son günlerde iyice dibe vurdu maç sırasında kamera kabloları kesmeler,stad otoparkında kavgalar,yok ligden cekılırz vs..o kadar kolay mı ligden çekilmek sıkıysa çekilsin aziz yıldırım hep laf...adamı linç ederler valla koca klubu sen ligden çekersen..

Hakan Gül
30-04-2007, 22:24
hakemlere suç atmakla çözülmez top oynamak gerekiyor.geçen sene galatasaraya daha fazlası oldu ama şampiyon oldu.ruh iş birazda bu iş istemek lazım.fenerbahce son günlerde iyice dibe vurdu maç sırasında kamera kabloları kesmeler,stad otoparkında kavgalar,yok ligden cekılırz vs..o kadar kolay mı ligden çekilmek sıkıysa çekilsin aziz yıldırım hep laf...adamı linç ederler valla koca klubu sen ligden çekersen..
Sanırım oylamalara bakmadınız ama taraftarlarımızın %75'e yakını ligden çekilmemizi istiyor..Nedeni ise malum yönetim..Hadi diyelim ki Fenerbahçe kötü oynuyo o yüzden dibe vurdu..Beşiktaşa ne demeli peki çok güzel oynadıkları içinmi kazandılar maçı ??

mehmet07
30-04-2007, 22:45
bana kalırsa da zor bu sene

halil07
30-04-2007, 22:52
ne hikmetse fenerbahçe birtürlü dikiş tutmuyor..

serhat15
01-05-2007, 01:00
Arkdaşlar hekemler federasyon filan suçlu değil şu fb nin kadrosu teknik direktörsüz bile şampiyon olabilecek potansiyeldedir futbolcularda iş yok son maçta kezmanın isyanına katılmamak elde değil amator takımda bile çizgiye inen oyuncu içerde bir varsa topu ona keser ama artistler kendileri vurmayı tercih ediyor hele şu son iki maç yani denizlinin nesinden böyle çekniyorlar gözünü kapatsa kazanacak maçı inanılmaz hatalarla kaybettiler bjk maçında da alex şov yapmak yerine direkt go vuruşu yapsa maçı farkla alıcaklar ama suçlu başkası şu futbolcuları silkelemek lazım çok para kazanıyorlar ,avrupda bir futbolcu maçı oynamadığı zaman para kazanamıyor yani yaptığı işten sonra para veriyorlar bizde bir iki maç iyi oyna sonra bir ömürlük para kazan futbolcu doymuş paraya artık tekme topuna kafasını sokarmı tabiki hayır ülke futbolumuzda bu yüzden sancı çekiyor..

zabataygatör
01-05-2007, 02:36
arkadaslar ama nekadar kotu sonuclar alsakta kac haftalardir lideriz..demekki bu ligin krali fenerbahce ..her turlu pislige ragmen fenerbahce..biz olmayan penaltilarla mac kazanmadik..17 takima karsi yine lideriz...baska dicek yok kral da fener sampiyonda fener...okadar

BLADE01
01-05-2007, 04:00
bencede olamaz

TEKNİSYEN101
01-05-2007, 08:14
olacagını zannetmiyorum
hatta bir süpriz yaparak GS bile şampiyon olabilir

caner1960
01-05-2007, 10:44
Şampiyon olmamasının bence bir mahsuru yok.Artık her yenilgide suçu başkalarına atma huyunu bırakmaları lazım.Ligden çekilmekten filan bahsediyorlar bence yine mahsuru yok ama liğden çekilmek için yürek ister.Bu işler lafla olmaz dedimmi yapacaksın.Liğden çekilirse'de iyi olur hiç olmazsa çirkeflik ve iftira biter.

CABBARİ
01-05-2007, 11:05
eger bu hafta beşiktaş ve fenerbahçe berabere kalırsa galatasaray direk potaya giriyor
şampiyon bile olabilir
fenerbahçeye gelince cepten yiyor bu sene işi bir hayli zor streste oluştu kolay gelsin derim
selametle

Pasilobus
01-05-2007, 11:26
gerçekten çok kızdım
arkadaş bu fenerle bu iş olmaz
zicoyu göndermeden düzelmez

patriot
04-05-2007, 09:31
Rakip 12 kişi olduğu sürece bu ligden hiçbir şey olmaz..
12 değil 11+3 kişi ayrıca gelecek sene maçlarda 4 yan hakem olacakmış. seneye fenerimin işi bayağı zor 11+5 olacak kara gömlekliler

pencere77
04-05-2007, 09:42
feneri şampiyon yapmamka için bazı kişiler işin içinde

DEJAVU®42
04-05-2007, 10:38
bu federasyon başkanı ile fenerbahcenin işi zor ama zorlayacagız sonuna kadar ligi

CABBARİ
04-05-2007, 11:01
herşey yarın akşam oynanacak olana beşiktaş fenerbahçe maçında çözülecek sanırsam
haydi hayırlısı

CABBARİ
15-05-2007, 21:30
Bal gibide oldu işte ite kaka şampiyon oldu!!!!

MusaKa92
15-05-2007, 21:31
:puah: :puah: :puah: :puah: :puah:

Pasilobus
16-05-2007, 22:14
harbiden bu fenerbahçe şampiyon olamaz dedik bal gibi oldu
takımımla gurur duyuyorum