Orijinalini görmek için tıklayınız : LİG TV ve korsan olayı.....
DEJAVU®42
07-05-2007, 19:24
DİGİTÜRK, lig tv korsan izleyenler artık bir daha izleyemiyecek . Nasıl mı?
Kaynak, Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) TIKLA GÖR
anthony99
07-05-2007, 19:29
bilgi için teşekkürler.
parası olan abone olsun..parası olmuyanda korsan izlesin..bilgisi becerisi imkanı varsa niçin izlemesin..
kaant288
06-07-2007, 22:24
DİGİTÜRK, lig tv korsan izleyenler artık bir daha izleyemiyecek . Nasıl mı?
Kaynak, Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) TIKLA GÖR
Kardeş ben kendim bizzat izliyorum.Kendime yaptığım kartla şakır şakır izliyorum.:common001: Hemde bütün kanallar açık.:puah: :nod:
Mehmet Kaynaklı
06-07-2007, 22:38
Kardeş ben kendim bizzat izliyorum.Kendime yaptığım kartla şakır şakır izliyorum.:common001: Hemde bütün kanallar açık.:puah: :nod:
suz yerin kulağı var derler :D
nasıl izlediğini heralde çoğu kişi merak etmiştir
Bilmem farkındamısınız ama forumun üst tarafında Only the registered members can see the linkİG TV paketlerine Ve Yayınlarına yönelik illegal Çözüme Ait Konular Açılması Ve Mesajların Yazılması YasaktırOnly the registered members can see the link diye kayan bir yazı var o yazı süs olsun diye koyulmadı.
Forum kurallarını tekrar okuyunuz...
kaant288
09-07-2007, 22:22
Bilmem farkındamısınız ama forumun üst tarafında Only the registered members can see the linkİG TV paketlerine Ve Yayınlarına yönelik illegal Çözüme Ait Konular Açılması Ve Mesajların Yazılması YasaktırOnly the registered members can see the link diye kayan bir yazı var o yazı süs olsun diye koyulmadı.
Forum kurallarını tekrar okuyunuz...
Kardeş bende zaten şöyle çözülür böyle çözülür demiyorum.Sadece ben bütün kanalları izliyorum diyorum farkındasın herhalde.:tongue:
Kardeş bende zaten şöyle çözülür böyle çözülür demiyorum.Sadece ben bütün kanalları izliyorum diyorum farkındasın herhalde.:tongue:
Alttaki mesajınız öyle demiyor ama
bulletfromhell
10-07-2007, 15:38
allah aşkına bırakın böyle işleri..seyreden arkadaş yasal takibata uğradığı zaman ağlamasın...şimdiki günlerini kar saysın...biz yasal olarak seyretmeye devam edelim...selametle...
gezginemlak
10-07-2007, 16:12
allah aşkına bırakın böyle işleri..seyreden arkadaş yasal takibata uğradığı zaman ağlamasın...şimdiki günlerini kar saysın...biz yasal olarak seyretmeye devam edelim...selametle...
yasadışı seyredeni digitürk eliyle koymuş gibi buluyormu ? ben seyretmiyorum ama oyle yalanlar uydurmuşlarki . allah allah dedirtecek cinsten.
yasadışı seyredeni digitürk eliyle koymuş gibi buluyormu ? ben seyretmiyorum ama oyle yalanlar uydurmuşlarki . allah allah dedirtecek cinsten.
Cardshare ile izleyenin bulunması zor ama başka yolunu bilmeme:)
bulletfromhell
10-07-2007, 16:44
Cardshare ile izleyenin bulunması zor ama başka yolunu bilmeme:)
çok kolay..yasal takibat sırasında mahkemeden karar çıkarttırır..forum yönetimlerinden ben seyrediyom diyenlerin IP numaralarını temin eder ve BİNGO....
çok kolay..yasal takibat sırasında mahkemeden karar çıkarttırır..forum yönetimlerinden ben seyrediyom diyenlerin IP numaralarını temin eder ve BİNGO....
ben seyretmiyorum :puah: :puah: :puah: :puah:
arkadaslar saka maka bu işin sakası olmaz yakalndınmı cok kotu duruma dusersiniz aslında izleyen server alan soun olmaz ama server açan için buyuk sorun olur
kaant288
13-07-2007, 12:07
Kardeş nasıl bulacakki.O kart geri digitürk'e giden sinyali kesiyor.Telefon hattı falanda bağlamıyorum zaten.2.ciside digitürk öyle ip'den bulacak yok bilmem napacak.Adamlar onamı uğraşıyo.:warn: İnternet ortamında bi ton forum sitesi var.Bunların herbirinde ben izliyorum diyenin ip'sini bulmaya kalksa oooooo.
serkanaydin83
01-08-2007, 00:05
Dostum Su Anda V5 Sİtemdekİ Kartlar Ne PaylaŞim Ne De BaŞka BİŞeyle İzlene Bİlİyor Bu TÜr BoŞ Laflarla Kafanizi Yormayin Laf KarmaŞaŞindan BaŞka BİŞey Deyİl